Wotchi SmartWatch SET W08P

Wotchi SmartWatch SET W08P

Száma: 100022933035
Közvetlenül partnerünktől
A Wotchi márka Smartwach órája mindennapi és sport tevékenységei nélkülözhetetlen kiegészítőjévé válik. A fém tokba 1,3" érintőképernyő van beágyazva, amely automatikusan világítani kezd a csukló mozdulatánál. A menüben való mozgáshoz elég fel, vagy le húzni ujját. További információ
37 550 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
17 100 Ft
-54%
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2021.12.06 - 2021.12.07 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Vivantis

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.

Száma: 100022933035

Leírás

Wotchi márka Smartwach órája mindennapi és sport tevékenységei nélkülözhetetlen kiegészítőjévé válik.
A fém tokba 1,3" érintőképernyő van beágyazva, amely automatikusan világítani kezd a csukló mozdulatánál. A menüben való mozgáshoz elég fel, vagy le húzni ujját. Az alvás, lépésszám és az edzés adatait megtekintheti, ha a fő oldalon jobbra, vagy balra húzza ujját. Beállíthatja a kijelző fényerejét is, és így napfényben is jól olvasható lesz az óra.

Az óra szettben érkezik, milánói acél szíjjal, amely tökéletesen alkalmazkodik a csuklója alakjához, és nagyon kellemes szilikon szíjjal. Az easy-click rendszernek köszönhetően nagyon könnyen és gyorsan le tudja kapcsolni a szíjat, és így öltözéke és hangulata szerint kombinálhatja azt. Az elem élettartama akár 3–7 nap.

Az óra társa lesz, dönthet úgy, hogy futni, kerékpározni, tollas-labdázni, kosárlabdázni, focizni, úszni, ugráló kötelezni, vagy csak sétálni fog. A sport üzemmódban mérve van, például, a megtett távolság, lépések száma, elégetett kalória száma vagy akár a szívritmus is. A pulzusszám mérésén kívül az óra képes megmérni a vérnyomását és a vér oxigénellátását is. Az alvás figyelés, elégetett kalória számláló és lépésszámláló természetes dolog. 

Miután az órát csatlakoztatja a mobiltelefonnal Bluetooth segítségével a kijelzőn mindig értesítést kap az új üzenetről és a szociális hálózatról. Az óra elmenti memóriájába a 3 legújabb üzenetet. Megtekintheti az időjárás-előrejelzést is. A kamera és a zenelejátszó vezérlése kellemesebbé teszi a mindennapos tevékenységeket. Nem hiányzik a stopperóra, néma üzemmód, 3 ébresztő, hosszú ülés jelzése (egy óra eltelte után az óra sétát javasol) sem.

Funkció áttekintése

Pulzusmérés

Vérnyomásmérés

Vér oxigénellátás mérése

Alvásfigyelés

8 sport mód

Az elégetett kalóriák számlálója

A mobiltelefon fényképezőgépének vezérlése

Telefon zenelejátszójának vezérlése

Lépésszámláló

Mobil telefon értesítés

Figyelmeztetés a hosszú ülésre

Riasztás (be lehet állítani, hogy 3 ébresztőt is)

Stopperóra

Néma üzemmód

Kompatibilitás
Bluetooth 4.0
Android 4.4 és újabb
iOS 9.0 és újabb

Az óra nem cseh nyelvű.
Az óra a Da Fit alkalmazással párosítható. Az alkalmazás cseh nyelven is rendelkezésre áll.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.