Trussardi T-Bent R2453141007

Trussardi T-Bent R2453141007

Száma: 7559911
Közvetlenül partnerünktől
Az időtálló kivitelezés, pontos kidolgozás és a legjobb minőségű alapanyagok felhasználása. Mindezt magába foglalja az olasz Trussardi márka férfi órája. Az elegáns mutatókkal és a nagy Trusssardi márka logójával ellátott kék számlap első pillantásra felkelti a figyelmet. További információ
43 730 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Vivantis

Elfogyott

Termékek partnerünktől: Vivantis

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 7559911

Leírás

Az időtálló kivitelezés, pontos kidolgozás és a legjobb minőségű alapanyagok felhasználása. Mindezt magába foglalja az olasz Trussardi márka férfi órája. Az elegáns mutatókkal és a nagy Trusssardi márka logójával ellátott kék számlap első pillantásra felkelti a figyelmet. Nem hiányozhat a hatos pozíción levő hasznos dátumkijelző sem. Érdemes megemlíteni az agár fejjel díszített másodpercmutatót is – a Trussardi kabalája, amely jelképezi a büszkeséget és energiát, amely ezekből a kiegészítőkből sugárzik. Az egész karóra nemesacélból készült. Mihelyt a Trussardi órát felkapcsolja csuklójára megjelenése teljesen más szintre lép.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.