Talált termékek száma: 11

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Calypso K5728/4
9 880 Ft

Órák műhelyéből játékos és fiatalos márka Calypso ideális minden hölgy él az aktív életmód. A műanyag tok és gumi szíjjal élénk türkiz színű, hogy azok a kiegészítő, amely minden bizonnyal senki sem hagyhatja figyelmen kívül.


CASIO BABY-G BA 111-3A
41 130 Ft
+ ingyen szállítás

Baba G – ezek az órák a hölgyek, akik nem félnek meg! Az élénk türkiz design hangsúlyozni a nőiesség, a szilárd burkolat az óra közben csinál egy kiegészítő, amely minden bizonnyal senki sem tudja figyelmen kívül hagyni.


CASIO BABY-G BG 6903-2-22%
28 660 Ft

22 280 Ft

Akció

Független, játékos és minden körülmények között a. Ilyen az a nő vagy lány, aki karórák Baba-G Casio. A megkülönböztető kék külseje egyszerűen tökéletes, és tökéletesen kiemelik bármilyen ruhában.


CASIO BABY-G BGA 250-2A
33 630 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ha olyan órát keres, amely nem okoz csalódást, és szinte minden ruhához nagyszerű, akkor élvezze a Casio óráját. Az Analog-Digital Beach Style óra mindenki szeretni fogja a szeretetet.


CASIO G-Shock Step Tracker GBA 800-2A2
41 130 Ft
+ ingyen szállítás

Ha olyan tartozékot keresel, amely jól néz ki, és nem okoz csalódást bármilyen helyzetben, akkor Casio G-Shock órák készülnek az Ön számára.


Cluse La Bohème Rose Gold White/Pastel Mint CL18021
32 630 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nézd márka által tervezett Cluse első látásra szerelem minden hölgy rajong a klasszikus, míg menõ kiegészítők. Damned mindkettőt, és élvezze az életet a legteljesebb az órát a csuklóján Bohémélet. Hófehér arany díszített számlap és a mutató indexek, amely tökéletesen illeszkedik aranyozott acél tok.


Liu.Jo Dancing Sport s náramkem TLJ1340
35 130 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Játékosság, elegancia és időtlen sportos megjelenés. Mindez ötvözi az órát a Liu. Jo márkától. A türkizkék tárcájuk nagyon tiszta – csak a bronz kezek és a logó díszített.


Morellato Ninfa R0151141523
37 380 Ft
+ ingyen szállítás

Hagyja magát elvarázsolni az időtlen szépség, a világhírű Morellato karóra formájában. Első pillantásra egy fehér tárcsa, amely csak egyszerű indexfogantyúkat és eredeti motívum motívumokat díszít, elfogja. Nézze meg az óráját egy minőségi bőrpánttal , amely egy rozsdamentes acél házhoz kapcsolódik.


Swatch Costazzura SUOS704
23 750 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A nyári eredendően színes kiegészítők. Ne félj a merész színek és akkor csatolja a karóra Swatch bolt népszerű márkák. Az arc lesz vastag fekete kéz és indexek, van is egy jelző ablak, dátum és a hét napja.


Swatch Dive-in SFS103
32 500 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nem viselnek egy órát, mert úgy érzi, hogy zavarja a napi tevékenységet? Így Ön még nem egy karóra márka Swatch a műhelyben. A ház rendkívül vékony – mindössze 4 mm! Gossamer 1 mm vastag szilikon pánt, ami nagyon kellemes tapintású és hozzátapad a kezében, mint egy második bőr.


Swatch Flik Flak Fliptrick ZFPSP025
15 000 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ha gyermeke szereti a gördeszkázást, akkor a Swatch a megfelelőek. A fehér színű tárgylemez jellegzetes zöld indexekkel és gördeszkás téma van, amelyet szintén türkiz textilpánt ábrázol. Kezelje a legkisebb elegáns tartozékot, amelyet nem akarnak levenni.