Rosefield THE MERCER White Silver

Rosefield THE MERCER White Silver

Száma: 100002576750
Közvetlenül partnerünktől
A New York-i nagyvárosi élet és forgalmas utcái inspiratívan hatottak a Rosefield márkájú óra kollekció megszületéséhez.  A The Mercer teljesfémű sorozat a  SoHo utca nevet viseli, ahol az amerikai metropol legluxusabb szállodája található. További információ
40 970 Ft
36 360 Ft
-11%
Partnerünktől: Vivantis

Elfogyott

common.txt_avail_carrier_unavailable

Száma: 100002576750

Leírás

A New York-i nagyvárosi élet és forgalmas utcái inspiratívan hatottak a Rosefield márkájú óra kollekció megszületéséhez.  A The Mercer teljesfémű sorozat a  SoHo utca nevet viseli, ahol az amerikai metropol legluxusabb szállodája található. A világos színű számlap keskeny óramutatóval és indexekkel a tradicós kivitelezésre alapoz. A karóra ezüst kapcsolását, amely szín minden kézen tökéletesen mutat, finom meghúzással éri el. Viseljen olyan kiegészítőt, amely még jobban kihangsúlyozza öltözékét. 

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.