Trussardi No Swiss T-First R2451112003

Trussardi No Swiss T-First R2451112003

Száma: 100007599016
Közvetlenül partnerünktől
Időtlen elegancia, vonzó design és kiváló minőségű, hogy fog hatni az első érintés. Mindez ötvözi a karóra márka Trussardi. Az ezüst számlap vesz egy finom mintázat és a nagy római számokkal. További információ
87 450 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Vivantis

Elfogyott

Száma: 100007599016

Leírás

Időtlen elegancia, vonzó design és kiváló minőségű, hogy fog hatni az első érintés. Mindez ötvözi a karóra márka Trussardi. Az ezüst számlap vesz egy finom mintázat és a nagy római számokkal. Bevonása és a használt díszített fej kutyáról – a kabala Trussardi, amely állítólag szimbolizálja mozgékonyság és fiatalos energiával. A karóra tűzött fekete szíjjal valódi bőr krokodil mintával. Az eset a legjobb minőségű rozsdamentes acélból. Akár úgy dönt, egy hivatalos öltöny vagy ing szabadidős ezeket az órákat mindig a megfelelő úriember.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.