Candino Classic Timeless C4621/4
93 930 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nem modern úriember tehet anélkül, hogy minőségi órák a csuklóján. Bet ebbe az irányba nézni a tekintélyes kijelölés Swiss Made és csuklópántot modell által tervezett márka Candino. A fekete számlap zafír üveg fedelét, hogy karcálló, sőt, évek múltán is megőrzi kopás ragyogó csillogás.

Candino Classic Timeless C4621/3
93 930 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nem modern úriember tehet anélkül, hogy minőségi órák a csuklóján. Bet ebbe az irányba nézni a tekintélyes kijelölés Swiss Made és csuklópántot modell által tervezett márka Candino.

Candino Elegance C4559/2
75 940 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A svájci Candino márkájú Candino PVD bevonatú Candino vonzzák Önt . A tárcsát zafírkristály borítja, dátummal és kronográffal, másodlagos kezével rajta. Az órát egy jó minőségű bőrpánttal rögzítik, amely tökéletesen illeszkedik a kezéhez, és kényelmes illeszkedést biztosít.

Candino Lady Petite C4686/1
82 860 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ha a legjobb minőségű tartozékokat szeretné kapni, akkor a Candino márka svájci órája a megfelelő. A fehér arcképet három kronográf díszíti, a nap dátumával és nappalival. Köszönhetően az izzó lámpatestekhez , mindig tökéletes időt lát.

Candino Sport Chronos C4683/3
129 890 Ft 104 570 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Olyan órát keres, amely nagyban kiegészíti a formális, de szabadidős ruhát is? Ezután a Candino luxusszettje megfelelő az Ön számára. Nem hagyhatja figyelmen kívül a fekete és a piros részletek elegáns kombinációját, ami igazán hűvösnek tűnik.