JVD Náramkové hodinky JVD J7178.1
9 320 Ft

A JVD cseh márka órái a legjobb órák azoknak a lányoknak, akik szép órát akarnak. Fényes tárcsázás merész kézzel. A könnyű olvashatóság és a könnyű olvashatóság érdekében értékelni fogja a könnyen olvasható és tiszta tárcsát. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .


JVD Sunday Rose Spirit Wildflower
23 620 Ft

A cseh JVD karóra minden olyan nő számára készült, akinek legmagasabb minőségű stílusos elegáns kiegészítő a gyengéje. Első pillantásra elvarázsol a virág mintás számlapja, amely teljesen tökéletesen néz ki.  A rozsdamentes acél tokot bőrszíj követi, kényelmes viseletet biztosítva.


JVD Náramkové hodinky JVD J-TS12
26 790 Ft

A cseh márka JVD órák úgy lettek kialakítva, hogy megfeleljenek az üzleti vagy szabadidős felszerelések ideális kiegészítőjének. A tárcsa és a szíj tiszta kialakításának köszönhetően jól néz ki.


JVD Sunday Rose Spirit WATERCOLOR
21 460 Ft

A cseh márka JVD órák minden olyan nő számára készültek, akik szeretik a legjobb minőségű órákat. Első pillantásra egy órás arc fog vonzani egy apró virág motívumával, amely teljesen elképesztő. A rozsdamentes acél ház továbbra bőrszíj, amely tökéletesen illeszkedik a tárcsát.


JVD Touches J-TS10
25 570 Ft

A cseh márka JVD órák olyan nők, hölgyek és hölgyek számára készültek, akik minőségben és eleganciában akarnak lenni. A tárcsa és a szíj tiszta kialakításának köszönhetően jól néz ki. Az aranyozott rozsdamentes acél burkolatot egy acél Milánó löket követi, amely aláhúzza a darab finomságát.


JVD Touches J-TS20
26 790 Ft

A cseh márka JVD órák úgy lettek kialakítva, hogy megfeleljenek az üzleti vagy szabadidős felszerelések ideális kiegészítőjének. Első pillantásra vonzza a rózsaszín aranyozott rozsdamentes acél burkolatot, amely a tökéletesen alkalmazkodó Milánó löketre épül.


JVD Touches J-TS22
26 790 Ft

A cseh márka JVD órák úgy lettek kialakítva, hogy megfeleljenek az üzleti vagy szabadidős felszerelések ideális kiegészítőjének. Első pillantásra vonzza a rozsdamentes acélból készült aranyozott szögletes tok, amely a tökéletesen alkalmazkodó Milánó löketre épül.


JVD Náramkové hodinky JVD basic J7120.2
10 760 Ft

A cseh JVD órák minden fiú számára készültek. A fényes tárcsázás megkülönböztető színes ceruzákkal először látja Önt. Olvasható és tiszta tárcsa az egyszerű idő észleléséhez. Alapvető számokat talál a napi ismétléshez a szíjon. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .


JVD Náramkové hodinky JVD basic J7109.1
11 850 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh márka JVD órák egy szép nézés minden lány számára. Nagyon népszerű a fényes tárcsázás a különböző színű ceruzákkal. Olvasható és tiszta tárcsa az egyszerű idő észleléséhez. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .


JVD Náramkové hodinky JVD J7184.10
11 780 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh márka JVD órák minden tizenéves lánynak készültek, akik már maguk választják a kiegészítőket. Fényes tárcsázás merész kézzel és gyönyörű tavaszi virágokkal. Olvasható és tiszta tárcsa az egyszerű idő észleléséhez. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .


JVD Náramkové hodinky JVD J7178.4
9 340 Ft

A cseh JVD márka órái a legjobb órák minden olyan lánynak, akik szeretik a tavasszal jellemző állatokat. Fényes tárcsázás merész kézzel. Értékeljük a tökéletesen olvasható és jól elrendezett tárcsát, amely megkönnyíti az idő és a számjegy meghatározását. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .


JVD Náramkové hodinky JVD J7181.1
10 700 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh márka JVD órák ideálisak azoknak a fiúknak, akik ismerik az órát. Fényes tárcsázás merész kézzel a népszerű fekete-fehér kombinációban. A tanulási órák szórakoztatóvá válnak. Az órához egy eredeti doboz tartozik.


JVD Architect AE-076
39 000 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Függetlenül attól, hogy hivatalos öltönyt visel, vagy kényelmes alkalmi viseletben, a JVD Architect órája mindig a legjobb kiegészítő. Fekete tárcsájuk első pillantásra két kronográffal, bronz kézzel és mutatószámmal, valamint a 3. pozícióban található dátumbélyegzéssel lenyűgözi.


JVD Architect AE-077
39 000 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Függetlenül attól, hogy hivatalos öltönyt visel, vagy kényelmes alkalmi viseletben, a JVD Architect órája mindig a legjobb kiegészítő. Ezüst tárcsa első pillantásra két kronográf, fekete kéz és mutatószám vonzza őket, valamint a 3. helyzetben található dátumbélyegző is.


JVD Architect AE-078
37 740 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Függetlenül attól, hogy hivatalos öltönyt visel, vagy kényelmes alkalmi viseletben, a JVD Architect órája mindig a legjobb kiegészítő. Első pillantásra a sötétkék számlap két kronográfot, ezüst kezét és indexét vonzza, valamint a 3. pozícióban található dátumbélyegzőt.


JVD Architect AE-079
39 090 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Függetlenül attól, hogy hivatalos öltönyt visel, vagy kényelmes alkalmi viseletben, a JVD Architect órája mindig a legjobb kiegészítő. Fekete számlapjuk első pillantásra két kronográfot, arany kezét és mutatószámát, valamint a 3. helyzetben található dátumbélyegzőt vonzza.


JVD Dětské náramkové hodinky JVD J7146.1
9 340 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh JVD márkájú órák a legjobbak az összes fiú számára. Fényes tárcsázás merész kézzel. Minden fiú kalóz akar lenni. Ez a tárcsa és a szíj népszerű témája. Színkódolt, hogy a tanulás ideje szórakoztató legyen. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .


JVD Náramkové hodinky JVD AF-094
35 030 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh márka JVD órák olyan férfiak számára készültek, akiknek van stílusa és minőségi tétele. Első pillantásra az egyszerű geometria, a színek finom kombinációja felhívja a figyelmet.


JVD Náramkové hodinky JVD AF-095
36 380 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh JVD márka órái elválaszthatatlanok azokhoz a férfiakhoz, akik a stílust és a szeretetet a minőségre vetik . Első pillantásra az egyszerű geometria, a színek finom kombinációja felhívja a figyelmet. A rozsdamentes acél tokot egy pánt követi, amelyet ízlés szerint megváltoztathat.


JVD Náramkové hodinky JVD AF-096
36 380 Ft

A cseh márka JVD órák minden korosztály számára készültek, akik a minőséget élvezik. Első pillantásra az egyszerű geometria, a színek finom kombinációja felhívja a figyelmet. A rozsdamentes acél burkolatot egy heveder követi, amelyet könnyedén megváltoztathat az egyszerű kattintással.


JVD Náramkové hodinky JVD AF-097
36 380 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh márka JVD órák minden korosztály számára készültek, akik szeretik a fekete klasszikusokat. Első pillantásra az egyszerű geometria, a színek finom kombinációja felhívja a figyelmet. A rozsdamentes acél burkolatot egy heveder követi, amelyet könnyedén megváltoztathat az egyszerű kattintással.


JVD Náramkové hodinky JVD AF-098
36 380 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh márka JVD órák olyan férfiak számára készültek, akik inkább a szerény minimalista dizájnt kedvelik. Első pillantásra az egyszerű geometria, a színek finom kombinációja felhívja a figyelmet.


JVD Náramkové hodinky JVD AF-099
33 680 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh márka JVD órák olyan férfiak számára készültek, akik inkább a szerény minimalista dizájnt kedvelik. Első pillantásra az egyszerű geometria, a színek finom kombinációja felhívja a figyelmet.


JVD Náramkové hodinky JVD AV-084
30 910 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh JVD órák a minőséget és a stílust kedvelők körében találják meg a tulajdonosaikat. Első pillantásra az egyszerű geometria, a színek finom kombinációja felhívja a figyelmet. A rozsdamentes acél burkolatot egy heveder követi, amelyet a hangulatnak megfelelően lehet cserélni.


JVD Náramkové hodinky JVD AV-085
30 980 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh márka JVD órák minden korosztály számára készültek, akik minőségtudatosak. Első pillantásra az egyszerű geometria, a színek finom kombinációja felhívja a figyelmet. A rozsdamentes acél tokot egy heveder követi, amely könnyen cserélhető a könnyű kattintással működő rendszerrel.


JVD Náramkové hodinky JVD AV-086
30 980 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh márka JVD órák olyan férfiak számára készültek, akik minőségi órákat akarnak. Első pillantásra az egyszerű geometria, a színek finom kombinációja felhívja a figyelmet. A rozsdamentes acél tokot egy heveder követi, amelyet ki lehet cserélni. Nem maradsz egy darabból a márkából.


JVD Náramkové hodinky JVD AV-087
26 920 Ft

A cseh márka JVD órák ideálisak azok számára, akik minőségi órákat akarnak. Első pillantásra az egyszerű geometria, a színek finom kombinációja felhívja a figyelmet. A rozsdamentes acél burkolatot egy heveder követi, amely könnyen cserélhető a könnyű kattintással működő rendszernek köszönhetően.


JVD Náramkové hodinky JVD AV-088
29 620 Ft

A cseh márka JVD órák olyan férfiak számára készültek, akik a minimalista dizájnt kedvelik. Első pillantásra az egyszerű geometria, a színek finom kombinációja felhívja a figyelmet.


JVD Náramkové hodinky JVD AV-089
29 620 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh márka JVD órák olyan férfiak számára készültek, akik a minimalista dizájnt kedvelik. Első pillantásra az egyszerű geometria, a színek finom kombinációja felhívja a figyelmet. A rozsdamentes acél tokot egy acél milánói tolóerő követi, amelyet szabadon megváltoztathat.


JVD Náramkové hodinky JVD basic J7025.4
12 050 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh JVD márka órái a legjobb nézés minden lány számára. Fényes tárcsázás merész kézzel. A könnyű olvashatóság és a könnyű olvashatóság érdekében értékelni fogja a könnyen olvasható és tiszta tárcsát. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .


JVD Náramkové hodinky JVD basic J7025.5
12 050 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh JVD márka órái a legjobb nézés minden lány számára. Fényes tárcsázás merész kézzel. Értékeljük a leolvasható és tiszta tárcsát az egyszerű idő észleléséhez. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .


JVD Náramkové hodinky JVD basic J7025.6
12 130 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh márka JVD órák egy szép nézés minden lány számára. Fényes tárcsázás merész kézzel. Olvasható és tiszta tárcsa az egyszerű idő észleléséhez. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .


JVD Náramkové hodinky JVD basic J7100.7
12 050 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh JVD márkájú órák a legjobbak az összes fiú számára. Fényes tárcsázás merész kézzel. A labdarúgó szerelmeseinek. Ez a tárcsa és a szíj népszerű témája. Színkódolt, hogy a tanulás ideje szórakoztató legyen. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .


JVD Náramkové hodinky JVD basic J7109.3
11 850 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh JVD márkájú órák a legjobbak az összes fiú számára. Fényes tárcsázás merész kezekkel a tökéletes időolvashatóság érdekében. Az aktuális idő a klasszikus kézírásos ceruzák helyett jelenik meg, amelyek nagyon népszerűek. Nagyszerű megjelenés. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .


JVD Náramkové hodinky JVD basic J7118.1
12 050 Ft

A cseh márka JVD órák egy szép nézés minden lány számára. Fényes tárcsázás merész kézzel. Olvasható és tiszta tárcsa az egyszerű idő észleléséhez. Ugyanakkor egyedülálló díszítéssel vonzódik. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .


JVD Náramkové hodinky JVD basic J7118.3
12 020 Ft

Cseh márka JVD órákat terveztek minden lánynak. Fényes tárcsázás merész kézzel. Olvasható és tiszta tárcsa az egyszerű idő észleléséhez. Ugyanakkor egyedülálló díszítéssel vonzódik. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .


JVD Náramkové hodinky JVD basic J7120.3
10 760 Ft

A cseh márka JVD órák a népszerű színekkel rendelkező lányok számára készültek. Fényes tárcsázás merész kézzel. Egy jól olvasható tárcsa ideális a számok és az idő könnyű megismeréséhez. Az óratartó meg tudja ismételni a szíj alapszámait. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .


JVD Náramkové hodinky JVD basic J7123.3
10 760 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh JVD órák a fiúk számára készültek a népszerű zöld színárnyalatban. Vidám arc, merész kézzel. Olvasható és könnyen olvasható tárcsa az egyszerű időérzékeléshez. A pánton dinoszauruszok találhatók, amelyek nagyon népszerűek a gyerekek körében. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .


JVD Náramkové hodinky JVD basic J7125.1
10 760 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh márka JVD órák minden fiatal hölgy számára készültek. A félkövér kezekkel ellátott könnyű tárcsázó pizzazz-t ad az órához. A leolvasható és egyértelmű tárcsázás az egyszerű leolvasáshoz. Gyönyörű tartozék, amely nem fáradt. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .


JVD Náramkové hodinky JVD basic J7125.3
10 760 Ft

A cseh márka JVD órákat egyszerű szívvel tervezték, hogy minden hölgynek szívesen legyen. A félkövér kezekkel ellátott könnyű tárcsázó pizzazz-t ad az órához. Olvasható és tiszta tárcsa az egyszerű tájolás érdekében. Minden hölgy szép kéz-tartozékot akar. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .


JVD Náramkové hodinky JVD basic J7135.1
10 020 Ft

A cseh márka JVD órák a népszerű színekkel rendelkező lányok számára készültek. Gyönyörű tündér arca merész kézzel. Egy jól olvasható tárcsa ideális a számok és az idő könnyű megismeréséhez. Minden hercegnő ilyen kiegészítést akar. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .


JVD Náramkové hodinky JVD basic J7135.2
10 020 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh JVD órák minden kis hercegnő számára készültek. Gyönyörű tündér arca merész kézzel. Egy jól olvasható tárcsa alkalmas a számok és az idő könnyű megismerésére. Érdekes csillagszalag, amely minden hölgyre vonzódik. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .


JVD Náramkové hodinky JVD basic J7154.2
9 340 Ft

A cseh JVD márkájú órák a legjobbak az összes fiú számára. Fényes tárcsázás merész kézzel. A világegyetem arcának és szíjának népszerű témája. Kik közülünk nem akartunk űrhajós lenni. Színkódolt, hogy a tanulás ideje szórakoztató legyen. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .


JVD Náramkové hodinky JVD J-TS11
24 220 Ft

A cseh márka JVD órák olyan nők, hölgyek és hölgyek számára készültek, akik minőségben és eleganciában akarnak élni. A tárcsa és a szíj tiszta kialakításának köszönhetően csodálatosak. A rozsdamentes acél tokot egy acél milánói húzás követi, amely aláhúzza ennek a darabnak a lágyságát.


JVD Náramkové hodinky JVD J-TS13
26 720 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh márka JVD órák úgy lettek kialakítva, hogy megfeleljenek az üzleti vagy szabadidős felszerelések ideális kiegészítőjének. Első pillantásra a szelíd tárcsázó elkapja a figyelmet. Az aranyozott rozsdamentes acél burkolatot egy acél milánói húzás követi, amely aláhúzza a darab nőiességét.


JVD Náramkové hodinky JVD J-TS15
26 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh JVD órák olyan nők, hölgyek és hölgyek számára készültek, akik minden ruhájukra keresik kedvenc darabjukat. A figyelmet a gyöngyház tárolja, amely eleganciát és hangulatot ad az órának.


JVD Náramkové hodinky JVD J-TS16
24 160 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh márka JVD órák olyan nők, hölgyek és hölgyek számára alkalmasak, akik a tökéletességet akarják kényeztetni. Első pillantásra az órarúgó vonzza a figyelmet, ami az óra eleganciáját és csillogását adja. A rozsdamentes acél tokot egy rózsaszín bőrszíj követi, amely kiemeli a nőiességet.


JVD Náramkové hodinky JVD J7024.5
12 050 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh JVD márkájú órák a legjobbak az összes fiú számára. Fényes tárcsázás merész kezekkel a tökéletes időolvashatóság érdekében. Akár labdarúgás, padlólap vagy jégkorong, akár autók, motorkerékpárok, akár űrhajósok. Mindig látni fogják, mit élveznek a szemük. Nagyszerű megjelenés.