Q&Q GW91J004

Q&Q GW91J004

Száma: 7524001
Közvetlenül partnerünktől Akció
A Q&Q márka műhelyéből származó kombinált órát értékelni fogja minden olyan hölgy aki kedveli a rózsaszín színt és az ötletes kivitelezést. Első pillantásra senkit sem hagy hidegen a rózsaszín arany előlap, amelyre kellemes tapintású és felületű szilikon szíj kapcsolódik. További információ
Partnerünktől: Vivantis
21 680 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
4 530 Ft
-79%
Az akció 2022.5.31-ig, vagy a készlet erejéig érvényes

Partnerünk által szállítva

2022.5.25 - 2022.5.26 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Vivantis

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 7524001

Leírás

A Q&Q márka műhelyéből származó kombinált órát értékelni fogja minden olyan hölgy aki kedveli a rózsaszín színt és az ötletes kivitelezést. Első pillantásra senkit sem hagy hidegen a rózsaszín arany előlap, amelyre kellemes tapintású és felületű szilikon szíj kapcsolódik. A számlapon eredeti módon megoldott dátumkijelzőt és kiesebb kerek számlap található, amely sok hasznos funkcióval rendelkezik. A szükség esetén meg lehet világítani a kijelzőt. A jó olvashatósághoz hozzájárulnak a lumineszcens csíkokkal bevont analóg mutatók. Nagy előnyei közé tartozik a 10 ATM vízállósága , amelynek köszönhetően az órával úszhat is. Ilyen kiegészítőt soha nem un meg.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.