Anne Klein AK/1408BKBK-35%
31 680 Ft 20 310 Ft

Kiárusítás

Anne Klein órái minden olyan hölgy számára készültek, akik kedvelik a rendkívüli tartozékokat. Először ragyogó fénycsillapítással látják el arcukat, az indexeken kívül megtalálják a tiszta Swarovski. Azt is szeretni fogja a mozdulatot, amely ötvözi a modern fekete gumi aranyozott fémes elemekkel.

Anne Klein 10/N9168IVBN
26 980 Ft

Akár felöltötte a romantikus ruhát, vagy kényelmes szabadidő ruházat, karórák Anne Klein márkabolt a ruhában mindig tökéletesen dallamok. Az arany számlap díszített kifejező kezét és az indexek. Karóra keskeny varrott bőr szíjjal elegáns barna színű.

Anne Klein 10/N9918RGLP
31 680 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Akár romantikus ruhákat, akár kényelmes alkalmi viseleteket visel, az Anne Klein órák mindig finomítani fogják ruháját. Ezek gyöngy dial díszített jellegzetes római számokkal és egyértelmű kristályok Swarovski. Az órát keskeny bőrszíjjal, krémes-bézs színben erősítik a csuklójára.

Anne Klein AK/1408BNBN-40%
31 680 Ft 18 910 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Anne Klein órái minden olyan hölgy számára készültek, akik kedvelik a rendkívüli tartozékokat. Először ragyogó fénycsillapítással látják el arcukat, az indexeken kívül megtalálják a tiszta Swarovski. Ön is szeretik a mozdulatot, amely a modern barna gumit aranyozott fém elemekkel ötvözi.

Anne Klein AK/1906PMGB
46 340 Ft 29 480 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Anne Klein divatbolt divatmodelljei első pillantásra szerelmesek lesznek az összes hölgyre, akik hajlamosak az összetéveszthetetlen tartozékok iránt.

Anne Klein AK/1906TMGB-41%
46 340 Ft 26 960 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Órák által tervezett divatmárka Anne Klein beleszeret első látásra minden hölgy rajong a feltűnő kiegészítők. Az gyöngyházfényű bézs számlap arany kéz és indexek vonalak több egyértelmű Swarovski kristály, hogy minden mozgás káprázatos csillogó.

Anne Klein AK/1952RGST
94 760 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Anne Klein karórák ajándékkészlete tökéletes minden olyan hölgynek, aki utálja az unalmat. Az órák egy tévedhetetlen megjelenésből állnak. A tárcsájuk csillogó Swarovski kristályokkal és elegáns kezekkel díszített.

Anne Klein AK/2159SVSV
31 680 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Akár úgy dönt, formális vagy szabadidős használatra, órák Anne Klein márkabolt a külsőt mindig tökéletesen dallamok. Dial díszített római számokkal, hogy így ez a darab annyira népszerű retro kinézetét. Ház és tolóerő részén, elegáns ezüst színű.

Anne Klein AK/2209SVSV
46 340 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Órák által tervezett divatmárka Anne Klein beleszeret első látásra minden hölgy rajong a feltűnő kiegészítők. Az ezüst arc bélelt Swarovski egyértelmű, hogy közben minden mozgását a káprázatos csillog. További kristályok találhatók a házon. A karóra tűzött kifinomult acél karkötő ezüst színű.

Anne Klein AK/2216BLRG
41 360 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Miután pin karóra márka Anne Klein, akkor nem kell foglalkozni más ékszert. A kis gyöngy tárcsa van egy nagyon tiszta benyomást – díszített kis kezek és bronz világos Swarovski indexen. A burkolat és a tolóerő támaszkodnak ezzel kombinációban a rózsaszín rózsaszín zománc réteget.

Anne Klein AK/2216IVGB
41 360 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Amint van egy Anne Klein karóra a csuklóján, akkor már nem kell más ékszerekkel foglalkoznia. Apró arany tárcsájuk nagyon világos benyomást kelt – aranyszínű arany kezekkel díszített, és az indexek helyett tiszta kövekkel. A ház és a design stroke aranyozott fémből készül.

Anne Klein AK/2216NRST
85 630 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Watch ajándék szett által tervezett Anne Klein márka tökéletes minden hölgyek, akik szeretnek díszíteni összetéveszthetetlen kiegészítők. Órák a fogadás egy időtlen megjelenés. A fekete arc bélelt Swarovski egyértelmű, hogy közben minden mozgását a káprázatos csillog.

Anne Klein AK/3168CHGB-38%
31 680 Ft 19 510 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Akár egy ujjatlan ruha, akár szakadt farmer beszélgetéssel dönt, Anne Klein órája mindig tökéletesíti a ruhát. A teljes csuklójának köszönhetően a karóra is luxus ékszerként néz ki. Facepiece nagyon világos benyomást kelt – integritását csak apró kezek és alapindexek zavarják.

Anne Klein AK/3169SVSV
31 680 Ft 27 100 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Akár egy ujjú ruhát, akár beszélgetéses szakadt farmert választ, az Anne Klein karóra mindig finomhangolásra kerül. Ezüstbevonattal a karóra is luxus ékszerként néz ki. Órájuk nagyon tiszta – csak kicsi kezek és alapindexek zavarják az egyediségét.

Anne Klein AK/3169SVTT-40%
31 680 Ft 18 910 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Akár egy ujjatlan ruha, akár szakadt farmer beszélgetéssel dönt, Anne Klein órája mindig tökéletesíti a ruhát. A bicolor kialakításnak köszönhetően a karóra is luxus ékszerként néz ki. Ezüsttárcsájuk nagyon világos benyomást kelt – az egységességét kis kezek és alapindexek zavarják.

Anne Klein AK/3180GBST
73 180 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Anne Klein karórák ajándékkészlete tökéletes minden olyan hölgynek, aki utálja az unalmat, és minden nap egy másik tartozékkal szeretné díszíteni. Az órák egy tévedhetetlen megjelenésből állnak. Ezek gyöngy dial díszített csillogó Swarovski kristályok együtt római indexek és elegáns kezét.

Anne Klein AK/3212BKGB
31 680 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Anne Klein márka Anne Klein első pillantásra szerelmesek lesznek az összes időtlen tartozékok iránt érdeklődő hölgyekbe. A fekete tárcsa arany kezekkel és indexekkel lenyűgöz, így az idő tökéletesen olvasható. Az aranyozott acél és a fekete kerámia kombinációja is tetszeni fog.

Anne Klein AK/3212WTGB
31 680 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Anne Klein órája első pillantásra figyeli az összes időtlen tartozékot kedvelő hölgyet. Arany arca és indexei adják a fényt az olvasáshoz. A bicolor acél ötvözetét is kedveli. Csatlakoztassa a csuklóját egy olyan tartozékhoz, amely tökéletesen finomítja a formális és szabadidős felszerelést.

Anne Klein AK/3417GYRT
46 900 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Anne Klein márka Anne Klein első pillantásra szerelmesek lesznek az összes időtlen tartozékok iránt érdeklődő hölgyekbe. Sötét tárcsa a Swarovski kristályokkal ragyogó krónográfiával lenyűgözi a második, bronz kéz- és alapindexeket. Fémhúzással rögzítse az óráját a csuklójára.

Anne Klein AK/3417SVRT
46 900 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Anne Klein márka Anne Klein első pillantásra szerelmesek lesznek az összes időtlen tartozékok iránt érdeklődő hölgyekbe. Ezüsttárcsa a Swarovski kristályokkal ragyogó kronográfiával lenyűgöző, hogy a második, bronz kéz- és alapindexként szolgáljon. Fémhúzással rögzítse az óráját a csuklójára.

Anne Klein AK/N1362RGRG
36 660 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Modern, stílusos és mindig a tetején – ez az a nő, aki Anne Klein karóra díszíti a csuklóját. Órafelületük első pillantásra a 12-es pozícióban lévő jobb gyémántot kapja, amely minden mozdulattal csillog. Az óra teljes teste tökéletesen tökéletesnek tűnik, így az óra helyettesíti a luxus ékszert.

Anne Klein AK/N1363SVSV
36 660 Ft 27 810 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Modern, stílusos és mindig a tetején – ez az a nő, aki Anne Klein karóra díszíti a csuklóját. Órafelületük első pillantásra a 12-es pozícióban lévő jobb gyémántot kapja, amely minden mozdulattal csillog. Az ezüstös óra kialakítása egyszerűen tökéletes, így az órát a luxus ékszerek helyettesítik.

Anne Klein AK/N1412BMGB
31 680 Ft 23 420 Ft

Nézd márka által tervezett Anne Klein beleszeret első látásra minden hölgy rajong a időtlen kiegészítők. Az enyhe arc fedett halvány rózsaszín gyöngy vonzza arany kezek és indexek, amelyek időben mindig tökéletesen olvasható.

Anne Klein AK/N1470GBST
73 180 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Watch ajándék szett által tervezett Anne Klein márka tökéletes minden a hölgyek, akik nem tudnak unalom. Órák a fogadás egy időtlen megjelenés. A fekete számlap díszített hosszú arany kezét és az indexek, ami tökéletesen illik a aranyozott ház és uzoučkým tolóerő, hogy több, mint egy karkötő.

Anne Klein AK/N1610BKGB
46 340 Ft 36 130 Ft

Watch márka által tervezett Anne Klein ideális hölgyek, akik szeretnek díszíteni kifejezettebb kiegészítők. Fekete számlap támaszkodik minimalista design – az egyetlen zavarják az apró arany kezek és indexek gyémánt közvetlenül a homlokán.

Anne Klein AK/N2159SVTT
31 680 Ft 23 700 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Akár formális, akár szabadidős viseletet választ, az Anne Klein karóra mindig finomítja a megjelenését. A tárcsájukat arany római számokkal díszítették, amelyek ezt a darabot népszerű kedvencnek tekintik. A hüvely és a húzás az arany és az ezüst elegáns kombinációjával büszkélkedhet.

Anne Klein AK/N2245RTST
73 180 Ft

Watch ajándék szett által tervezett Anne Klein márka tökéletes minden hölgyek, akik szeretnek díszíteni összetéveszthetetlen kiegészítők. Órák a fogadás egy időtlen megjelenés.

Anne Klein AK/N2472BKGB
46 340 Ft 36 270 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Akár úgy dönt, egy hüvely ruhát vagy szakadt farmer Converse órák által tervezett Anne Klein márka a ruhában mindig tökéletesen dallamok. A fekete számlap egy nagyon tiszta benyomást – ez csak zavarja az egyenletesség apró arany kezek és a három indexet korátozó a jobb gyémánt pozíciójában 12.

Anne Klein AK/N2786CHGB
31 680 Ft 23 700 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Akár romantikus ruhákat, akár kényelmes pihenőruhát visel, az Anne Klein karóra mindig finomhangolást biztosít. Arany tárcsájuk jól olvasható kezeket és egyszerű indexeket díszít, amelyek tökéletesen illeszkednek az aranyozott tokhoz.

Anne Klein AK/N3158WTGB
53 810 Ft 42 530 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elegáns, elegáns és annyira kényeztető – mint az Anne Klein karóra . Fehér tárcsájuk minimalista kialakításon alapul – szűk arany kezekkel és indexekkel díszített, és a 12-es pozícióban lévő gyémánt nem fogja elfelejteni a figyelmet, az aranyozott acél és a kerámia divatos kombinációjával.