SONY ICF-C1PJ Rádiós ébresztőóra
22 990 Ft

2 év garancia

Ébredjen könnyedén a Sony ICF-C1PJ Rádiós ébresztőórával, mely fokozatos ébresztés és meghosszabbítható ismételt ébresztés funkcióval is rendelkezik. Választhat a normál kettős ébresztés vagy a kivetítős modell opciók közül. Töltése egyszerű az USB csatlakozó segítségével.

HYUNDAI RAC 201 PLL Rádiós ébresztőóra
7 090 Ft

Hyundai RAC 201 PLL Rádiós ébresztőóra digitális FM/AM tunerrel rendelkezik, nagy kijelzőn könnyen leolvasható a pontos idő, melyet akár ki is vetíthet a falra. Automatikus kikapcsolás és szundi funkcióval is rendelkezik. A készülék kettő, egymástól független ébresztési idő beállítását teszi lehetővé, ami nagyon hasznos a párok számára.

BLAUPUNKT CRP81USB

BLAUPUNKT CRP81USB

Értékelés: 4,5
14 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ébredjen rádióállomások kíséretében a modern rádió ébresztőórával Blaupunkt CRP81USB, 2 ébresztési idő, Szundi időzítő, automatikus kikapcsolás beállítás, projektor és PLL FM tuner. A készülékkel USB-n keresztül feltöltheted a mobiltelefonod, ezen kívül megjeleníti a kültéri hőmérsékletet.

SENCOR SRC 330 GN Rádiós ébresztőóra
7 890 Ft

2 év garancia

Sencor SRC 330 GN Rádiós ébresztőóra megkönnyíti a reggeleket. A digitális ébresztőóra biztosítja, hogy garantáltan felébredjünk a megfelelő időben. A kompakt méretű készülék rendkívül egyszerűen személyreszabható, a kettős ébresztés és a hétvége funkció lehetővé teszik, hogy csak akkor ébresszen minket az óra, amikor ténylegesen szükség van rá. Választhatunk, hogy rádióműsorra vagy pedig egy beállított hangjelzésre szeretnénk ébredni, s a szundi funkció segítségével akkor sem leszünk késésben, ha úgy döntünk, hogy egy kicsit tovább szeretnénk az ágyban maradni. A látványos kivetítés és a könnyen leolvasható LCD kijelző sötétben is könnyedén leolvasható.

BLAUPUNKT CR7USB Ébresztőórás rádió
8 490 Ft 8 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Blaupunkt CR7USB Ébresztőóra képes egyszerre két ébresztési időpontot kezelni, így biztos az ébredés. Az órában található egy FM rádió, így ébresztésnek a jól hallható sípolás helyett beállíthatja akár kedvenc rádió állomását is. A nagy kék kijelzőnek köszönhetően sötétben is jól látható az aktuális idő.

SONY ICF-C1 Rádiós ébresztőóra
9 990 Ft

Induljon könnyedén a reggel a Sony ICF-C1 Rádiós ébresztőórával. Fokozatos ébresztés és meghosszabbítható ismételt ébresztés funkciókkal rendelkezik. Ébresztésnél kiválaszthatja, hogy kedvenc rádiójára vagy berregő ébresztésre szeretne kelni.

HYUNDAI RAC 481 PLL Órás rádió
7 990 Ft 6 590 Ft

Hyundai RAC 481 PLL Órás rádióval könnyebben indul a reggel, hisz ki ne kelne fel egy pörgős számra. Nagyon praktikus, ugyanis az időt ki is vetíti a falra, nem kell hunyorogva keresni kora reggel, hogy merre van a LED kijelző. Kis méretéből adódóan simán elfér az éjjeliszekrényen.

SENCOR SRC 3100 rádió ébresztő
7 090 Ft

Rádió ébresztő óra vetítéssel és 10 FM állomással. Sencor SRC 3100 kettős riasztással, 180°-ban forgatható lencsével, állítható fókusszal, ismétlődő ébresztés funkcióval és áttetsző LED kijelzővel rendelkezik.

Roadstar CLR-2466/BK Órás rádió
4 290 Ft

2 év garancia

Roadstar CLR-2466/BK egy ébresztős, szundi funkciós órás rádió. Analóg FM/MW tunerrel felszerelt, a rádió bekapcsolása hozzáköthető az ébresztés időopontjához. LED kijelzővel rendelkezik, hangolása manuálisan történhet.

HYUNDAI HYURAC340PLL

HYUNDAI HYURAC340PLL

Értékelés: 4,2
6 090 Ft 3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A „Már reggel van?“ mondatod gyorsan fel fogja váltani a: „Végre reggel van!“ – a kiváló Hyundai HYURAC340 PLL rádiós ébresztőórának köszönhetően örömmel fognak kiugrani az ágyból. Klasszikus „csipogásra“ és rádióra is ébredhetsz. Minimalisztikus kivitelezésű, így nem foglal sok helyet az éjjeliszekrényen és akár lámpaként is használható.

BLAUPUNKT CR80USB
11 790 Ft 9 690 Ft

Mennyi az idő és hány fok van otthon, mindezt azonnal elárulja a Blaupunkt CR80USB modern rádiós ébresztőóra nagy LED kijelzővel és a beltéri hőmérséklet érzékelővel. A készülék rendelkezik FM-tunerrel PLL-vel, lehetővé teszi 40 állomás tárolását, képes más eszközök töltésére USB porton keresztül, dupla ébresztéssel és késleltetett ébresztéssel rendelkezik.

PHILIPS AJ3400/12 Órás rádió
9 999 Ft 8 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Philips AJ3400/12 órás rádió elengedhetetlen kelléke a kellemes ébredésnek. FM- rádió a legjobb minőségben szolgáltatja a rádióélményt. Tartalék áramforrásának köszönhetően az áramkimaradás miatt sem fog későn indulni dolgozni. Kettős ébresztés funkciója lehetővé teszi, hogy Ön és partnere különböző időpontban keljenek. Ha nem csak ébredni, hanem elaludni is kedvenc dallamaira szeretne, használja az elalváskapcsolót, amellyel beállíthatja mennyi ideig szóljon a rádió, mielőtt magátol kikapcsol.

BLAUPUNKT CRP7WH Rádiós ébresztőóra
12 490 Ft

CRP7WH rádiós ébresztőra modern külsejével stílusos kiegésztő lehet a hálószobájában. Óriás kijelzője 24 órás formátumban jelzi az időt. Az óra különlegessége, ha éjszaka szeretné tudni az időt, nem kell rápillantania az órára, ugyanis a beépített projektornak köszönhetően az idő kivetíthető a plafonra. Két különböző ébresztési időpont is megadható.

SENCOR SRC 340 Ébresztő óra

SENCOR SRC 340 Ébresztő óra

Értékelés: 3,8
7 890 Ft

2 év garancia

Sencor SRC 340 Ébresztő óra elegáns megjelenésével praktikus kiegészítője lesz hálószobájának. Az óra többfunkciós, PLL FM rádió 10 előre beállított rádióval, szundi lehetőséggell és állítható fényerővel is rendelkezik. Hálózatról és akkumlátorról egyaránt működik.

SENCOR SRC 330 OR

SENCOR SRC 330 OR

Értékelés: 4,6
7 890 Ft

2 év garancia

Sencor SRC 330 OR Digitális időkijelzés és frekvencia-hangolás Dátum és év LED kijelző (3 cm) Piros időkivetítés 180°-kal eforgatható adatok és élesíthető vetítés PLL FM rádió 10 előválasztóval Benti hőfok Duál alarm víkend funkcióval Rádióval vagy hangjelzéssel ébresztés Ismételt ébresztés Sleep funkció

SENCOR SRC 1100 rádiós ébresztőóra
4 490 Ft 4 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rádió ébresztőóra kettős riasztással és LED kijelzővel. Sencor SRC 1100 lehetővé teszi a 10 előre beállított FM állomás beállítását és ébresztést rádióra vagy hangjelzésre. Nem hiányozhat a Sleep funkció, ismételt ébresztés és a kijelző fényerejének beállítása.

ECG RB 040 Rádiós ébresztőóra
6 490 Ft 5 990 Ft

Az ECG RB 040 Rádiós ébresztőóra tökéletes választás mindenki számára. Egyszerű, modern vonalvezetés és nagy, világos kijelző jellemzi kialakítását. Két független ébresztési idő is beállítható, ezen kívül tartalmaz szundi funkciót, ha esetleg még nem állna készen a felkelésre, el is halaszthatja. Digitális FM rádiója automatikus és kézi hangolásra is képes, valamint 20 rádiócsatornát tud tárolni memóriájában, biztosítva ezzel az egyszerű és gyors zenehallgatást.

SENCOR SRC 170 GN

SENCOR SRC 170 GN

Értékelés: 4,6
6 590 Ft 6 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tulajdonságok: Típus: ébresztőóra Digitális időkijelzés és frekvencia-hangolás Dátum és év LED kijelző (3 cm) PLL FM rádió előválasztókkal Beállítható FM állomások: 10 Benti hőfok Duál alarm víkend funkcióval Rádióval vagy hangjelzéssel ébresztés Ismételt ébresztés Sleep funkció Kijelző fényerő beállítás – 3 szint Tápellátás 230 V / 50 Hz Tömeg: 388 g Méret: 155 × 82 × 72 mm

Akai ACR-3888
11 190 Ft 9 490 Ft

2 év garancia

Vetítés közvetlenül a falra vagy helyiség plafonjára, 1,2m hüvelykes LED kijelzővel dicsekedhet – stílusos kék háttérvilágítású Akai ACR-3888 ébresztő a legjobb barátod nemcsak ébredéskor, hanem pihenéskor zenehallgatásnál. A rádiós ébresztő lejátssza az USB eszközről a zenét,AM/FM tuner PLL-el rendelkezik 10 rádióállomásra.

Thomson CP284

Thomson CP284

Értékelés: 3,3
7 990 Ft

Thomson CP284 egy 20 csatornás digitális FM tunert, egy fehér LCD kijelzőt és egy 180 fokban állítható falióra-kivetítőt tartalmaz. Kettős riasztással, zümmer ébresztővelFM rádióval és 4 természetes hangzással. A tápfeszültség a hálózatról (230 V), és áramkimaradás esetén tartalék akkumulátorral rendelkezik.

SONY ICF-C1T Rádiós óra

SONY ICF-C1T Rádiós óra

Értékelés: 4,7
12 990 Ft

2 év garancia

Induljon jól a reggel a SONY ICF-C1TB Rádiós órával. Fokozatos ébresztés és meghosszabbítható ismételt ébresztéssel rendelkezik. Normál és kettős ébresztés funkcióval van ellátva, melynél beállíthatja, hogy kedvenc rádiójára, vagy egy berregő hangjelzésre szeretne felkelni.

Akai ABTS-S2

Akai ABTS-S2

Értékelés: 4,5
11 190 Ft 9 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ébredj vidáman a dizájnos Akai ABTS-S2 Bluetooth rádiós ébresztőórával, ami a klasszikus ébresztés mellett Snooze funkcióval is rendelkezik. Sőt zenehallgatásra is használhatod az AM/FM rádiónak, a mobilról, USB-ről, illetve AUX csatlakozóval rendelkező eszközről történő zenelejátszásnak köszönhetően. Az ébresztőóra mutatja a hőfokot és tölthető 1800mAh-ás Li-Ion akkumulátorral is rendelkezik.

SENCOR SRC 136 Rádiós óra

SENCOR SRC 136 Rádiós óra

Értékelés: 4,6
4 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sencor SRC 136 B rádiós óra képes 20 előre beállítható FM-rádió csatornát tárolni. A LED világítású kijelző fényerejét magasra és alacsonyra is állíthatjuk, így nem zavarja meg az éjszakai pihenést. A reggeli ébredést a** „szundi“ üzemmóddal **nyújhatjuk.

SENCOR SRC 170

SENCOR SRC 170

Értékelés: 4,5
6 190 Ft

2 év garancia

Sencor SRC 170 Tulajdonságok: Típus: ébresztőóra Digitális időkijelzés és frekvencia-hangolás Dátum és év LED kijelző (3 cm) PLL FM rádió előválasztókkal Beállítható FM állomások: 10 Benti hőfok Duál alarm víkend funkcióval Rádióval vagy hangjelzéssel ébresztés Ismételt ébresztés Sleep funkció

Muse M-12 CR Órás rádió

Muse M-12 CR Órás rádió

Értékelés: 4,4
5 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Muse M-12 CR egy professzionális órás rádió, amely nem csak stílusos és dekoratív kiegészítő, hanem ideális társ a reggeli ébresztésekhez is. Az analóg FM rádió segítségével tájékozódhatunk a nagyvilág híreiről, a jól látható LCD/LED kijelzőt, pedig akár a konyhából is kényelmesen leolvashatjuk.

Orava Orava RBD-605A Rádiós Óra
6 990 Ft

Az Orava RBD-605A Rádiós ébresztőóra az ébresztő funkcióval könnyebben indulnak majd a reggelek. Választhatunk, hogy kedvenc rádióadónkra kelünk vagy inkább berregő hangjelzésre. Azoknak, akik nem tudnak elsőre felkelni ott a szundi funkció újraébresztése. Nagy méretű digitális kijelzőjéről könnyen leolvashatjuk a pontos időt.

BLAUPUNKT CR55CHARGE

BLAUPUNKT CR55CHARGE

Értékelés: 4
14 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kelj fel jobb lábbal köszönhetően az új ébresztési segítségnek modern ébresztőóra Blaupunkt CR55CHARGE formájában, amely ** FM tunerrel rendelkezik PLL-el** a rádió hallgatására és 20 rádióállomás memóriával. Rendelkezik egy késleltetett Snooze ébresztési funkcióval és kettős ébresztéssel. USB képességgel is rendelkezik, vagy a mobil vezeték nélküli Qi töltésével.

Denver CRL-340

Denver CRL-340

Értékelés: 4
10 490 Ft

Denver CRL-340 digitális ébresztőóra LED kijelzővel, PLL tuner FM-mel és fém állvánnyal. Gyenge ébredés fényre 30 perccel a rádiós riasztás vagy 6 természetes hangzás megkezdése előtt. Nagyon gazdaságos LED fényerővel és fényerő-szabályozással. Integrált szundi és alvó funkciók.
AC 230 V tápegység és tartalék akkumulátor.

GoGEN RC 212 BT

GoGEN RC 212 BT

Értékelés: 5
17 990 Ft

2 év garancia

Kelj fel jobb lábbal az ágyból a kellemes ébresztővel egy zeneszám vagy FM rádióadás formájában – a modern Bluetooth 4.2 rádiós ébresztőórával GoGEN RC 212 BT 2 ébresztési időt állíthatsz be, az ébresztő pedig lehet dallam, zeneszám és FM adás is. Digitális FM tunerrel, microSD slottal, USB és AUX bemenettel, illetve egy 13,5 óra üzemidőt biztosító akkumulátorral rendelkezik.

Muse M-165 UK
7 990 Ft 6 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hurá, hív a reggel, munkába, vagy iskolába holá – a Muse M-165 US stílusos rádiós ébresztőórával örömmel és könnyedén fogsz felkelni. Beállíthatod a riasztási hangot mint, zúgást, vagy rádiót, és a rádió köszönhetően az FM/WM tunernak PLL-el napközben is hallgatható. Előre beállíthatsz 10 FM és 10 MW állomást. Rendelkezik Sleep, Nap és Snooze funkciókkal.

Muse M-165 US
7 990 Ft 6 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hurá, hív a reggel, munkába, vagy iskolába holá – a Muse M-165 US stílusos rádiós ébresztőórával örömmel és könnyedén fogsz felkelni. Beállíthatod a riasztási hangot mint, zúgást, vagy rádiót, és a rádió köszönhetően az FM/WM tunernak PLL-el napközben is hallgatható. Előre beállíthatsz 10 FM és 10 MW állomást. Rendelkezik Sleep, Nap és Snooze funkciókkal.

Nikkei NR200 Órás rádió

Nikkei NR200 Órás rádió

Értékelés: 3,5
8 490 Ft

A Nikkei NR200K egy digitális órás rádió, amelynek segítségével könnyebben indulhatnak a reggelek. Az óra a modern formatervezés jegyeit és a klasszikus digitális kijelzésű, rádiós ébresztőóra tulajdonságait ötvözi magában. Két különböző ébresztési időpont is megadható!

Nikkei NR280

Nikkei NR280

Értékelés: 3
11 490 Ft

Rádiós ébresztőóra gyermekek részére, idő- és hőmérséklet kivetítés. Digitális FM rádió beállításokkal. Modern kivitelezés, leheletnyi retro beütéssel, két ébresztési idő különböző időpontokban, automatikus kikapcsolás Sleep, késleltetett riasztás szundi tartalék elem.

PHILIPS AJ2000/12 Órás rádió
12 690 Ft 11 990 Ft

2 év garancia

Philips AJ1000/12 Órás rádió lehetővé teszi, hogy kedvenc rádiójának dallamaira induljon a nap! Ébredjen kedvenc rádióállomására, vagy egy hangjelzésre. Egyszerűen állítsa be az ébresztést Philips órás rádióján, hogy azzal a rádióállomással ébredjen, amelyet a legutóbb hallgatott, vagy válassza a hangjelzéses ébresztési módot. Philips AJ1000/12 órás rádión akár két ébresztés is beállítható, ha például partnere és Ön nem egyszerre szeretne ébredni. Amikor eljön a felkelés ideje, a Philips órás rádió automatikusan bekapcsolja a rádiót, vagy megszólaltatja az ébresztési hangot. Stílusos és elegáns kivitelélt a tükröződő LED kijelzőnek köszönheti. Kezelése könnyű és egyszerű.

HYUNDAI RAC 213 Órás rádió

HYUNDAI RAC 213 Órás rádió

Értékelés: 4,5
4 090 Ft

Hyundai RAC 213 egy zöld színű LED kijelzővel rendelkező rádiós ébresztőóra. Igényeinek megfelelően két ébresztési időpontot állíthat be, továbbá választhat a rádiós ébresztés és meglévő ébresztő dallamok között. A „szundi“ funkcióval késleltetheti az ébresztést.

BLAUPUNKT CR7BK Ébresztőóra

BLAUPUNKT CR7BK Ébresztőóra

Értékelés: 4,4
8 490 Ft

2 év garancia

Blaupunkt CR7BK Ébresztőóra képes egyszerre két ébresztési időpontot kezelni, így biztos az ébredés. Az órában található egy FM rádió, így ébresztésnek a jól hallható sípolás helyett beállíthatja akár kedvenc rádió állomását is. A nagy kék kijelzőnek köszönhetően sötétben is jól látható az aktuális idő.

Akai ACR-2993
11 190 Ft 9 090 Ft

Mosollyal is lehet ébredni – az Akai ACR-2993 stílusos rádiós ébresztőóra hangjának tényleg örülni fogsz reggelente. A kellemes ébresztésről a két beállítható idő gondoskodik, amit a Szundi funkció csak még jobbá tesz. Az óra PLL FM tunerrel, USB-vel rendelkezik és Bluetooth 2.1-en vezeték nélkül is képes a zenelejátszásra.

BLAUPUNKT CRP10BK Projektoros ébresztőóra
12 990 Ft

2 év garancia

Blaupunkt CRP10BK Projektoros ébresztőóra egy multifunkciós rádiós óra, mely egyben kül- és beltéri hőmérő is. A projektornak köszönhetően a sötétben is kényelmesen láthatjuk az aktuális időt és hőmérsékletet. Az óra egyszerre két ébresztési időpontot is kezel, így az ébredés biztos.

BLAUPUNKT CR12 Rádiós ébresztőóra
18 990 Ft 15 990 Ft

A** Blaupunkt CR12WH** egy többfunkciós, rendkívül dizájnos ébresztőóra, amely bármely hálószoba dísze lehet! Az óra méri a belső és külső külső hőmérsékletet egyaránt, így mindig tudjuk, hogy hány fok van az otthonunkban és a reggeli készülődésben is nagy segítség lehet, ha tudjuk, hogy milyen időre számíthatunk kint. Az óra rendelkezik a kettős ébresztés funkcióval, így nem kell külön ébresztési időpontot beállítani hétköznap és hétvégén. Ennek az órának a segítségével kiválaszthatjuk az ébresztésünk módját is, hiszen kelhetünk csengésre vagy a kedvenc rádiócsatornák ébresztésére is!

Muse M-178 Órás rádió

Muse M-178 Órás rádió

Értékelés: 3,5
8 790 Ft

Muse M-178 projektoros órás rádió nagy LED kijelzője mellett kivetíti az időt a falra, melynek állítható a szöge. Két különböző ébresztési idő állítható be eltérő időpontokban. Az ébresztés sípoló hanggal, vagy kedvenc rádió adójával is történhet.

Orava RBD-608A Órás Rádió
7 290 Ft

Az Orava RBD-608A Rádiós ébresztőóra az ébresztő funkcióval könnyebben indulnak majd a reggelek. Választhatunk, hogy kedvenc rádióadónkra kelünk vagy inkább berregő hangjelzésre. Azoknak, akik nem tudnak elsőre felkelni ott a szundi funkció újraébresztése. Nagy méretű digitális kijelzőjéről könnyen leolvashatjuk a pontos időt.

BLAUPUNKT CR6 rádiós ébresztőóra
6 990 Ft

Rádiós ébresztőóra áttekinthető LED kijelzővel, amelyen beállítható a szemednek legoptimálisabb fényerő. A Blaupunkt CR6 nem foglal sok helyet – minden éjjeliszekrényen elfér, ahol vagy berregéssel, vagy rádióállomással ébreszt fel, választásodnak megfelelően. Két különböző időpontban képes felébreszteni, a Szundi funkciójával pedig pár perccel tovább alhatsz.

BLAUPUNKT BT16CLOCK

BLAUPUNKT BT16CLOCK

Értékelés: 3,5
16 190 Ft 15 990 Ft

Mutassa az időt, ébreszt és hordozható Bluetooth hangszóróként is szolgál – modern ébresztőórás rádió Blaupunkt BT16CLOCK egy multifunkciós eszköz minden háztartás számára. Rendelkezik FM tunerrel és memóriával 50 rádióállomás számára, nagy LCD kijelzővel, késleltetett riasztással Snooze funkcióval, kettős riasztással és microSD slottal a kártyáknak. 1 feltöltessél akár 8 óráig működőképes.

BLAUPUNKT CR16WH

BLAUPUNKT CR16WH

Értékelés: 5
11 990 Ft

Rádiós ébresztőóra nagy áttekinthető kijelzővel, melynek fényerőssége optimálisan beállítható a környezet megvilágításnak függvényében. A Blaupunkt CR16WH-val kelhetünk választott rádióállomás hangjára vagy klasszikus hangjelzésre, miközben a Snooze funkció egy előre beállított szakasz után kikapcsolja a rádiót.

BLAUPUNKT CR9WH

BLAUPUNKT CR9WH

Értékelés: 4,4
9 990 Ft 8 690 Ft

2 év garancia

Blaupunkt CR9WH rádiós óra képes 10 előre beállítható FM-rádió csatornát tárolni. A LED világítású kijelző fényerejét magasra és alacsonyra is állíthatjuk, így nem zavarja meg az éjszakai pihenést. A reggeli ébredést a„szundi" üzemmóddal nyújhatjuk.