Rosefield The Oval OWGSR-OV02

Rosefield The Oval OWGSR-OV02

Száma: 100053040082
Közvetlenül partnerünktől Újdonság
A Rosefield órák első pillantásra felkeltik a figyelmet. Az apró tokja hihetetlenül keskeny és az egyedi ovális alakjával felkelti a figyelmet. A gyöngyházas számlapon csak az indexek és a mutatók találhatók. Az órát rózsaszín arany nemesacél óraszíj segítségével csatolhatja a csuklójára. További információ
43 950 Ft
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünknél készleten utolsó db

2021.5.19 - 2021.5.20 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100053040082

Leírás

A Rosefield órák első pillantásra felkeltik a figyelmet. Az apró tokja hihetetlenül keskeny és az egyedi ovális alakjával felkelti a figyelmet. A gyöngyházas számlapon csak az indexek és a mutatók találhatók. Az órát rózsaszín arany nemesacél óraszíj segítségével csatolhatja a csuklójára. Ez a hihetetlenül bájos divatos kiegészítő sok nőt boldoggá tesz az elkövetkező években.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.