Órás rádió

SENCOR SRC 1100 B fekete rádiós ébresztőóra
125x

SENCOR SRC 1100 rádiós ébresztőóra

4 590 Ft

Rádió ébresztőóra kettős riasztással és LED kijelzővel. Sencor SRC 1100 lehetővé teszi a 10 előre beállított FM állomás beállítását és ébresztést rádióra vagy hangjelzésre. Nem hiányozhat a Sleep funkció, ismételt ébresztés és a kijelző fényerejének beállítása.

Forgalmazó: MALL
SENCOR SRC 3100 B fekete
24x

SENCOR SRC 3100 rádió ébresztő

7 090 Ft
Ingyen szállítás

Rádió ébresztő óra vetítéssel és 10 FM állomással. Sencor SRC 3100 kettős riasztással, 180°-ban forgatható lencsével, állítható fókusszal, ismétlődő ébresztés funkcióval és áttetsző LED kijelzővel rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
Thomson CP284
5x

Thomson CP284

9 990 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

Thomson CP284 egy 20 csatornás digitális FM tunert, egy fehér LCD kijelzőt és egy 180 fokban állítható falióra-kivetítőt tartalmaz. Kettős riasztással, zümmer ébresztővelFM rádióval és 4 természetes hangzással. A tápfeszültség a hálózatról (230 V), és áramkimaradás esetén tartalék akkumulátorral rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
HYUNDAI HYURAC340PLL, fekete
32x

HYUNDAI HYURAC340PLL

6 290 Ft

A „Már reggel van?“ mondatod gyorsan fel fogja váltani a: „Végre reggel van!“ – a kiváló Hyundai HYURAC340 PLL rádiós ébresztőórának köszönhetően örömmel fognak kiugrani az ágyból. Klasszikus „csipogásra“ és rádióra is ébredhetsz. Minimalisztikus kivitelezésű, így nem foglal sok helyet az éjjeliszekrényen és akár lámpaként is használható.

Forgalmazó: MALL
BLAUPUNKT CR12 Rádiós ébresztőóra, Fekete
25x

BLAUPUNKT CR12 Rádiós ébresztőóra

17 990 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

ABlaupunkt CR12WH egy többfunkciós, rendkívül dizájnos ébresztőóra, amely bármely hálószoba dísze lehet! Az óra méri a belső és külső külső hőmérsékletet egyaránt, így mindig tudjuk, hogy hány fok van az otthonunkban és a reggeli készülődésben is nagy segítség lehet, ha tudjuk, hogy milyen időre számíthatunk kint. Az óra rendelkezik a kettős ébresztés funkcióval, így nem kell külön ébresztési időpontot beállítani hétköznap és hétvégén. Ennek az órának a segítségével kiválaszthatjuk az ébresztésünk módját is, hiszen kelhetünk csengésre vagy a kedvenc rádiócsatornák ébresztésére is!

Forgalmazó: MALL
HYUNDAI RAC 481 PLL Órás rádió, Fekete/Piros
44x

HYUNDAI RAC 481 PLL Órás rádió

9 390 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

Hyundai RAC 481 PLL Órás rádióval könnyebben indul a reggel, hisz ki ne kelne fel egy pörgős számra. Nagyon praktikus, ugyanis az időt ki is vetíti a falra, nem kell hunyorogva keresni kora reggel, hogy merre van a LED kijelző. Kis méretéből adódóan simán elfér az éjjeliszekrényen.

Forgalmazó: MALL
SENCOR SRC 340 Ébresztő óra
33x

SENCOR SRC 340 Ébresztő óra

8 190 Ft
Ingyen szállítás

Sencor SRC 340 Ébresztő óra elegáns megjelenésével praktikus kiegészítője lesz hálószobájának. Az óra többfunkciós, PLL FM rádió 10 előre beállított rádióval, szundi lehetőséggell és állítható fényerővel is rendelkezik. Hálózatról és akkumlátorról egyaránt működik.

Forgalmazó: MALL
-10%
PHILIPS TAR3205
1x

PHILIPS TAR3205

8 190 Ft
7 290 Ft
Ingyen szállítás

Ébredj fel egy új napra kedvenc daloddal vagy rádióddal – A Philips TAR3205 modern rádiós ébresztővel, amely 2 ébresztési időt, Snooze és Sleep elalvás időzítőt kínál. FM tunerrel és 10 előre beállított állomással rendelkezik. Beépített 200mW hangszóróval, nagy LED kijelzővel és FM antennával rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
PHILIPS AJ3400/12 Órás rádió
73x

PHILIPS AJ3400/12 Órás rádió

8 990 Ft
8 890 Ft
Ingyen szállítás

Philips AJ3400/12 órás rádió elengedhetetlen kelléke a kellemes ébredésnek. FM- rádió a legjobb minőségben szolgáltatja a rádióélményt. Tartalék áramforrásának köszönhetően az áramkimaradás miatt sem fog későn indulni dolgozni. Kettős ébresztés funkciója lehetővé teszi, hogy Ön és partnere különböző időpontban keljenek. Ha nem csak ébredni, hanem elaludni is kedvenc dallamaira szeretne, használja az elalváskapcsolót, amellyel beállíthatja mennyi ideig szóljon a rádió, mielőtt magátol kikapcsol.

Forgalmazó: MALL
SENCOR SRC 330 GN Rádiós ébresztőóra
216x

SENCOR SRC 330 GN Rádiós ébresztőóra

8 090 Ft
Ingyen szállítás

Sencor SRC 330 GN Rádiós ébresztőóra megkönnyíti a reggeleket. A digitális ébresztőóra biztosítja, hogy garantáltan felébredjünk a megfelelő időben. A kompakt méretű készülék rendkívül egyszerűen személyreszabható, a kettős ébresztés és a hétvége funkció lehetővé teszik, hogy csak akkor ébresszen minket az óra, amikor ténylegesen szükség van rá. Választhatunk, hogy rádióműsorra vagy pedig egy beállított hangjelzésre szeretnénk ébredni, s a szundi funkció segítségével akkor sem leszünk késésben, ha úgy döntünk, hogy egy kicsit tovább szeretnénk az ágyban maradni. A látványos kivetítés és a könnyen leolvasható LCD kijelző sötétben is könnyedén leolvasható.

Forgalmazó: MALL
SONY ICF-C1B Ébresztőórás rádió, Fekete
71x

SONY ICF-C1 Rádiós ébresztőóra

10 490 Ft
Ingyen szállítás

Induljon könnyedén a reggel a Sony ICF-C1 Rádiós ébresztőórával. Fokozatos ébresztés és meghosszabbítható ismételt ébresztés funkciókkal rendelkezik. Ébresztésnél kiválaszthatja, hogy kedvenc rádiójára vagy berregő ébresztésre szeretne kelni.

Forgalmazó: MALL