JVD Touches J-TS22
26 770 Ft

A cseh márka JVD órák úgy lettek kialakítva, hogy megfeleljenek az üzleti vagy szabadidős felszerelések ideális kiegészítőjének. Első pillantásra vonzza a rozsdamentes acélból készült aranyozott szögletes tok, amely a tökéletesen alkalmazkodó Milánó löketre épül.

JVD Touches J-TS20
26 770 Ft

A cseh márka JVD órák úgy lettek kialakítva, hogy megfeleljenek az üzleti vagy szabadidős felszerelések ideális kiegészítőjének. Első pillantásra vonzza a rózsaszín aranyozott rozsdamentes acél burkolatot, amely a tökéletesen alkalmazkodó Milánó löketre épül.

JVD Sunday Rose Spirit WATERCOLOR
21 500 Ft

A cseh márka JVD órák minden olyan nő számára készültek, akik szeretik a legjobb minőségű órákat. Első pillantásra egy órás arc fog vonzani egy apró virág motívumával, amely teljesen elképesztő. A rozsdamentes acél ház továbbra bőrszíj, amely tökéletesen illeszkedik a tárcsát.

JVD Karóra  JVD J7178.1
9 340 Ft

A JVD cseh márka órái a legjobb órák azoknak a lányoknak, akik szép órát akarnak. Fényes tárcsázás merész kézzel. A könnyű olvashatóság és a könnyű olvashatóság érdekében értékelni fogja a könnyen olvasható és tiszta tárcsát. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Karóra JVD J-TS12
26 770 Ft

A cseh márka JVD órák úgy lettek kialakítva, hogy megfeleljenek az üzleti vagy szabadidős felszerelések ideális kiegészítőjének. A tárcsa és a szíj tiszta kialakításának köszönhetően jól néz ki.

JVD Sunday Rose Darling MINT GREEN
21 500 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh márka JVD órák minden olyan nő számára készültek, akik egyszerű eleganciával rendelkeznek. Első pillantásra vonzza a tökéletesen tökéletes órafelületet. Az aranyozott rozsdamentes acél burkolatot egy érdekes bőrkötés követi, amely kényelmes viselet.

JVD Sunday Rose Darling POPPY WHITE
18 800 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh JVD órák minden olyan nő számára készültek, akik szeretik az aktuális trendeket. Első pillantásra egy óra arca lesz egy mák motívummal, amely teljesen tökéletes. A rozsdamentes acél ház továbbra bőrszíj, amely kényelmes viselet. Kényeztesse magát az eredeti dizájnnal rendelkező JVD órákkal.

JVD Karóra JVD AF-094
35 010 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh márka JVD órák olyan férfiak számára készültek, akiknek van stílusa és minőségi tétele. Első pillantásra az egyszerű geometria, a színek finom kombinációja felhívja a figyelmet.

JVD Sunday Rose Classic NAVY BLUE
22 850 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh márka JVD órák minden hölgynek, hölgynek, akik egyben minőséget és eleganciát kívánnak. Első pillantásra vonzani fog egy egyszerű órafelület, amely teljesen tökéletes. Az aranyozott rozsdamentes acél burkolatot egy bőrszíj követi a népszerű kék színben.

JVD Sunday Rose Classic MOON DUST
25 560 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh márka JVD órák minden olyan nő számára készültek, akik szeretik az egyszerű eleganciát. Első pillantásra vonzza a csodálatosnak tűnő órafelületet. A rozsdamentes acél ház épül minőségű bőr szíjjal. A JVD órák az Ön alapvető részévé válnak.

JVD Karóra  JVD J-TS11
24 200 Ft

A cseh márka JVD órák olyan nők, hölgyek és hölgyek számára készültek, akik minőségben és eleganciában akarnak élni. A tárcsa és a szíj tiszta kialakításának köszönhetően csodálatosak. A rozsdamentes acél tokot egy acél milánói húzás követi, amely aláhúzza ennek a darabnak a lágyságát.

JVD Sunday Rose Fashion PINK ELEGANCE
26 770 Ft

A cseh márka JVD órákat úgy tervezték, hogy megfeleljenek a minőségi, a finom eleganciával rendelkező nők elvárásainak. Első pillantásra a klasszikus órafelület elkapja a szemét. A rozsdamentes acél tokot egy acél milánói húzás követi, amely megfelel a finom tárcsának.

JVD Karóra JVD AF-099
33 660 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh márka JVD órák olyan férfiak számára készültek, akik inkább a szerény minimalista dizájnt kedvelik. Első pillantásra az egyszerű geometria, a színek finom kombinációja felhívja a figyelmet.

JVD Sunday Rose Fashion MIDNIGHT BLOSSOM
26 770 Ft

A cseh JVD órák minden, a romantikát kedvelő és részletgazdag nőnek készültek. Értékeljük minden részlet minőségét. Első pillantásra egy virágos motívummal rendelkező órás arc fog lenyűgözni, amely kellemes emlékeket hoz a tavaszról.

JVD Karóra JVD basic J7118.1
12 040 Ft

A cseh márka JVD órák egy szép nézés minden lány számára. Fényes tárcsázás merész kézzel. Olvasható és tiszta tárcsa az egyszerű idő észleléséhez. Ugyanakkor egyedülálló díszítéssel vonzódik. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Karóra  JVD J7159.2
10 760 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh JVD órák olyan fiatal hölgyek számára készültek, akik szeretik a vízvilágot . A delfin és a csikóhal kiemelkedik az órafelületen és a hevederen. A színárnyalatok egy kicsit érintik a designot. Az olvasható és tiszta tárcsázás ideális azoknak a lányoknak, akik tanulási idővel rendelkeznek.

JVD Karóra  JVD J7162.2
10 760 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh márka JVD órák a legjobb órák a repülőgép szerelmeseinek. Fényes tárcsázás merész kézzel. Minden kisfiú pilóta akar lenni. Ez a tárcsa és a szíj népszerű témája. Színkódolt, hogy a tanulás ideje szórakoztató legyen. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Karóra  JVD J7178.4
9 340 Ft

A cseh JVD márka órái a legjobb órák minden olyan lánynak, akik szeretik a tavasszal jellemző állatokat. Fényes tárcsázás merész kézzel. Értékeljük a tökéletesen olvasható és jól elrendezett tárcsát, amely megkönnyíti az idő és a számjegy meghatározását. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Karóra JVD basic J7109.3
11 840 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh JVD márkájú órák a legjobbak az összes fiú számára. Fényes tárcsázás merész kezekkel a tökéletes időolvashatóság érdekében. Az aktuális idő a klasszikus kézírásos ceruzák helyett jelenik meg, amelyek nagyon népszerűek. Nagyszerű megjelenés. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Karóra  JVD basic J7025.5
12 040 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh JVD márka órái a legjobb nézés minden lány számára. Fényes tárcsázás merész kézzel. Értékeljük a leolvasható és tiszta tárcsát az egyszerű idő észleléséhez. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Karóra  JVD J7160.2
10 760 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh márka JVD órák az állatok szerelmeseinek legjobb órái. Az állatvilág kedvenc képviselője a panda. Fényes tárcsázás merész kézzel. Ez a tárcsa és a szíj népszerű témája. Színkódolt, hogy a tanulás ideje szórakoztató legyen. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Karóra JVD basic J7120.3
10 760 Ft

A cseh márka JVD órák a népszerű színekkel rendelkező lányok számára készültek. Fényes tárcsázás merész kézzel. Egy jól olvasható tárcsa ideális a számok és az idő könnyű megismeréséhez. Az óratartó meg tudja ismételni a szíj alapszámait. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Karóra  JVD J7178.6
9 340 Ft

A cseh márka JVD órák minden olyan lány számára készültek, akik szép órát akarnak. Csodálatos óra arca erős kezekkel és szívvel. A könnyű olvashatóság és a könnyű olvashatóság érdekében értékelni fogja a könnyen olvasható és tiszta tárcsát. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Karóra  JVD J7178.3
9 340 Ft

A cseh márka JVD órák minden olyan lány számára készültek, akik szép órát akarnak. Csodálatos óra arca erős kézzel és szívvel. A könnyű olvashatóság és a könnyű olvashatóság érdekében értékelni fogja a könnyen olvasható és tiszta tárcsát.

JVD Karóra  JVD J7187.3
12 040 Ft

A cseh márka JVD órák ideálisak azoknak a lányoknak és fiúknak, akik ismerik az órát. Egyszerű és világos kialakítás. Kezek a fénytárcsán. Jól olvasható tárcsa. Lesz értékelni az órák hozzáadott előnyét és a bennük rejlő búvárkodás egyszerűségét.

JVD Sunday Rose Fashion ANCIENT GARDEN
26 770 Ft

A cseh márka JVD órák alkalmasak olyan stílusos nőkre, akik szeretik a stílust, a gyengédséget és az eleganciát. Első pillantásra egy gyönyörű óra arca elkapja a figyelmet, és tökéletesen megfelel minden elvárásnak.

JVD Karóra JVD AV-088
29 610 Ft

A cseh márka JVD órák olyan férfiak számára készültek, akik a minimalista dizájnt kedvelik. Első pillantásra az egyszerű geometria, a színek finom kombinációja felhívja a figyelmet.

JVD Sunday Rose Spirit Peach
26 770 Ft

A cseh márka JVD órák minden olyan nő számára készültek, akik élvezik a legmagasabb minőségű elegáns kiegészítőket. Első ránézésre egy órás arc fog lenyűgözni egy virágmotívummal, amely tökéletesen tökéletesnek tűnik.

JVD Karóra JVD basic J7135.1
10 010 Ft

A cseh márka JVD órák a népszerű színekkel rendelkező lányok számára készültek. Gyönyörű tündér arca merész kézzel. Egy jól olvasható tárcsa ideális a számok és az idő könnyű megismeréséhez. Minden hercegnő ilyen kiegészítést akar. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Karóra  JVD basic J7025.4
12 040 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh JVD márka órái a legjobb nézés minden lány számára. Fényes tárcsázás merész kézzel. A könnyű olvashatóság és a könnyű olvashatóság érdekében értékelni fogja a könnyen olvasható és tiszta tárcsát. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Karóra JVD basic J7025.6
12 040 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A cseh márka JVD órák egy szép nézés minden lány számára. Fényes tárcsázás merész kézzel. Olvasható és tiszta tárcsa az egyszerű idő észleléséhez. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Sunday Rose Fashion ROYAL GOLD
26 770 Ft

A cseh márka JVD órákat úgy tervezték, hogy megfeleljenek az üzleti ruhák tökéletes kiegészítését kereső nők kívánságainak. Első pillantásra a szelíd tárcsázó elkapja a figyelmet. Az aranyozott rozsdamentes acél burkolatot egy acél milánói löket követi, amely mindig tökéletesen alkalmazkodik hozzád.

JVD Touches J-TS23
26 770 Ft

A cseh márka JVD órák úgy lettek kialakítva, hogy megfeleljenek az üzleti vagy szabadidős felszerelések ideális kiegészítőjének. Első pillantásra vonzza a rozsdamentes acélból készült aranyozott szögletes tok, amely a tökéletesen alkalmazkodó Milánó löketre épül.

JVD Touches J-TS24
25 560 Ft

A cseh márka JVD órák úgy lettek kialakítva, hogy megfeleljenek az üzleti vagy szabadidős felszerelések ideális kiegészítőjének. Első pillantásra vonzódni fog a szögletes rozsdamentes acél tok, amely a bőr természetes bőrszíját követi.

JVD Touches J-TS25
26 770 Ft

A cseh márka JVD órák úgy lettek kialakítva, hogy megfeleljenek az üzleti vagy szabadidős felszerelések ideális kiegészítőjének. Első pillantásra vonzza a szögletes rozsdamentes acél tokot, amely a tökéletesen alkalmazkodó Milan PVD kivitelre épül. Szerezd meg a JVD órádat, és nem tudsz nélkülözni.

JVD Sunday Rose Spirit Lilac Mesh SUN-S09
26 770 Ft

Újdonság

A cseh JVD karóra alkalmas olyan stílusos nők számára, akik szeretik a stílust, a gyengédséget és az eleganciát. Első pillantásra vonzódni fog egy szép órafelület, amely tökéletesen megfelel az összes elvárásnak. A rozsdamentes acél ház épül acél Milanese löket, amely megfelel a finom tárcsával.

JVD Architect AE-077
39 070 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Függetlenül attól, hogy hivatalos öltönyt visel, vagy kényelmes alkalmi viseletben, a JVD Architect órája mindig a legjobb kiegészítő. Ezüst tárcsa első pillantásra két kronográf, fekete kéz és mutatószám vonzza őket, valamint a 3. helyzetben található dátumbélyegző is.

JVD Architect AE-078
37 720 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Függetlenül attól, hogy hivatalos öltönyt visel, vagy kényelmes alkalmi viseletben, a JVD Architect órája mindig a legjobb kiegészítő. Első pillantásra a sötétkék számlap két kronográfot, ezüst kezét és indexét vonzza, valamint a 3. pozícióban található dátumbélyegzőt.

JVD Sunday Rose Spirit Silver SUN-S10
28 260 Ft

Újdonság

A népszerű JVD márkanévből származó vasárnapi rózsa óra tökéletes minden romantikus lelkes hölgy számára. Világos tárcsa első pillantásra enyhe virágokkal vonzza, amelyek ez a kiegészítő valóban divatos darabbá teszik.

JVD Sunday Rose SUN-S12
28 260 Ft

A népszerű JVD márkanévből származó vasárnapi rózsa óra tökéletes minden romantikus lelkes hölgy számára. Ezüst számlapjuk első pillantásra finom virágokkal lenyűgözi, amelyek ezt a kiegészítőt valóban félreérthetetlen divattermékké teszik. A tok rozsdamentes acélból készül.

JVD Karóra JVD J-TS14
25 560 Ft

A cseh JVD órák ideálisak azoknak a nőknek, hölgyeknek és hölgyeknek, akik lágy árnyalatokban keresnek egy szerény stílust. Első pillantásra vonzza a gyöngyház tárcsát, amely az elegáns eleganciát és a hangulatot adja. A rozsdamentes acél tokot egy bőrszíj követi, amely kiemeli a nőiességet.

JVD Karóra JVD basic J7100.7
12 040 Ft

A cseh JVD márkájú órák a legjobbak az összes fiú számára. Fényes tárcsázás merész kézzel. A labdarúgó szerelmeseinek. Ez a tárcsa és a szíj népszerű témája. Színkódolt, hogy a tanulás ideje szórakoztató legyen. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Karóra JVD basic J7118.3
12 040 Ft

Cseh márka JVD órákat terveztek minden lánynak. Fényes tárcsázás merész kézzel. Olvasható és tiszta tárcsa az egyszerű idő észleléséhez. Ugyanakkor egyedülálló díszítéssel vonzódik. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Karóra  JVD J-TS13
26 770 Ft

A cseh márka JVD órák úgy lettek kialakítva, hogy megfeleljenek az üzleti vagy szabadidős felszerelések ideális kiegészítőjének. Első pillantásra a szelíd tárcsázó elkapja a figyelmet. Az aranyozott rozsdamentes acél burkolatot egy acél milánói húzás követi, amely aláhúzza a darab nőiességét.

JVD Karóra JVD basic J7109.1
11 840 Ft

A cseh márka JVD órák egy szép nézés minden lány számára. Nagyon népszerű a fényes tárcsázás a különböző színű ceruzákkal. Olvasható és tiszta tárcsa az egyszerű idő észleléséhez. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Karóra JVD basic J7135.2
10 010 Ft

A cseh JVD órák minden kis hercegnő számára készültek. Gyönyörű tündér arca merész kézzel. Egy jól olvasható tárcsa alkalmas a számok és az idő könnyű megismerésére. Érdekes csillagszalag, amely minden hölgyre vonzódik. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Karóra  JVD J7156.1
10 760 Ft

A JVD cseh márka órái a legjobb autós szerelmesei. Fényes tárcsázás merész kézzel. Ez a tárcsa és a szíj népszerű témája. Színkóddal ellátott, hogy minden kis autós számára tanulási időt szerezzen. Az órához egy eredeti doboz tartozik. .

JVD Touches J-TS10
25 560 Ft

A cseh márka JVD órák olyan nők, hölgyek és hölgyek számára készültek, akik minőségben és eleganciában akarnak lenni. A tárcsa és a szíj tiszta kialakításának köszönhetően jól néz ki. Az aranyozott rozsdamentes acél burkolatot egy acél Milánó löket követi, amely aláhúzza a darab finomságát.