PRIM Praga - B

Márka: PRIM Katalógus száma: 100004317693

Közvetlenül partnerünktőlIngyen szállítás

PRIM Praga - B

A Prim márka mélyen gyökerezik a csehek szívében. Nem is. A márkájú műhelyből álló karórát maga, vagy legalábbis a szüleid vagy a nagyszüleid, határozottan a csuklón viselték. Ha valódi klasszikusra vágyik, időtálló órákat kaphat, amellyel a márka elárulja nagyvárosunkat – a Praga nevű modellt. További információ

157190

157 190 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100004317693

Leírás

Termékleírás

A Prim márka mélyen gyökerezik a csehek szívében. Nem is. A márkájú műhelyből álló karórát maga, vagy legalábbis a szüleid vagy a nagyszüleid, határozottan a csuklón viselték. Ha valódi klasszikusra vágyik, időtálló órákat kaphat, amellyel a márka elárulja nagyvárosunkat – a Praga nevű modellt . Fémes ezüst tárcsájuk retro stílusú – finom arany kézzel díszített és zöldes pontokkal koronázott indexek, de a legkülönbözőbb jellemzője két alkategóriájú, 24 órás funkcióval és egy különálló másodperccel, valamint egy keresővel, amellyel megtekintheti az órát. A tárcsa egyedülálló konvex csúszkával rendelkezik, amely megkülönböztető hangulatot kölcsönöz az óranak. Az anyag csúcsminőségű rozsdamentes acélból készül, sötétbarna szíjból rugalmas bőr. De a legnagyobb kincs rejtve van – mechanikus automata gép, amely szükség esetén koronával húzható meg. Fogadj egy kiegészítőre, hogy mindig igazi úriember leszel.


Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás férfiaknak
Számlap analóg
Szíj anyaga bőr
Tok anyaga rozsdamentes Acel
Vízállóság 30M
Típus mechanikus
Forma kör
Szíj színe barna
Számlap színe ezüst
Üveg ásványi
Szélesség 42 mm
Mélység 14 mm
Magasság 50 mm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.