Triwa Humanium Brown Sewn Classic Hu39L-SC010212

Triwa Humanium Brown Sewn Classic Hu39L-SC010212

Száma: 100003960767
Közvetlenül partnerünktől
A svéd márkájú Triwa Humanium kollekció valóban kivételes. Az óra olvadt illegális fegyverekből áll. A fegyvereket acél Triwa olvasztják, amelyeket ezután elegáns Triwa Humanium- Triwa készítenek. A gyűjtemény fogalma a növekvő erőszak és a bűnözés elterjedése elleni küzdelem elősegítése. További információ
Partnerünktől: Vivantis
98 190 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
75 490 Ft
-23%

Elfogyott

Termékek partnerünktől: Vivantis

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.

Száma: 100003960767

Leírás

A svéd márkájú Triwa Humanium kollekció valóban kivételes. Az óra olvadt illegális fegyverekből áll. A fegyvereket acél Triwa olvasztják, amelyeket ezután elegáns Triwa Humanium- Triwa készítenek. A gyűjtemény fogalma a növekvő erőszak és a bűnözés elterjedése elleni küzdelem elősegítése. A fegyveres erőszak áldozatainak támogatására fordított összegek az órák értékesítéséből származnak. Segítséget nyújthat a világnak, hogy csendesebb hely legyen. Itt az idő a békére.

Egy másik különleges óra minden bizonnyal egy bőrpánt, amely szervesen cserzett, és termelése így megtakarítja a környezetet. A vágó tárcsán lumineszcens kezek és hasznos társkeresés van . Mindez borítja zafír kristály, amely évek múlva is megtartja egyedi fényezés. Nagy részletességgel a gravírozott „Hu“ logó a ház oldalán. A Humanium kollekció összes órája 10 ATM vízálló, így nehezen tud úszni velük. Élvezze a hasznos kiegészítést, valami haszontalanul készült.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.