Q&Q VR97J004

Q&Q VR97J004

Száma: 100035151017
Közvetlenül partnerünktől
Minden kis hercegnő szívesen díszíti magát stílusos kiegészítővel, ugyanúgy, mint az anyukája. Okozzon magának örömet és szerezze be a csodaszép Q & Q márkájú órát. A számlapja első pillantásra felkelti a figyelmet a színes mutatókkal és indexekkel, amelyek bebiztosítják a jó olvashatóságot. További információ
7 360 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2021.7.29 - 2021.7.30 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100035151017

Leírás

Minden kis hercegnő szívesen díszíti magát stílusos kiegészítővel, ugyanúgy, mint az anyukája. Okozzon magának örömet és szerezze be a csodaszép Q & Q márkájú órát. A számlapja első pillantásra felkelti a figyelmet a színes mutatókkal és indexekkel, amelyek bebiztosítják a jó olvashatóságot. Minden kislánynak a legjobban fog tetszeni a ragyogó kékszínű szíj, mely kellemesen viselhető. Biztosan értékelni fogja a vízállóságát 100 m-ig, amely lehetővé teszi az órával az úszást. A gyermeke arcán megjelenő örömteli mosoly mindent megér – próbálja kicsalni Ön is gyermeke arcán ezt a mosolyt.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.