Len.nox LC M410S-1B
40 580 Ft 9 490 Ft

A LEN. NOX cseh márka LEN. NOX gondoskodik a LEN. NOX és a szabadidő ruhájáról. Első pillantásra a klasszikus stílusú tiszta fekete tárcsát láthatja. Élvezze a vízálló 5 ATM-et. A csuklóján kiváló minőségű acélhúzóval rögzítheti őket, amely tökéletesen illeszkedik az acél tokhoz.

Len.nox LC L401S-1
51 560 Ft 19 670 Ft

A divatos LEN. NOX órák nagyszerűek minden alkalomra. Első pillantásra minőségi órafeldolgozást és ezüstözött mintákat fog kapni, amelyek minden ruhát javítanak. A gyöngy tárcsát három kronográf díszíti dátummal, a hét napjával és a 24 órás tárcsával.

Len.nox L M410SL-7
43 300 Ft
+ ingyen szállítás

A cseh márka LEN. NOX divatos órája nagyban feleleveníti a ruháját, akár öltönyt, akár szabadidős viseletet visel. A rendkívül olvasható mintás órajelet jellegzetes római mutatók és elegáns kezek díszítik. A kromatográf és a 24 órás indexformátum a második alkalom mérésére szolgál.

Len.nox LC L100RGL-7
40 580 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A LEN. NOX cseh márka LEN. NOX első pillantásra beleszeret. Felzárkózott a csillogó kövek díszítik rózsaszín arany bevonatú rozsdamentes acél ház. A jól olvasható mintázott szemüveg szemüveg, aranyozott kezek és a datepiece alakja a hatórás pozícióban van.

Len.nox LC L101S-7
27 010 Ft 9 490 Ft

A cseh márka LEN. NOX szinte bármilyen felszereléshez vezethet. Első pillantásra az órák feldolgozásának minősége érhető el. A tárcsa könnyen olvasható és díszített egyszerű kezét, indexek és a dátumot ablakon a alaphelyzetben három órán keresztül. A tok és a tolóerő rozsdamentes acélból készül.

Len.nox LC L401GL-7
47 370 Ft 13 560 Ft

A LEN. NOX cseh márka divatos órája minden alkalomra kiváló. Első pillantásra a minőségi karóra és arany színe az acél tokóra. A gyöngy tárcsát három kronográf díszíti dátummal, a hét napjával és a 24 órás tárcsával. A burkolat csillogó kövekkel és tolóerővel van ellátva rozsdamentes acélból.

Len.nox LC M410G-1B
48 730 Ft
+ ingyen szállítás

A LEN. NOX cseh márka LEN. NOX gondoskodik a LEN. NOX és a szabadidő ruhájáról. Engedje meg magát, hogy elvarázsoljon egy klasszikus stílusban tökéletesen olvasható óra. Élvezze a vízálló 5 ATM-et. A csuklóján kiváló minőségű acélhúzóval rögzítheti őket, amely tökéletesen illeszkedik az acél tokhoz.

Len.nox LC M410S-7B
40 580 Ft 10 170 Ft

A LEN. NOX cseh márka LEN. NOX gondoskodik a LEN. NOX és a szabadidő ruhájáról. Első pillantásra egy tiszta, fehér, klasszikus stílusú óra van. Élvezze a vízálló 5 ATM-et. A csuklóján kiváló minőségű acélhúzóval rögzítheti őket, amely tökéletesen illeszkedik az acél tokhoz.

Len.nox L L102S-2
43 400 Ft 16 280 Ft

A LEN. NOX cseh márka LEN. NOX első pillantásra beleszeret. Dobd el a ragyogó kő varázsát, amely a rozsdamentes acél tokot díszíti. Egy jól olvasható facepiece egyszerű kézzel rögzíti az ezüst indexeket. Az órákat svájci motor hajtja. Magas minőségű rozsdamentes acélból is rögzítheti a csuklóját.

Len.nox L L102SL-1
36 510 Ft 13 560 Ft

A LEN. NOX cseh márka LEN. NOX első pillantásra beleszeret. Dobd el a ragyogó kő varázsát, amely a rozsdamentes acél tokot díszíti. Egy jól olvasható facepiece egyszerű kézzel rögzíti az ezüst indexeket. Az órákat svájci motor hajtja. A csuklóján egy fekete színű, minőségi bőrszíjjal rögzíti őket.

Len.nox L L102SL-2
36 510 Ft 13 560 Ft

A LEN. NOX cseh márka LEN. NOX első pillantásra beleszeret. Dobd el a ragyogó kő varázsát, amely a rozsdamentes acél tokot díszíti. Egy jól olvasható facepiece egyszerű kézzel rögzíti az ezüst indexeket. Az órákat svájci motor hajtja.

Len.nox L L104S-1
40 580 Ft
+ ingyen szállítás

A LEN. NOX cseh márka LEN. NOX első pillantásra beleszeret. Az index nagyon könnyen olvasható a tiszta indexek és az elegáns kezek miatt. Az órákat svájci motor hajtja. A tok és a tolóerő kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül. A LEN. NOX nagyszerű benyomást kelt.

Len.nox L L389BKL-1
35 150 Ft 9 220 Ft

A LEN. NOX cseh márka LEN. NOX első pillantásra beleszeret. Engedje meg, hogy elvarázsoljon egy tökéletesen olvasható tárcsa, amelyet római indexek és egyszerű kezek díszítenek. Dater hasznos segítséget pozícióba három órán keresztül. Az órákat svájci motor hajtja.

Len.nox L L565L-7
24 300 Ft

A LEN. NOX cseh márka divat órái első látásra beleszeretnek. Engedje meg magát, hogy elvarázsoljon a klasszikus stílusban olvasható, jól olvasható tárcsa. Hasznos is egy hasznos dátumbélyegző hat órás pozícióban és 5 ATM vízzáróság. Az órát egy svájci mozgalom táplálja.

Len.nox L M389BKL-1
39 230 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh márka LEN. NOX nagyban újjáéleszteni fogja a ruháját, akár öltönyt, akár szabadidős viseletet visel. A tökéletesen olvasható tárcsát római indexek és egyszerű kezek díszítik. Dater hasznos segítséget pozícióba három órán keresztül. Az órákat svájci motor hajtja.

Len.nox LC L100SL-7
37 870 Ft 14 920 Ft

Divatos karóra a cseh LEN. NOX márkától, amely első pillantásra elnyeri tetszését.  Hagyja magát elvarázsolni a csillogó kövek fényével, amelyek a nemesacél tokot díszítik.  A jól olvasható számlapot üvegkő formájú indexek, ezüst óramutatók és hat óránál dátumkijelző díszíti.

Len.nox LC L101S-1
27 010 Ft 12 030 Ft

A cseh márka LEN. NOX szinte bármilyen felszereléshez vezethet. Első pillantásra az órák feldolgozásának minősége érhető el. A tárcsa könnyen olvasható és díszített egyszerű kezét, indexek és a dátumot ablakon a alaphelyzetben három órán keresztül. A tok és a tolóerő rozsdamentes acélból készül.

Len.nox LC L101SG-5
32 440 Ft 13 440 Ft

A cseh márka LEN. NOX szinte bármilyen felszereléshez vezethet. Első pillantásra minőségi órafeldolgozást és bicolor stroke-ot kap. A tárcsa könnyen olvasható és díszített egyszerű kezét, indexek és a dátumot ablakon a alaphelyzetben három órán keresztül.

Len.nox LC L401G-7
58 220 Ft
+ ingyen szállítás

A cseh márka LEN. NOX tökéletesek minden alkalomra. Első pillantásra vonzani fog az óra minősége és az óra arany színe. A gyöngy tárcsát három kronográf díszíti dátummal, a hét napjával és a 24 órás tárcsával. Csillogó kövekkel ellátott tok rozsdamentes acélból készül.

Len.nox LC L402G-7
50 080 Ft 15 600 Ft

A cseh márka LEN. NOX divatos órája szinte minden ruhát LEN. NOX. Egy jól olvasható számlap, arany keze szépen látszanak az alapvető numerikus indexek, és ott is casting üveg kövek, amelyek csillog minden mozgását.

Len.nox LC L408GL-7
39 230 Ft 14 920 Ft

A LEN. NOX cseh márka divatos órája minden alkalomra kiváló. Első pillantásra az óra minősége és az acél tok arany színe. A jegyző fehér és gyöngyökkel kombinálva csillogó kövekkel, mint indexekkel és elegáns aranyozott kezekkel díszíti.

Len.nox LC L408RGL-7-64%
39 690 Ft 13 900 Ft

Akció

A LEN. NOX cseh márka divatos órája minden alkalomra kiváló. Első pillantásra minőségi órás feldolgozást és egy rózsaszín-aranyozott acél tokot kap. A jegyző fehér és gyöngyökkel kombinálva csillogó kövekkel, mint indexekkel és elegáns aranyozott kezekkel díszíti.

Len.nox LC L410S-1B
40 580 Ft 10 170 Ft

A LEN. NOX cseh márka LEN. NOX első pillantásra beleszeret. Engedje meg magát, hogy elvarázsoljon egy klasszikus stílusban tökéletesen olvasható óra. Élvezze a vízálló 5 ATM-et. A csuklóján egy kiváló minőségű acélhúzó ezüstből készült, amely az acél tokkal együtt a tökéletes egészet alkotja.

Len.nox LC L410S-7B
40 580 Ft 11 530 Ft

A LEN. NOX cseh márka LEN. NOX első pillantásra beleszeret. Engedje meg magát, hogy elvarázsoljon egy klasszikus stílusban tökéletesen olvasható óra. Élvezze a vízálló 5 ATM-et. A csuklóján egy kiváló minőségű acélhúzó ezüstből készült, amely az acél tokkal együtt a tökéletes egészet alkotja.

Len.nox LC M101L-1B
24 300 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A LEN. NOX cseh márka divat LEN. NOX tökéletesen illeszkednek a ruha és a szabadidős felszereléshez. A fekete tárcsa egyértelmű, numerikus indexeinek és megkülönböztető kezeinek köszönhetően hatodik dátumbélyeg is van.

Len.nox LC M102S-1
27 010 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A LEN. NOX cseh márka divatos órája nagyszerű az öltöny és a szabadidős felszerelés számára. A fekete számlap világos, köszönhetően a numerikus indexek és a kéz erős, ott is az alapértelmezett helyzetben Dater három órán keresztül.

Len.nox LC M409L-1
33 800 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A LEN. NOX cseh márka divatos órája nagyszerű az öltöny és a szabadidős felszerelés számára. A fekete mintás tárcsa jól elrendezett, köszönhetően a jellegzetes római mutatóknak és elegáns kezeknek, valamint egy dátumkártyának a szokásos háromórás pozícióban.

Len.nox LC M410SL-7B
37 870 Ft
+ ingyen szállítás

A LEN. NOX cseh márka LEN. NOX gondoskodik a LEN. NOX és a szabadidő ruhájáról. Első pillantásra egy tiszta, fehér, klasszikus stílusú óra van. Élvezze a vízálló 5 ATM-et. A csuklóján kiváló minőségű bőrszíjjal rögzítheti őket, amely az aranyozott acél tokkal együtt tökéletes egészet alkot.

Segítségre van szükséged a megfelelő karácsonyi ajándék kiválasztáshoz ? Meríts ötletet a karácsonyi ajándékválasztó oldalunkról: