Rosefield The Boxy QWSG-Q03

Rosefield The Boxy QWSG-Q03

Száma: 100002650781
Közvetlenül partnerünktől
Rosefield finom ízű nőknek készültek. Első pillantásra feltétlenül egy aranyszínű megjelenés lesz, amely igazán luxus benyomást kelt. Nézze meg csuklóit tökéletesen az adaptív Milánó lökettel, amely egy nemesacél téglalap alakú hüvelyhez kapcsolódik. További információ
41 170 Ft
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünknél készleten utolsó db

2021.5.19 - 2021.5.20 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100002650781

Leírás

Rosefield finom ízű nőknek készültek. Első pillantásra feltétlenül egy aranyszínű megjelenés lesz, amely igazán luxus benyomást kelt. Nézze meg csuklóit tökéletesen az adaptív Milánó lökettel, amely egy nemesacél téglalap alakú hüvelyhez kapcsolódik. A fehér tárcsán hiányoznak az aranyos kezek indexekkel, és van egy szükséges dátum-kártya is . Engedje el a kiegészítőben, hogy csodálatos leszel.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.