Q&Q Standard QZ82J212Y

Q&Q Standard QZ82J212Y

Száma: 9136000
Közvetlenül partnerünktől
A Q&Q márka műhelyéből származó óra óra tökéletesíti megjelenését. Olyan férfiaknak keltik fel a figyelmüket, akik előnyben részesítik a minőségi és divatos kivitelezést. Az áttekinthető számlapja jól olvasható a lumineszcens mutatóknak és egyszerű indexeknek köszönhetően. További információ
Partnerünktől: Vivantis
14 290 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
12 100 Ft
-15%

Partnerünk által szállítva

2022.5.19 - 2022.5.20 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Vivantis

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 9136000

Leírás

A Q&Q márka műhelyéből származó óra óra tökéletesíti megjelenését. Olyan férfiaknak keltik fel a figyelmüket, akik előnyben részesítik a minőségi és divatos kivitelezést. Az áttekinthető számlapja jól olvasható a lumineszcens mutatóknak és egyszerű indexeknek köszönhetően. A 5 ATM vízállóságának köszönhetően, az órát nem kell levennie zuhanyzásnál sem. Válasszon olyan időtálló kiegészítőt, amely soha nem megy ki a divatból.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.