FESTINA Trend 16716/1
40 680 Ft 30 520 Ft

Nézze meg a műhely márka Festina hölgyek vette millióinak szerte a világon, hogy képesek szállítani bármilyen ruhát jobb pizzazz. Elveszítik a báj és a te és csuklópántot-ezüstöt a műhelyben a hagyományos márka.

FESTINA 20523/2
67 370 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kedveli a robusztus sportos órákat ? A Festina márkájú Chrono Bike sorozat a megfelelő választás. A masszív tok nemes acélból készült. A fekete számlap három chronograph-ot tartalmaz stopper funkcióval és 24 órás kijelzővel. A mutatók és az indexek lumineszcens csíkokkal vannak ellátva.

FESTINA Chrono 16838/2-46%
59 720 Ft 31 660 Ft

Kiárusítás

Sportos karóra férfiaknak a Festina márkától jól olvasható számlappal – ideális kiegészítő sportoláshoz, de társasági eseményeken is megálja a helyét. A fekete-ezüst színekben pompázó karóra stopperrel is rendelkezik.

FESTINA Classic Bracelet 20437/7
28 220 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Festina összes úriembert figyeli, minőségi és stílusos kiegészítőkkel. A kék tárcsát aranyozott indexek díszítik, lumineszcens kézzel. Hasznos dátumbélyegző is van a szokásos háromórás pozícióban. Az óra teljesen nemesacélból készült. 10 ATM vízálló, úszhat velük, gond nélkül.

FESTINA Classic Strap 20446/3
24 170 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Festina órák tökéletesek minden olyan úriembernek, akik stílusos és kiváló minőségű kiegészítőkkel rendelkeznek. A klasszikus stílusú fekete tárcsát lumineszcens kezekkel rendelkező numerikus indexek díszítik. Hasznos dátumbélyegző is van a szokásos háromórás pozícióban.

FESTINA Swarovski 20334/2
34 970 Ft 28 220 Ft

Festina órák tökéletesek azoknak a hölgyeknek, akik szeretnek a figyelem középpontjában lenni. A tárcsájuk több száz sötétkék Swarovski kristályt tartalmaz, amelyek minden mozgalommal csillognak. Ennek köszönhetően már nem lesz szüksége más ékszerre. Ezenkívűl a számlapot ezüst óramutatók díszítik.

FESTINA The Originals 20359/4
52 520 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Chrono Bike kollekció Festina karórája örömet szerez mindazoknak a sportos férfiaknak, akik praktikus, mégis stílusos kiegészítőt keresnek. Első pillantásra egy fekete tárcsát talál, piros részletekkel és három kronográfval, amelyek 60 perces stopperóra és 24 órás al-kaliberrel rendelkeznek.

FESTINA The Originals DIVER 20461/1
45 770 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A The Originals DIVER kollekcióból származó Festina órák örömmel fogadják a víz és a búvárkodás szerelmeseit. Fő előnyük egy nagy vízálló, nevezetesen 20 ATM, melynek köszönhetően a tenger mélységével búvárkodhat.

FESTINA Trend Dream 20388/3
30 920 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A népszerű Festina márka műhelyéből készült órák minden olyan hölgy számára készültek, akik szeretnék hangsúlyozni érzékenységüket és természeti szépségüket. Az aranyozott kézzel és indexekkel díszített fekete tárcsa jól néz ki.

FESTINA 20012/1
43 070 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Festina márkájú férfi óra ideális kiegészítő minden úriember számára. Felkeltik a figyelmet a klasszikus kivitelezésükkelegyszerű fehér számlappal, amely minőségi acél tokba van beágyazva. Zafír üveg fedi felülről, amely ellenálló a karcolások ellen.

FESTINA 20012/2
43 070 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Festina márkájú férfi óra ideális kiegészítő minden úriember számára. Felkeltik a figyelmet a klasszikus kivitelezésükkel egyszerű fehér számlappal és római számokkal. Zafír üveg fedi felülről, amely ellenálló a karcolások ellen.

FESTINA 20012/3
43 070 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Festina márkájú férfi óra ideális kiegészítő minden úriember számára. Felkeltik a figyelmet a klasszikus kivitelezésükkel egyszerű kék számlappal, amely minőségi acél tokba van beágyazva. Zafír üveg fedi felülről, amely ellenálló a karcolások ellen.

FESTINA 20012/4
43 070 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Festina márkájú férfi óra ideális kiegészítő minden úriember számára. Felkeltik a figyelmet a klasszikus kivitelezésükkel egyszerű fekete számlappal, amely minőségi acél tokba van beágyazva. Zafír üveg fedi felülről, amely ellenálló a karcolások ellen.

FESTINA 20013/1
43 070 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Festina márkájú női óra tökéletessé varázsol minden megjelenési formát. Felkeltik a figyelmet a klasszikus kivitelezésükkel egyszerű fehér számlappal, amely minőségi acél tokba van beágyazva. Zafír üveg fedi felülről, amely ellenálló a karcolások ellen.

FESTINA 20013/2
43 070 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Festina márkájú női óra tökéletessé varázsol minden megjelenési formát. Felkeltik a figyelmet a klasszikus kivitelezésükkel egyszerű fehér számlappal és római számokkal. Zafír üveg fedi felülről, amely ellenálló a karcolások ellen.

FESTINA 20013/3
43 070 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Festina márkájú női óra tökéletessé varázsol minden megjelenési formát. Felkeltik a figyelmet a klasszikus kivitelezésükkel egyszerű kék számlappal, amely minőségi acél tokba van beágyazva. Zafír üveg fedi felülről, amely ellenálló a karcolások ellen.

FESTINA 20014/1
47 120 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Festina márka műhelyéből származó óra tökéletes kiegészítő olyan férfiak részére, akik szeretik a klasszikus stílust. Az alapanyaga rozsdamentes acél lett. A minimalista stílusú fehér számlap jól olvasható. A zafír üvegnek köszönhetően az óra néhány éven belül is úgy fog kinézni, mintha új lenne.

FESTINA 20014/2
47 120 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Festina márka műhelyéből származó óra tökéletes kiegészítő olyan férfiak részére, akik szeretik a klasszikus stílust. Az alapanyaga rozsdamentes acél lett. A minimalista kivitelezésű kék számlap jól olvasható.

FESTINA 20014/3
47 120 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Festina márka műhelyéből származó óra tökéletes kiegészítő olyan férfiak részére, akik szeretik a klasszikus stílust. Az alapanyaga rozsdamentes acél lett. A minimalista kivitelezésű fekete számlap jól olvasható.

FESTINA 20015/1
47 120 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Festina márka műhelyéből származó órát minden olyan hölgy értékelni fogja, aki szereti a formális stílust. Az alapanyaga rozsdamentes acél lett. A minimalista kivitelezésű fehér számlap jól olvasható. A zafír üvegnek köszönhetően az óra néhány éven belül is úgy fog kinézni, mintha új lenne.

FESTINA 20015/2
47 120 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Festina márka műhelyéből származó órát minden olyan hölgy értékelni fogja, aki szereti a formális stílust. Az alapanyaga rozsdamentes acél lett. A minimalista kivitelezésű kék számlap jól olvasható. A zafír üvegnek köszönhetően az óra néhány éven belül is úgy fog kinézni, mintha új lenne.

FESTINA 20016/1
47 120 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Festina márkájú férfi óra ideális kiegészítő minden úriember számára. Felkeltik a figyelmet a klasszikus kivitelezésükkel egyszerű ezüst számlappal, amely minőségi aranyozott acél tokba van beágyazva. Zafír üveg fedi felülről, amely ellenálló a karcolások ellen.

FESTINA 20016/2
47 120 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Festina márkájú férfi óra ideális kiegészítő minden úriember számára. Felkeltik a figyelmet a klasszikus kivitelezésükkel egyszerű arany számlappal, amely minőségi aranyozott acél tokba van beágyazva. Zafír üveg fedi felülről, amely ellenálló a karcolások ellen.

FESTINA 20016/3
47 120 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Festina márkájú férfi óra ideális kiegészítő minden úriember számára. Felkeltik a figyelmet a klasszikus kivitelezésükkel egyszerű fekete számlappal, amely minőségi aranyozott acél tokba van beágyazva. Zafír üveg fedi felülről, amely ellenálló a karcolások ellen.

FESTINA 20017/1
47 120 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Festina márkájú női óra tökéletessé varázsol minden megjelenési formát. Felkeltik a figyelmet a klasszikus kivitelezésükkel egyszerű ezüst számlappal, amely minőségi aranyozott acél tokba van beágyazva. Zafír üveg fedi felülről, amely ellenálló a karcolások ellen.

FESTINA 20017/2
47 120 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Festina márkájú női óra tökéletessé varázsol minden megjelenési formát. Felkeltik a figyelmet a klasszikus kivitelezésükkel egyszerű arany számlappal, amely minőségi aranyozott acél tokba van beágyazva. Zafír üveg fedi felülről, amely ellenálló a karcolások ellen.

FESTINA 20017/3
47 120 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Festina márkájú női óra tökéletessé varázsol minden megjelenési formát. Felkeltik a figyelmet a klasszikus kivitelezésükkel egyszerű fekete számlappal, amely minőségi aranyozott acél tokba van beágyazva. Zafír üveg fedi felülről, amely ellenálló a karcolások ellen.

FESTINA 20018/1
47 120 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Festina márkájú órátmagas minőségű kidolgozás és elegáns kivitelezés jellemzi. Az alapanyaga rozsdamentes acél lett. Az ezüst számlap hasznos számkijelzővel és két mutatóval van ellátva. Zafír üveg fedi, amelynek köszönhetően az óra néhány éven belül is úgy fog kinézni, mintha új lenne.

FESTINA 20018/2
47 120 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Festina márkájú órát magas minőségű kidolgozás és elegáns kivitelezés jellemzi. Az alapanyaga nemes acél lett. Az sötétkék számlap hasznos számkijelzővel és két mutatóval van ellátva. Zafír üveg fedi, amelynek köszönhetően az óra néhány éven belül is úgy fog kinézni, mintha új lenne.

FESTINA 20018/3
47 120 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Festina márkájú órát magas minőségű kidolgozás és elegáns kivitelezés jellemzi. Az alapanyaga nemes acél lett. A fekete számlap hasznos számkijelzővel és két mutatóval van ellátva. Zafír üveg fedi, amelynek köszönhetően az óra néhány éven belül is úgy fog kinézni, mintha új lenne.

FESTINA 20019/1
47 120 Ft

A Festina márkájú órát magas minőségű kidolgozás és elegáns kivitelezés jellemzi. Az alapanyaga nemes acél lett. Az ezüst számlap hasznos számkijelzővel és két mutatóval van ellátva. Zafír üveg fedi, amelynek köszönhetően az óra néhány éven belül is úgy fog kinézni, mintha új lenne.

FESTINA 20019/2
47 120 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Festina márkájú órát magas minőségű kidolgozás és elegáns kivitelezés jellemzi. Az alapanyaga nemes acél lett. Az sötétkék számlap hasznos számkijelzővel és két mutatóval van ellátva. Zafír üveg fedi, amelynek köszönhetően az óra néhány éven belül is úgy fog kinézni, mintha új lenne.

FESTINA 20019/3
47 120 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Festina márkájú órát magas minőségű kidolgozás és elegáns kivitelezés jellemzi. Az alapanyaga nemes acél lett. A fekete számlap hasznos számkijelzővel és két mutatóval van ellátva. Zafír üveg fedi, amelynek köszönhetően az óra néhány éven belül is úgy fog kinézni, mintha új lenne.

FESTINA 20020/1
53 870 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Festina márkájú óra garantálja a magas minőségű alapanyagokat, precíz kidolgozást és elbűvölő kivitelezést. A ezüst számlapot római számok, mutatók és diszkrét dátumkijelző alkotja. Zafír üveg fedi, amely kitűnően ellenálló a karcolások ellen.

FESTINA 20020/2
53 870 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Festina márkájú óra garantálja a magas minőségű alapanyagokat, precíz kidolgozást és elbűvölő kivitelezést. Az arany számlapot római számok, mutatók és diszkrét dátumkijelző alkotja. Zafír üveg fedi, amely kitűnően ellenálló a karcolások ellen.

FESTINA 20020/3
53 870 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Festina márkájú óra garantálja a magas minőségű alapanyagokat, precíz kidolgozást és elbűvölő kivitelezést. Az fekete számlapot római számok, mutatók és diszkrét dátumkijelző alkotja. Zafír üveg fedi, amely kitűnően ellenálló a karcolások ellen.

FESTINA 20021/1
53 870 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Festina márkájú óra garantálja a magas minőségű alapanyagokat, precíz kidolgozást és elbűvölő kivitelezést. A ezüst számlapot római számok, mutatók és diszkrét dátumkijelző alkotja. Zafír üveg fedi, amely kitűnően ellenálló a karcolások ellen.

FESTINA 20021/3
53 870 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Festina márkájú óra garantálja a magas minőségű alapanyagokat, precíz kidolgozást és elbűvölő kivitelezést. Az fekete számlapot római számok, mutatók és diszkrét dátumkijelző alkotja. Zafír üveg fedi, amely kitűnően ellenálló a karcolások ellen.

FESTINA 20522/1
70 070 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kedveli a robusztus sportos órákat ? A Festina márkájú Chrono Bike sorozat a megfelelő választás. A nemes acélból készült masszív tokezüst számlapot tartalmazhárom chronograph-alstopper funkcióvalés 24 órás kijelzővel.

FESTINA 20522/2
70 070 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kedveli a robusztus sportos órákat ? A Festina márkájú Chrono Bike sorozat a megfelelő választás. A nemes acélból készült masszív tok kék számlapot tartalmaz, amely három chronograph-ot tartalmaz stopper funkcióval és 24 órás kijelzővel.

FESTINA 20522/3
70 070 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kedveli a robusztus sportos órákat ? A Festina márkájú Chrono Bike sorozat a megfelelő választás. A nemes acélból készült masszív tok kék számlapot tartalmaz, amely három chronograph-ot tartalmaz stopper funkcióval és 24 órás kijelzővel.

FESTINA 20522/4
70 070 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kedveli a robusztus sportos órákat ? A Festina márkájú Chrono Bike sorozat a megfelelő választás. A nemes acélból készült masszív tok kék számlapot tartalmaz, amely három chronograph-ot tartalmaz stopper funkcióval és 24 órás kijelzővel.

FESTINA 20522/5
70 070 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kedveli a robusztus sportos órákat ? A Festina márkájú Chrono Bike sorozat a megfelelő választás. A nemes acélból készült masszív tok fekete számlapot tartalmaz, amely három chronograph-ot tartalmaz stopper funkcióval és 24 órás kijelzővel.

FESTINA 20522/6
70 070 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kedveli a robusztus sportos órákat ? A Festina márkájú Chrono Bike sorozat a megfelelő választás. A nemes acélból készült masszív tok fekete számlapot tartalmaz, amely három chronograph-ot tartalmaz stopper funkcióval és 24 órás kijelzővel.

FESTINA 20523/1
67 370 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kedveli a robusztus sportos órákat ? A Festina márkájú Chrono Bike sorozat a megfelelő választás. A masszív tok nemes acélból készült. A fekete számlap három chronograph-ot tartalmaz stopper funkcióval és 24 órás kijelzővel. A mutatók és az indexek lumineszcens csíkokkal vannak ellátva.

FESTINA 20523/3
67 370 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kedveli a robusztus sportos órákat ? A Festina márkájú Chrono Bike sorozat a megfelelő választás. A masszív tok nemes acélból készült. A fekete számlap három chronograph-ot tartalmaz stopper funkcióval és 24 órás kijelzővel. A mutatók és az indexek lumineszcens csíkokkal vannak ellátva.

FESTINA 20523/4
67 370 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kedveli a robusztus sportos órákat ? A Festina márkájú Chrono Bike sorozat a megfelelő választás. A masszív tok nemes acélból készült. A fekete számlap három chronograph-ot tartalmaz stopper funkcióval és 24 órás kijelzővel. A mutatók és az indexek lumineszcens csíkokkal vannak ellátva.

FESTINA 20523/5
67 370 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kedveli a robusztus sportos órákat ? A Festina márkájú Chrono Bike sorozat a megfelelő választás. A masszív tok nemes acélból készült. A fekete számlap három chronograph-ot tartalmaz stopper funkcióval és 24 órás kijelzővel. A mutatók és az indexek lumineszcens csíkokkal vannak ellátva.