Rosefield The Elles Black Sunray Black Leather Gold OBSBG-O49

Rosefield The Elles Black Sunray Black Leather Gold OBSBG-O49

Száma: 100048422675
Közvetlenül partnerünktől
A Rosefield márka műhelyéből származó órájával mindig tökéletessé teszi megjelenését. Első pillantásra felkelti a figyelmet az elegánsfekete-arany kivitelezése. A négyzet alakú tokba fekete minimalista számlap van beágyazva, amelyben három apró mutató kering. A tokot felülről ásványi üveg fedi. További információ
43 950 Ft
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünknél készleten utolsó db

2021.5.18 - 2021.5.19 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100048422675

Leírás

Rosefield márka műhelyéből származó órájával mindig tökéletessé teszi megjelenését. Első pillantásra felkelti a figyelmet az elegánsfekete-arany kivitelezése . A négyzet alakú tokba fekete minimalista számlap van beágyazva, amelyben három apró mutató kering. A tokot felülről ásványi üveg fedi. Az órát kellemes bőrszíj segítségével csatolhatja a csuklójára. Kényeztesse magát népszerű márka minőségi divatkiegészítőjével.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.