Tommy Hilfiger Larson 1791919

Tommy Hilfiger Larson 1791919

Száma: 8670001
Közvetlenül partnerünktől
Minden úriember tudja, hogy egy outfit soha nem teljes, amíg ki nem egészíti egy stílusos karórával. Jó választás a Larson karóra a népszerű Tommy Hilfiger divatmárka műhelyéből. További információ
81 130 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2023.6.09 - 2023.6.12 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Vivantis

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 8670001

Leírás

Minden úriember tudja, hogy egy outfit soha nem teljes, amíg ki nem egészíti egy stílusos karórával. Jó választás a Larson karóra a népszerű Tommy Hilfiger divatmárka műhelyéből. Megszereti az időtálló fekete számlapot, amely dátumot, hét napját és 24 órás időt ábrázoló három kronográffal van felszerelve. A mutatók és az indexek gazdag lumineszcens rétege felkelti a figyelmet, aminek köszönhetően sötétben is jól leolvasható lesz az idő. A három koronás tok aranyozott nemesacélból készült, ugyanabból az anyagból, mint a keskeny szíj, fényes és matt tónusokkal. Válasszon olyan órát, amely illik a formális és szabadidős öltözékhez is.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.