JVD Karóra  JVD J7189.1
8 110 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh márka JVD órák egy szép karóra minden fiatal hölgynek, akik szeretik a lila árnyalatú lila árnyalatokat. Szép tárcsa merész kézzel. Olvasható és tiszta tárcsa az egyszerű idő észleléséhez. Ideális óra az idő megismeréséhez. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Karóra  JVD J7178.3
9 350 Ft

A cseh márka JVD órák minden olyan lány számára készültek, akik szép órát akarnak. Csodálatos óra arca erős kézzel és szívvel. A könnyű olvashatóság és a könnyű olvashatóság érdekében értékelni fogja a könnyen olvasható és tiszta tárcsát.

JVD Karóra  JVD J7178.1
9 350 Ft

A JVD cseh márka órái a legjobb órák azoknak a lányoknak, akik szép órát akarnak. Fényes tárcsázás merész kézzel. A könnyű olvashatóság és a könnyű olvashatóság érdekében értékelni fogja a könnyen olvasható és tiszta tárcsát. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Karóra  JVD J7178.4
9 350 Ft

A cseh JVD márka órái a legjobb órák minden olyan lánynak, akik szeretik a tavasszal jellemző állatokat. Fényes tárcsázás merész kézzel. Értékeljük a tökéletesen olvasható és jól elrendezett tárcsát, amely megkönnyíti az idő és a számjegy meghatározását. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Karóra  JVD J7178.6
9 350 Ft

A cseh márka JVD órák minden olyan lány számára készültek, akik szép órát akarnak. Csodálatos óra arca erős kezekkel és szívvel. A könnyű olvashatóság és a könnyű olvashatóság érdekében értékelni fogja a könnyen olvasható és tiszta tárcsát. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Gyermek karóra JVD J7146.1
9 350 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh JVD márkájú órák a legjobbak az összes fiú számára. Fényes tárcsázás merész kézzel. Minden fiú kalóz akar lenni. Ez a tárcsa és a szíj népszerű témája. Színkódolt, hogy a tanulás ideje szórakoztató legyen. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Karóra  JVD basic J7154.2
9 350 Ft

A cseh JVD márkájú órák a legjobbak az összes fiú számára. Fényes tárcsázás merész kézzel. A világegyetem arcának és szíjának népszerű témája. Kik közülünk nem akartunk űrhajós lenni. Színkódolt, hogy a tanulás ideje szórakoztató legyen. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Karóra JVD basic J7135.2
10 020 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh JVD órák minden kis hercegnő számára készültek. Gyönyörű tündér arca merész kézzel. Egy jól olvasható tárcsa alkalmas a számok és az idő könnyű megismerésére. Érdekes csillagszalag, amely minden hölgyre vonzódik. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Karóra JVD basic J7135.1
10 020 Ft

A cseh márka JVD órák a népszerű színekkel rendelkező lányok számára készültek. Gyönyörű tündér arca merész kézzel. Egy jól olvasható tárcsa ideális a számok és az idő könnyű megismeréséhez. Minden hercegnő ilyen kiegészítést akar. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Karóra  JVD J7184.4
10 700 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh márka JVD órák tizenéves lányok számára készültek, akik örömmel fogják viselni ezeket az órákat. Óra arcát puha színekkel, tavaszi virágok kézzel. Törölje a tárcsát az aktuális idő egyszerű ellenőrzéséhez. Fogadjon egy kiegészítőre, amit a gyerekek azonnal szeretni fognak.

JVD Karóra  JVD J7184.5
10 700 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh márka JVD órák tizenéves lányok számára készültek, akik örömmel fogják viselni ezeket az órákat. Óra arcát puha színekkel, tavaszi virágok kézzel. Törölje a tárcsát az aktuális idő gyors érvényesítéséhez. Fogadjon egy kiegészítőre, amit a gyerekek azonnal szeretni fognak.

JVD Karóra JVD J7126.5
10 700 Ft

A cseh JVD márka órái a legjobbak az összes fiú számára, akik versenyautó motívumokkal rendelkeznek. Fényes tárcsázás merész kezekkel a tökéletes időolvashatóság érdekében. Érdekes heveder, amely minden kis versenyző számára vonzó. Nagyszerű megjelenés. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Karóra  JVD J7184.11
10 700 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Cseh márka JVD órákat terveztek tizenéves lányoknak, akik szép órát akarnak. Fényes tárcsázás merész kézzel és egy szép tavaszi virágmotívummal. Olvasható és tiszta tárcsa a gyors és egyszerű idő meghatározásához. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Karóra  JVD J7181.1
10 700 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh márka JVD órák ideálisak azoknak a fiúknak, akik ismerik az órát. Fényes tárcsázás merész kézzel a népszerű fekete-fehér kombinációban. A tanulási órák szórakoztatóvá válnak. Az órához egy eredeti doboz tartozik.

JVD Karóra  JVD J7160.2
10 770 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh márka JVD órák az állatok szerelmeseinek legjobb órái. Az állatvilág kedvenc képviselője a panda. Fényes tárcsázás merész kézzel. Ez a tárcsa és a szíj népszerű témája. Színkódolt, hogy a tanulás ideje szórakoztató legyen. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Karóra  JVD J7156.1
10 770 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A JVD cseh márka órái a legjobb autós szerelmesei. Fényes tárcsázás merész kézzel. Ez a tárcsa és a szíj népszerű témája. Színkóddal ellátott, hogy minden kis autós számára tanulási időt szerezzen. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Karóra  JVD J7159.2
10 770 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh JVD órák olyan fiatal hölgyek számára készültek, akik szeretik a vízvilágot . A delfin és a csikóhal kiemelkedik az órafelületen és a hevederen. A színárnyalatok egy kicsit érintik a designot. Az olvasható és tiszta tárcsázás ideális azoknak a lányoknak, akik tanulási idővel rendelkeznek.

JVD Karóra JVD basic J7120.3
10 770 Ft

A cseh márka JVD órák a népszerű színekkel rendelkező lányok számára készültek. Fényes tárcsázás merész kézzel. Egy jól olvasható tárcsa ideális a számok és az idő könnyű megismeréséhez. Az óratartó meg tudja ismételni a szíj alapszámait. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Karóra  JVD J7162.2
10 770 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh márka JVD órák a legjobb órák a repülőgép szerelmeseinek. Fényes tárcsázás merész kézzel. Minden kisfiú pilóta akar lenni. Ez a tárcsa és a szíj népszerű témája. Színkódolt, hogy a tanulás ideje szórakoztató legyen. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Karóra  JVD J7159.1
10 770 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A JVD cseh márka órái a legjobbak a vízvilág számára. Vidám arc, merész kézzel. Ez a tárcsa és a szíj népszerű témája. Színkódolt, hogy az idő tanulás szórakoztató legyen a víz szerelmére. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Karóra JVD basic J7120.2
10 770 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh JVD órák minden fiú számára készültek. A fényes tárcsázás megkülönböztető színes ceruzákkal először látja Önt. Olvasható és tiszta tárcsa az egyszerű idő észleléséhez. Alapvető számokat talál a napi ismétléshez a szíjon. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Karóra JVD J7190.2
11 770 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh márka JVD órák ideálisak azoknak a lányoknak és fiúknak, akik ismerik az órát. Egyszerű és világos kialakítás. Megkülönböztető kezek állnak a fénytárcsán. Jól olvasható tárcsa. Gyakorlatilag megválasztott heveder anyag a tartósság érdekében. Színkódolt, hogy a tanulás szórakoztató legyen.

JVD Karóra  JVD J7184.1
11 780 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh márka JVD órák minden tizenéves lánynak készültek, akik szép órát szeretnének viselni. Fényes tárcsázás merész kézzel és gyönyörű tavaszi virágokkal. Olvasható és tiszta tárcsa az egyszerű idő észleléséhez. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Karóra  JVD J7184.10
11 780 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh márka JVD órák minden tizenéves lánynak készültek, akik már maguk választják a kiegészítőket. Fényes tárcsázás merész kézzel és gyönyörű tavaszi virágokkal. Olvasható és tiszta tárcsa az egyszerű idő észleléséhez. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Karóra JVD basic J7109.1
11 850 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh márka JVD órák egy szép nézés minden lány számára. Nagyon népszerű a fényes tárcsázás a különböző színű ceruzákkal. Olvasható és tiszta tárcsa az egyszerű idő észleléséhez. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Karóra JVD basic J7109.3
11 850 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh JVD márkájú órák a legjobbak az összes fiú számára. Fényes tárcsázás merész kezekkel a tökéletes időolvashatóság érdekében. Az aktuális idő a klasszikus kézírásos ceruzák helyett jelenik meg, amelyek nagyon népszerűek. Nagyszerű megjelenés. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Karóra JVD basic J7025.6
12 050 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh márka JVD órák egy szép nézés minden lány számára. Fényes tárcsázás merész kézzel. Olvasható és tiszta tárcsa az egyszerű idő észleléséhez. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Karóra  JVD basic J7025.5
12 050 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh JVD márka órái a legjobb nézés minden lány számára. Fényes tárcsázás merész kézzel. Értékeljük a leolvasható és tiszta tárcsát az egyszerű idő észleléséhez. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Karóra JVD basic J7118.1
12 050 Ft

A cseh márka JVD órák egy szép nézés minden lány számára. Fényes tárcsázás merész kézzel. Olvasható és tiszta tárcsa az egyszerű idő észleléséhez. Ugyanakkor egyedülálló díszítéssel vonzódik. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Karóra JVD basic J7118.3
12 050 Ft

Cseh márka JVD órákat terveztek minden lánynak. Fényes tárcsázás merész kézzel. Olvasható és tiszta tárcsa az egyszerű idő észleléséhez. Ugyanakkor egyedülálló díszítéssel vonzódik. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Karóra  JVD basic J7025.4
12 050 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh JVD márka órái a legjobb nézés minden lány számára. Fényes tárcsázás merész kézzel. A könnyű olvashatóság és a könnyű olvashatóság érdekében értékelni fogja a könnyen olvasható és tiszta tárcsát. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Karóra JVD basic J7100.7
12 050 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh JVD márkájú órák a legjobbak az összes fiú számára. Fényes tárcsázás merész kézzel. A labdarúgó szerelmeseinek. Ez a tárcsa és a szíj népszerű témája. Színkódolt, hogy a tanulás ideje szórakoztató legyen. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Karóra  JVD J7187.3
12 050 Ft

A cseh márka JVD órák ideálisak azoknak a lányoknak és fiúknak, akik ismerik az órát. Egyszerű és világos kialakítás. Kezek a fénytárcsán. Jól olvasható tárcsa. Lesz értékelni az órák hozzáadott előnyét és a bennük rejlő búvárkodás egyszerűségét.

JVD Karóra  JVD J7186.2
12 050 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh JVD márka órái a legjobb figyelmet nyújtanak minden úszni és búvárkodó fiúnak. A sötét, merész kézzel tárcsázott tárcsázás biztosítja a tökéletes idő-olvashatóságot. Egy érdekes pánt, amely minden fiút felkér. Nagyszerű megjelenés. A nagyszerű lehetőség a búvárkodás lehetősége.

JVD Karóra  JVD J7024.5
12 050 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh JVD márkájú órák a legjobbak az összes fiú számára. Fényes tárcsázás merész kezekkel a tökéletes időolvashatóság érdekében. Akár labdarúgás, padlólap vagy jégkorong, akár autók, motorkerékpárok, akár űrhajósok. Mindig látni fogják, mit élveznek a szemük. Nagyszerű megjelenés.

JVD Sunday Rose Darling POPPY WHITE
18 810 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh JVD órák minden olyan nő számára készültek, akik szeretik az aktuális trendeket. Első pillantásra egy óra arca lesz egy mák motívummal, amely teljesen tökéletes. A rozsdamentes acél ház továbbra bőrszíj, amely kényelmes viselet. Kényeztesse magát az eredeti dizájnnal rendelkező JVD órákkal.

JVD Sunday Rose Darling VIOLET DREAM
18 810 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh JVD órák minden olyan nő számára készültek, akik szeretik az aktuális trendeket. Első pillantásra a lila virágmotívummal rendelkező tárcsát fogja megragadni, ami teljesen tökéletes. A rozsdamentes acél ház továbbra bőrszíj, amely kényelmes viselet.

JVD Sunday Rose Spirit WATERCOLOR
21 520 Ft

A cseh márka JVD órák minden olyan nő számára készültek, akik szeretik a legjobb minőségű órákat. Első pillantásra egy órás arc fog vonzani egy apró virág motívumával, amely teljesen elképesztő. A rozsdamentes acél ház továbbra bőrszíj, amely tökéletesen illeszkedik a tárcsát.

JVD Sunday Rose Darling MINT GREEN
21 520 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh márka JVD órák minden olyan nő számára készültek, akik egyszerű eleganciával rendelkeznek. Első pillantásra vonzza a tökéletesen tökéletes órafelületet. Az aranyozott rozsdamentes acél burkolatot egy érdekes bőrkötés követi, amely kényelmes viselet.

JVD Sunday Rose Darling SWEET PINK
21 520 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh márka JVD órák minden olyan nő számára készültek, akik szeretik a puha eleganciát. Első pillantásra egy apró órafelület vonzódik, ami teljesen tökéletes. A rozsdamentes acél ház továbbra bőrszíj, amely kényelmes viselet. Kényeztesse magát a különleges varázslattal rendelkező JVD órákkal.

JVD Sunday Rose Classic FOREVER BLACK
21 520 Ft

A cseh márka JVD órák minden hölgynek, hölgynek, akik fekete klasszikusot akarnak. Első pillantásra vonzani fog egy egyszerű tárcsa, amely luxusnak tűnik. A rozsdamentes acél ház továbbra bőrszíj, hogy upocňuje érzés egyediségét. Használja őket formális vagy szabadidős felszereléshez.

JVD Sunday Rose Classic NAVY BLUE
22 870 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh márka JVD órák minden hölgynek, hölgynek, akik egyben minőséget és eleganciát kívánnak. Első pillantásra vonzani fog egy egyszerű órafelület, amely teljesen tökéletes. Az aranyozott rozsdamentes acél burkolatot egy bőrszíj követi a népszerű kék színben.

JVD Sunday Rose Alive VINTAGE FLOWERS
22 870 Ft

A cseh márka JVD órák alkalmasak romantikus lélekkel rendelkező nőkre, hölgyekre és lányokra. Fogadjon a minőségre. A tárcsa megfelel az összes elvárásnak. A rozsdamentes acél tokot egy bőrpánt követi, amely tökéletesen illeszkedik a tárcsához. Kényeztesse egyedülálló és időtlen designját. .

JVD Sunday Rose Classic PASTEL GREEN
22 870 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh márka JVD órák minden hölgynek, hölgynek, akik egyidejűleg minőséget és eleganciát akarnak. Első pillantásra vonzani fog egy egyszerű órafelület, amely teljesen tökéletes. Az aranyozott rozsdamentes acél burkolatot a népszerű pasztellzöld színű bőrszíj követi.

JVD Sunday Rose Spirit Wildflower
23 680 Ft

A cseh JVD karóra minden olyan nő számára készült, akinek legmagasabb minőségű stílusos elegáns kiegészítő a gyengéje. Első pillantásra elvarázsol a virág mintás számlapja, amely teljesen tökéletesen néz ki.  A rozsdamentes acél tokot bőrszíj követi, kényelmes viseletet biztosítva.

JVD Karóra  JVD J-TS11
24 220 Ft

A cseh márka JVD órák olyan nők, hölgyek és hölgyek számára készültek, akik minőségben és eleganciában akarnak élni. A tárcsa és a szíj tiszta kialakításának köszönhetően csodálatosak. A rozsdamentes acél tokot egy acél milánói húzás követi, amely aláhúzza ennek a darabnak a lágyságát.

JVD Karóra  JVD J-TS16
24 220 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh márka JVD órák olyan nők, hölgyek és hölgyek számára alkalmasak, akik a tökéletességet akarják kényeztetni. Első pillantásra az órarúgó vonzza a figyelmet, ami az óra eleganciáját és csillogását adja. A rozsdamentes acél tokot egy rózsaszín bőrszíj követi, amely kiemeli a nőiességet.

JVD Touches J-TS24
25 570 Ft

A cseh márka JVD órák úgy lettek kialakítva, hogy megfeleljenek az üzleti vagy szabadidős felszerelések ideális kiegészítőjének. Első pillantásra vonzódni fog a szögletes rozsdamentes acél tok, amely a bőr természetes bőrszíját követi.