Q&Q VR99J003

Q&Q VR99J003

Száma: 100013048694
Közvetlenül partnerünktől
A Q&Q órák kiválóan alkalmasak minden apróra. Tárcsájuk első pillantásra elbűvölő, színes kézzel és számokkal, amelyek az idő tökéletes olvashatóságát biztosítják. A legfontosabb azonban, hogy minden fiú imádni fogja a világoskék szíjat, amely után a rakéta a felhők között repül. További információ
6 040 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2021.12.07 - 2021.12.08 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Vivantis

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.

Száma: 100013048694

Leírás

A Q&Q órák kiválóan alkalmasak minden apróra. Tárcsájuk első pillantásra elbűvölő, színes kézzel és számokkal, amelyek az idő tökéletes olvashatóságát biztosítják. A legfontosabb azonban, hogy minden fiú imádni fogja a világoskék szíjat, amely után a rakéta a felhők között repül. Vízálló 100 méteres távolságig, amely lehetővé teszi a karóra úszását is. Az örömteli szikrák a gyermekek szemében felbecsülhetetlen – képzeljétek el őket fiával, unokájával vagy unokaöccseivel az arcodon és neked.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.