Timex Okosóra iQ+ TW2P93200UK

Márka: Timex Katalógus száma: 100007464010

Közvetlenül partnerünktől

Timex Okosóra iQ+ TW2P93200UK

Várakozásai szerint az órájához extra jellemzők állnak rendelkezésre az elegáns megjelenés mellett? Ezután az Ön kedvenc Timex márka iQ + modellje készül Önnek. Első pillantásra érdeklődik egyre kialakítás – fekete számlap kronográf és egy egységes színű bőrszíj néz ki, nagyon elegáns. További információ

37120

72 210 Ft
37 120 Ft
-48%

Katalógus száma: 100007464010

Leírás

Termékleírás

Várakozásai szerint az órájához extra jellemzők állnak rendelkezésre az elegáns megjelenés mellett? Ezután az Ön kedvenc Timex márka iQ + modellje készül Önnek. Első pillantásra érdeklődik egyre kialakítás – fekete számlap kronográf és egy egységes színű bőrszíj néz ki, nagyon elegáns. Avatatlan nem hiszem, hogy ennek bármi köze intelligens órák. De amint csatlakoztatja az okostelefont, a dolgok kezdenek történni.

Élvezze a tartozékot, amely a legjobb társa lesz a mindennapi életben.

Jellemzők:
  • Bluetooth: segíti az órát az okostelefonhoz.
  • Alkalmazás: A Timex Connected-et ( Timex Connected "> Google Play vagy AppStore ) használjuk a csatlakoztatáshoz.
  • Napi célok: az alkalmazásban a napi célokat állítja be – mennyit akar elhagyni a lépéseket, például a távolsági utazást, a kalóriát és az alvási órákat

. Egy kronográf az óra arca megmondja, milyen messze van 100% teljesítése céljai.

Az alkalmazás rögzíti a nap, a hét és a hónap tevékenységeit, és világos táblázatokban tájékoztatja Önt az eredményekről.

  • Lépésszámláló + kalóriaégetés : kiszámítja a bevitt lépések és a bevitt adatok alapján számított lépések számát (lépcsőhossz, súly, magasság).
  • Alvásfigyelés: kiszámítja az alvási fázist a hossza szerint; mindig tudja, hogy mennyi időt töltött el valószínűleg egy mély vagy sekély fázisban.
  • Riasztás: több riasztás is beállítható
  • Tökéletes idő és dátum: az órát naponta négyszer automatikusan szinkronizálja a telefonnal, így mindig láthatja a pontos időt és dátumot.
  • Indiglo háttérvilágítás : Az órafelület teljes háttérvilágítása a Timex specialitása

. Van is ezt a modellt. Ennek köszönhetően mindig látni fogja az aktuális időt.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Meghatározás férfiaknak
Számlap analóg
Szíj anyaga bőr
Tok anyaga rozsdamentes Acel
Vízállóság 50M
Típus quartz
Forma kör
Szíj színe fekete
Számlap színe fekete
Üveg ásványi
Szélesség 40 mm
Mélység 13 mm
Magasság 44 mm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.