Sigma Sporttester iD.RUN HR rouge

Márka: Sigma

Közvetlenül partnerünktőlAkció

Az akció 2019.04.30. -ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Sigma Sporttester iD.RUN HR rouge

Nem jó szerető távon szükség lesz minőségi sporttester csukló. Ne felejtsük el, ez még szükséges kiegészítője te és rögzítse a pulzusmérőt Sigma iD. RUN, amely kifejezetten az Ön működési tevékenységek. További információ

34840

34 840 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 47 450 Ft, Megtakarítás: 12 610 Ft (26 %)

Katalógus száma: 100003161199

Leírás

Termékleírás

Nem jó szerető távon szükség lesz minőségi sporttester csukló. Ne felejtsük el, ez még szükséges kiegészítője te és rögzítse a pulzusmérőt Sigma iD.RUN, amely kifejezetten az Ön működési tevékenységek. A GPS-vevővel ez az okos társ pontos adatokat jelenít meg, és lehetővé teszi a részletes értékelés elvégzését a számítógépen található Data Center szoftver segítségével vagy az NFC Transfer to Smartphone segítségével a Sigma Link. Ön is értékelni fogja az integrált pulzusmérőt, amely maximalizálja az edzés hatékonyságát.

Jellemzők:

A legfontosabb futó funkciók
Az iD.RUN HR a legfontosabb funkciókat futtatja, amelyek felhasználóbarátak a futásidőben – sebesség, távolság, idő és pulzusszám. A lépéshossz és a lépések gyakorisága is megjeleníthető.

Könnyen használható
Az iD.RUN HR vezérlés nagyon egyszerű és intuitív, a négy gomb mindegyikéhez egyértelmű funkció tartozik. Mind a négy gomb egyértelmű funkci.Good olvashatóság megkönnyíti tudni, hogy a legfontosabb képzési paraméterek és a nagy ikonok segítségével navigálni a menüben. A piktogramok segítenek navigálni a menükben.

Pulzusmérés a csuklóból
Az iD.RUN HR modell optikai érzékelővel méri a csukló pulzusszámát, így elkerülve a mellkasérzékelő használatát, ami nagyon kényelmes. Az oktatás során a pulzusszámot folyamatosan értékelésére képzési adatokat. Kívül képzés fitness csuklópánt módban megtekintheti az aktuális pulzusszámot.
A mérési elv az impulzus a csukló, a következő: egy optikai érzékelő PPG megfigyeljük a változás szöveti perfúzió. A PPG érzékelő, a fényforrás és a fotoelektromos tag. Az érzékelő képes figyelemmel kísérni a szövet véráramában bekövetkező változásokat, amelyből kiszámítják a kapott pulzusszámot.

Pulzusszám függvények
A gyakorlat alatt a kijelzőn az alapértelmezett pulzusszám jelenik meg. Az edzés során más értékeket is megjeleníthet, például a maximális és az átlagos pulzusszámot, valamint az egyénileg meghatározott célzónákat és intenzitást.
A normál pulzusmérő kijelző rövid időtartamú pulzusmérést is indíthat a képzés megkezdése nélkül.

Az egész napos tevékenység nyomon követése
Az egész napos tevékenység nyomon követési funkcióját integrálják a még jobb motivációhoz. A tevékenységinformáció megjelenik a kijelzőn.

A fitness karkötő jellemzőinek leírása
A grafika látható a képernyő alján, és a napi cél felé halad. A gombok (balra és jobbra) átkapcsolásával átmegyünk a fitness csuklópánt mérési adatai között – a napi tevékenység / lépések / kalória / távolság / aktuális pulzusmérő.


Helymeghatározás
A GPS segítségével mérik a sebességet és a távolságot, és a pozíciója folyamatosan tárolódik. Ezután megjelenítheti a képzést egy térképen, egy telefonon a SIGMA LINK-on vagy egy számítógépen a DATA CENTER-ban.

Circuit Funkciók
A képzést olyan áramkörökön oszthatja meg, amelyek automatikus áramkörökként állíthatók be (pl.. Miután 1km, 10 perc. stb.). Továbbá felveheti a áramkörök megnyomásával kézzel vagy a képernyő. Így tud felvenni 99 áramkörök. Miután ukončeníIf a hanglejtést meghalad egy bizonyos értéket, a szám megjelenik a futó position.Po áramkör megszakítja egy rövid áttekintést az idő és a távolság.
A kijelző az aktuális információkat az aktuális edzés, megtekinthetjük a különböző paramétereit az áramkör, edzés után a kijelzőn látható több információt. A részletes értékelése lehetséges alkalmazások és SIGMA ADATKÖZPONT LINK.

Felvett képzés, statisztika
A kijelző könnyen és bármikor megtekintheti egyéni edzések. A statisztikában ezek edzések vannak tárolva az egyes hónap (12 hónap).
A részletes képzési adatok beleértve az útvonalak és grafikonok megjelenítéséhez a SIGMA LINK vagy adatközpontban.

a sportág
Három előre köredzés profilok ( „kerékpár”, „Run”, „saját profil”), a képzés azonnal el is kezdődik. Egyszerűen válasszon ki egy profilt, és indítsa. Keresztül adatközpont, akkor szerkesztheti a meglévő profilok. Csak válassza ki és menjen.

Sigma Link (okostelefon alkalmazás)
Az NFC lehetővé teszi a kapcsolatot az okostelefon és az iD.RUN HR között, és adatokat tölt le a SIGMA LINK szolgáltatásba. Az alkalmazás lehet letölteni edzés adatait. SIGMA LINK alkalmazás képes szinkronizálni az adatokat a SIGMA felhő SIGMA adatközpontban.
Az alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store és a Google Play Store-ban.

Sigma Cloud
CLOUD szinkronizálja alkalmazás és az alkalmazás SIGMA LINK ADATKÖZPONT. Az adatok mind az okostelefonon, mind a számítógépen rendelkezésre állnak.

Adatközpont
A DATA CENTER egy szoftver, amelyet a Sigma fejlesztett ki a képzési eredmények szisztematikus értékeléséhez.
Ingyenes letölthető PC, MAC és tablettákhoz a www.sigma-download.com címen.

gyorsulásérzékelő
Az integrált gyorsulásérzékelő folyamatosan kalibrálva van az edzés során Amikor a GPS-t kikapcsolja (például a futópadon), a sebességet és a távolságot az érzékelő határozza meg. Ha kikapcsolja a GPS (pl. a futópadon), a sebességet és a távolságot az érzékelő határozza meg.

Távolság: Az aktuális távolságot GPS mérik. A GPS nélkül történő edzéshez az iD.RUN HR kiszámíthatja a távolságot a gyorsulásérzékelő segítségével.

Lépéselemzés: Frekvencia és a lépéshosszot gyorsulásérzékelővel mérjük (az elemzés javíthatja a futási technikát).

Automatikus indítás / leállítás
Az iD.RUN HR egy automatikus START / STOP funkcióval rendelkezik a még pontosabb rögzítéshez (pl.. a lámpánál lehet függeszteni kézzel felvenni). Az óra szünetet észlel, és automatikusan leáll és elkezdi a felvételt.

8 nyelven
Az iD.RUN HR programban választhat az alábbi nyelvek közül: angol, német, francia, olasz, spanyol, holland, lengyel és cseh.

MicroUSB, akkumulátor
A MicroUSB segítségével gyorsan feltöltheti a képzési adatokat a DATA CENTER-ra és a töltésre. Az integrált akkumulátor legfeljebb 14 napig tart, a kikapcsolás pedig 6 órán keresztül bekapcsolva van.

Csomag tartalma
iD.RUN HR
MicroUSB kábel


Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás nőknek
Számlap digitális
Óra kategória edzéshez
Szíj anyaga szilikon
Tok anyaga műanyag
Vízállóság 30M
Forma szögletes
Szíj színe rózsaszín
Számlap színe szürke
Üveg ásványi
Pulzusmérő igen
GPS igen
Ébresztőóra igen
Dátumkijelzés igen
Stopper igen

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.