Timex Okosóra iQ+ TW2P94900UK

Márka: Timex Katalógus száma: 100007473476

Közvetlenül partnerünktőlIngyen szállításÚjdonság

Timex Okosóra iQ+ TW2P94900UK

Várakozásai szerint az órájához extra jellemzők állnak rendelkezésre az elegáns megjelenés mellett? Ezután az Ön kedvenc Timex márka iQ + modellje készül Önnek. Első pillantásra vonzza az elegáns formatervezés – fekete tárcsa, egy kronográffal díszítve és megkülönböztető kezekkel. További információ

44290

44 290 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100007473476

Leírás

Termékleírás

Várakozásai szerint az órájához extra jellemzők állnak rendelkezésre az elegáns megjelenés mellett? Ezután az Ön kedvenc Timex márka iQ + modellje készül Önnek. Első pillantásra vonzza az elegáns formatervezés – fekete tárcsa, egy kronográffal díszítve és megkülönböztető kezekkel. Avatatlan nem hiszem, hogy ennek bármi köze intelligens órák. De amint csatlakoztatja az okostelefont, a dolgok kezdenek történni.

Élvezze a tartozékot, amely a legjobb társa lesz a mindennapi életben.

Jellemzők:
  • Bluetooth: segíti az órát az okostelefonhoz.
  • Alkalmazás: A Timex Connected-et ( Timex Connected "> Google Play vagy AppStore ) használjuk a csatlakoztatáshoz.
  • Napi célok: az alkalmazásban a napi célokat állítja be – mennyit akar elhagyni a lépéseket, például a távolsági utazást, a kalóriát és az alvási órákat

. Egy kronográf az óra arca megmondja, milyen messze van 100% teljesítése céljai.

Az alkalmazás napi, heti és havi adatok alapján rögzíti tevékenységeit, és világos grafikonokkal folyamatosan tájékoztatja Önt az eredményekről.

  • Lépésszámláló + kalóriaégetés: kiszámítja a megtett lépések és az elégetett kalóriák számát a megadott adatok alapján (lépéshossz, súly, magasság).
  • Alvásfigyelés: kiszámítja az alvási fázisokat hosszának alapján; mindig tudja, mennyi időt töltött valószínűleg a mély vagy sekély színpadon.
  • Riasztás: lehetőség a riasztás vagy visszaszámlálás azonnali beállítására
  • Tökéletes idő és dátum: órája napi négyszer automatikusan szinkronizálja a telefonját, megadva a pontos időt és dátumot.
  • Indiglo háttérvilágítás: az óralap általános háttérvilágítása a Timex u

. Van is ezt a modellt. Ennek köszönhetően mindig látni fogja az aktuális időt.


Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás férfiaknak
Számlap analóg
Szíj anyaga szilikon
Tok anyaga noryl
Vízállóság 50M
Típus quartz
Forma kör
Szíj színe szürke
Számlap színe fekete
Üveg ásványi
Időzítő igen
Szélesség 41 mm
Mélység 13 mm
Magasság 49 mm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.