SONY ICF-C1PJ Rádiós ébresztőóra
22 990 Ft

19 990 Ft
+ ingyen szállítás

Ébredjen könnyedén a Sony ICF-C1PJ Rádiós ébresztőórával, mely fokozatos ébresztés és meghosszabbítható ismételt ébresztés funkcióval is rendelkezik. Választhat a normál kettős ébresztés vagy a kivetítős modell opciók közül. Töltése egyszerű az USB csatlakozó segítségével.


Bigben RR90EPOK
11 242 Ft
10 990 Ft

Bigben RR90EPOK rádiós ébresztőóra kitűnik teljes fémtestének pontos kidolgozásával, illetve LED kijelzőjével, mely fényereje állítható. Az ébresztőóra FM rádióval is rendelkezik, így a csörgésen kívül kedvenc rádiódra is ébredhetsz. A vezérlőgombok diszkréten, a készülék hátoldalán vannak elhelyezve, hogy ne zavarják az ébresztőóra eredeti külsejét. A táplálását hagyományos hálózati csatlakozás biztosítja, de 2× AAA elemekkel is működtethető.


BLAUPUNKT CR16WH

BLAUPUNKT CR16WH

Értékelés: 5
11 990 Ft

Rádiós ébresztőóra nagy áttekinthető kijelzővel, melynek fényerőssége optimálisan beállítható a környezet megvilágításnak függvényében. A Blaupunkt CR16WH-val kelhetünk választott rádióállomás hangjára vagy klasszikus hangjelzésre, miközben a Snooze funkció egy előre beállított szakasz után kikapcsolja a rádiót.


BLAUPUNKT CR7BK Ébresztőóra

BLAUPUNKT CR7BK Ébresztőóra

Értékelés: 4,5
7 990 Ft

6 990 Ft

2 év garancia

Blaupunkt CR7BK Ébresztőóra képes egyszerre két ébresztési időpontot kezelni, így biztos az ébredés. Az órában található egy FM rádió, így ébresztésnek a jól hallható sípolás helyett beállíthatja akár kedvenc rádió állomását is. A nagy kék kijelzőnek köszönhetően sötétben is jól látható az aktuális idő.


BLAUPUNKT CRP10BK Projektoros ébresztőóra
12 990 Ft

2 év garancia

Blaupunkt CRP10BK Projektoros ébresztőóra egy multifunkciós rádiós óra, mely egyben kül- és beltéri hőmérő is. A projektornak köszönhetően a sötétben is kényelmesen láthatjuk az aktuális időt és hőmérsékletet. Az óra egyszerre két ébresztési időpontot is kezel, így az ébredés biztos.


BLAUPUNKT CRP7WH Rádiós ébresztőóra
9 090 Ft

CRP7WH rádiós ébresztőra modern külsejével stílusos kiegésztő lehet a hálószobájában. Óriás kijelzője 24 órás formátumban jelzi az időt. Az óra különlegessége, ha éjszaka szeretné tudni az időt, nem kell rápillantania az órára, ugyanis a beépített projektornak köszönhetően az idő kivetíthető a plafonra. Két különböző ébresztési időpont is megadható.


BLAUPUNKT CRP9BK

BLAUPUNKT CRP9BK

Értékelés: 4,5
12 990 Ft

Rádiós ébresztőóra szobahőmérséklet érzékelővel és dupla ébresztővel. A Blaupunkt CRP9BK beépített projektorral büszkélkedhet, így az idő és a hőmérséklet is a falra vagy a plafonra vetíthető – felejtsd el a kijelző sötét szobában történő reménytelen keresését és kápráztasd el vendégeidet ezzel a futurisztikus kiegészítővel. Magától értetődő az ébresztés módjának kiválasztása, berregés vagy rádióállomás közül.


Denver CRL-340
9 990 Ft

Denver CRL-340 digitális ébresztőóra LED kijelzővel, PLL tuner FM-mel és fém állvánnyal. Gyenge ébredés fényre 30 perccel a rádiós riasztás vagy 6 természetes hangzás megkezdése előtt. Nagyon gazdaságos LED fényerővel és fényerő-szabályozással. Integrált szundi és alvó funkciók.
AC 230 V tápegység és tartalék akkumulátor.


ECG RB 040 Rádiós ébresztőóra
6 190 Ft

Az ECG RB 040 Rádiós ébresztőóra tökéletes választás mindenki számára. Egyszerű, modern vonalvezetés és nagy, világos kijelző jellemzi kialakítását. Két független ébresztési idő is beállítható, ezen kívül tartalmaz szundi funkciót, ha esetleg még nem állna készen a felkelésre, el is halaszthatja. Digitális FM rádiója automatikus és kézi hangolásra is képes, valamint 20 rádiócsatornát tud tárolni memóriájában, biztosítva ezzel az egyszerű és gyors zenehallgatást.


HYUNDAI HYURAC340PLL

HYUNDAI HYURAC340PLL

Értékelés: 4
6 090 Ft

3 990 Ft

A „Már reggel van?“ mondatod gyorsan fel fogja váltani a: „Végre reggel van!“ – a kiváló Hyundai HYURAC340 PLL rádiós ébresztőórának köszönhetően örömmel fognak kiugrani az ágyból. Klasszikus „csipogásra“ és rádióra is ébredhetsz. Minimalisztikus kivitelezésű, így nem foglal sok helyet az éjjeliszekrényen és akár lámpaként is használható.


HYUNDAI RAC 213 Órás rádió

HYUNDAI RAC 213 Órás rádió

Értékelés: 4,5
3 490 Ft

Hyundai RAC 213 egy zöld színű LED kijelzővel rendelkező rádiós ébresztőóra. Igényeinek megfelelően két ébresztési időpontot állíthat be, továbbá választhat a rádiós ébresztés és meglévő ébresztő dallamok között. A „szundi“ funkcióval késleltetheti az ébresztést.


HYUNDAI RAC 481 PLL Órás rádió
7 990 Ft

6 490 Ft

Hyundai RAC 481 PLL Órás rádióval könnyebben indul a reggel, hisz ki ne kelne fel egy pörgős számra. Nagyon praktikus, ugyanis az időt ki is vetíti a falra, nem kell hunyorogva keresni kora reggel, hogy merre van a LED kijelző. Kis méretéből adódóan simán elfér az éjjeliszekrényen.


Muse M-178 Órás rádió

Muse M-178 Órás rádió

Értékelés: 2
8 590 Ft

Muse M-178 projektoros órás rádió nagy LED kijelzője mellett kivetíti az időt a falra, melynek állítható a szöge. Két különböző ébresztési idő állítható be eltérő időpontokban. Az ébresztés sípoló hanggal, vagy kedvenc rádió adójával is történhet.


Nikkei NR200 Órás rádió

Nikkei NR200 Órás rádió

Értékelés: 4
8 490 Ft

A Nikkei NR200K egy digitális órás rádió, amelynek segítségével könnyebben indulhatnak a reggelek. Az óra a modern formatervezés jegyeit és a klasszikus digitális kijelzésű, rádiós ébresztőóra tulajdonságait ötvözi magában. Két különböző ébresztési időpont is megadható!


Nikkei NR280
11 490 Ft

Rádiós ébresztőóra gyermekek részére, idő- és hőmérséklet kivetítés. Digitális FM rádió beállításokkal. Modern kivitelezés, leheletnyi retro beütéssel, két ébresztési idő különböző időpontokban, automatikus kikapcsolás Sleep, késleltetett riasztás szundi tartalék elem.


Nikkei NR400
6 890 Ft

Rádiós óra klasszikus retro kinézettel és felvidít a digitális FM, AM tunerével a kedvenc állomásod kiválasztásához. Kettős ébresztőóra a független ébresztéshez különböző időpontokban, LCD kijelző narancssárga háttérvilágítással, audio bemenet 3,5 mm jack, szundi ébresztőóra elhalasztás, időzítő kikapcsolás Sleep, működtethető hálózatról.


Orava Orava RBD-605A Rádiós Óra
6 990 Ft

Az Orava RBD-605A Rádiós ébresztőóra az ébresztő funkcióval könnyebben indulnak majd a reggelek. Választhatunk, hogy kedvenc rádióadónkra kelünk vagy inkább berregő hangjelzésre. Azoknak, akik nem tudnak elsőre felkelni ott a szundi funkció újraébresztése. Nagy méretű digitális kijelzőjéről könnyen leolvashatjuk a pontos időt.


Orava RBD-608A Órás Rádió
6 990 Ft

Az Orava RBD-608A Rádiós ébresztőóra az ébresztő funkcióval könnyebben indulnak majd a reggelek. Választhatunk, hogy kedvenc rádióadónkra kelünk vagy inkább berregő hangjelzésre. Azoknak, akik nem tudnak elsőre felkelni ott a szundi funkció újraébresztése. Nagy méretű digitális kijelzőjéről könnyen leolvashatjuk a pontos időt.


PHILIPS AJ3400/12 Órás rádió
9 999 Ft

7 990 Ft

2 év garancia

Philips AJ3400/12 órás rádió elengedhetetlen kelléke a kellemes ébredésnek. FM- rádió a legjobb minőségben szolgáltatja a rádióélményt. Tartalék áramforrásának köszönhetően az áramkimaradás miatt sem fog későn indulni dolgozni. Kettős ébresztés funkciója lehetővé teszi, hogy Ön és partnere különböző időpontban keljenek. Ha nem csak ébredni, hanem elaludni is kedvenc dallamaira szeretne, használja az elalváskapcsolót, amellyel beállíthatja mennyi ideig szóljon a rádió, mielőtt magátol kikapcsol.


Roadstar CLR-2466/BK Órás rádió
4 990 Ft

2 év garancia

Roadstar CLR-2466/BK egy ébresztős, szundi funkciós órás rádió. Analóg FM/MW tunerrel felszerelt, a rádió bekapcsolása hozzáköthető az ébresztés időopontjához. LED kijelzővel rendelkezik, hangolása manuálisan történhet.


SENCOR SRC 1100 rádiós ébresztőóra
4 490 Ft

3 490 Ft

Rádió ébresztőóra kettős riasztással és LED kijelzővel. Sencor SRC 1100 lehetővé teszi a 10 előre beállított FM állomás beállítását és ébresztést rádióra vagy hangjelzésre. Nem hiányozhat a Sleep funkció, ismételt ébresztés és a kijelző fényerejének beállítása.


SENCOR SRC 136 Rádiós óra
3 990 Ft

Sencor SRC 136 B rádiós óra képes 20 előre beállítható FM-rádió csatornát tárolni. A LED világítású kijelző fényerejét magasra és alacsonyra is állíthatjuk, így nem zavarja meg az éjszakai pihenést. A reggeli ébredést a** „szundi“ üzemmóddal **nyújhatjuk.


SENCOR SRC 3100 rádió ébresztő
5 990 Ft

5 690 Ft

Rádió ébresztő óra vetítéssel és 10 FM állomással. Sencor SRC 3100 kettős riasztással, 180°-ban forgatható lencsével, állítható fókusszal, ismétlődő ébresztés funkcióval és áttetsző LED kijelzővel rendelkezik.


SENCOR SRC 330 OR

SENCOR SRC 330 OR

Értékelés: 4,5
6 990 Ft
6 790 Ft

2 év garancia

Sencor SRC 330 OR Digitális időkijelzés és frekvencia-hangolás Dátum és év LED kijelző (3 cm) Piros időkivetítés 180°-kal eforgatható adatok és élesíthető vetítés PLL FM rádió 10 előválasztóval Benti hőfok Duál alarm víkend funkcióval Rádióval vagy hangjelzéssel ébresztés Ismételt ébresztés Sleep funkció


SONY ICF-C1 Rádiós ébresztőóra
8 900 Ft

7 990 Ft

Induljon könnyedén a reggel a Sony ICF-C1 Rádiós ébresztőórával. Fokozatos ébresztés és meghosszabbítható ismételt ébresztés funkciókkal rendelkezik. Ébresztésnél kiválaszthatja, hogy kedvenc rádiójára vagy berregő ébresztésre szeretne kelni.


SONY ICF-C1T Rádiós óra

SONY ICF-C1T Rádiós óra

Értékelés: 4,5
12 990 Ft

11 490 Ft

Induljon jól a reggel a SONY ICF-C1TB Rádiós órával. Fokozatos ébresztés és meghosszabbítható ismételt ébresztéssel rendelkezik. Normál és kettős ébresztés funkcióval van ellátva, melynél beállíthatja, hogy kedvenc rádiójára, vagy egy berregő hangjelzésre szeretne felkelni.


Thomson CL300P

Thomson CL300P

Értékelés: 2
12 990 Ft

Thomson CL300P rádiós ébresztőórával értékelni fogod a különféle hasznos funkciókat. Függetlenül attól, hogy ez egy FM tuner digitális hangolással,


Thomson CL301P
9 990 Ft

AThomson CL301P rádiós ébresztőórával értékelni fogod a különféle hasznos funkciókat. Függetlenül attól, hogy ez egy FM tuner digitális hangolással, rendelkezik: mennyezeti idő projektorral, állítható képintenzitással, kettős riasztással, USB kimenettel a készülékek feltöltéséhez, és bemenetként az MP3 lejátszáshoz és a riasztás alatt induló fényhatásokkal a kellemes ébredéshez.


Thomson CT350 Órás rádió
19 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Thomson CT350 rádiós óra állítható fényerejű kijelzője még a legnagyobb napsütésben is könnyedén leolvasható. Nyomon követhetjük rajta az aktuális dátumot, napot, időt, belső hőmérsékletet és a rádiófrekvenciát. Ébresztéshez kiválaszthatjuk kedvenc rádiócsatornánkat, de állandó hangjelzést is beállíthatunk. Szundi funkciója lehetővé teszi a riasztás korlátlan számú késleltetését. Kettős ébresztés funkciója révén többen is használhatják egyszerre. USB bemenetébe csatlakoztatva akár telefont vagy táblagépet is feltölthetünk vele.


BLAUPUNKT CR12 Rádiós ébresztőóra
18 990 Ft

13 990 Ft

A** Blaupunkt CR12WH** egy többfunkciós, rendkívül dizájnos ébresztőóra, amely bármely hálószoba dísze lehet! Az óra méri a belső és külső külső hőmérsékletet egyaránt, így mindig tudjuk, hogy hány fok van az otthonunkban és a reggeli készülődésben is nagy segítség lehet, ha tudjuk, hogy milyen időre számíthatunk kint. Az óra rendelkezik a kettős ébresztés funkcióval, így nem kell külön ébresztési időpontot beállítani hétköznap és hétvégén. Ennek az órának a segítségével kiválaszthatjuk az ébresztésünk módját is, hiszen kelhetünk csengésre vagy a kedvenc rádiócsatornák ébresztésére is!


BLAUPUNKT CR7USB Ébresztőórás rádió
8 490 Ft

6 990 Ft

Blaupunkt CR7USB Ébresztőóra képes egyszerre két ébresztési időpontot kezelni, így biztos az ébredés. Az órában található egy FM rádió, így ébresztésnek a jól hallható sípolás helyett beállíthatja akár kedvenc rádió állomását is. A nagy kék kijelzőnek köszönhetően sötétben is jól látható az aktuális idő.


SENCOR SRC 170

SENCOR SRC 170

Értékelés: 4,5
5 690 Ft

2 év garancia

Sencor SRC 170 Tulajdonságok: Típus: ébresztőóra Digitális időkijelzés és frekvencia-hangolás Dátum és év LED kijelző (3 cm) PLL FM rádió előválasztókkal Beállítható FM állomások: 10 Benti hőfok Duál alarm víkend funkcióval Rádióval vagy hangjelzéssel ébresztés Ismételt ébresztés Sleep funkció


SENCOR SRC 170 GN

SENCOR SRC 170 GN

Értékelés: 4,5
6 590 Ft

5 690 Ft

2 év garancia

Tulajdonságok: Típus: ébresztőóra Digitális időkijelzés és frekvencia-hangolás Dátum és év LED kijelző (3 cm) PLL FM rádió előválasztókkal Beállítható FM állomások: 10 Benti hőfok Duál alarm víkend funkcióval Rádióval vagy hangjelzéssel ébresztés Ismételt ébresztés Sleep funkció Kijelző fényerő beállítás – 3 szint Tápellátás 230 V / 50 Hz Tömeg: 388 g Méret: 155 × 82 × 72 mm


SENCOR SRC 340 Ébresztő óra
6 990 Ft

Sencor SRC 340 Ébresztő óra elegáns megjelenésével praktikus kiegészítője lesz hálószobájának. Az óra többfunkciós, PLL FM rádió 10 előre beállított rádióval, szundi lehetőséggell és állítható fényerővel is rendelkezik. Hálózatról és akkumlátorról egyaránt működik.


HYUNDAI RAC 201 PLL Rádiós ébresztőóra
5 690 Ft

Hyundai RAC 201 PLL Rádiós ébresztőóra digitális FM/AM tunerrel rendelkezik, nagy kijelzőn könnyen leolvasható a pontos idő, melyet akár ki is vetíthet a falra. Automatikus kikapcsolás és szundi funkcióval is rendelkezik. A készülék kettő, egymástól független ébresztési idő beállítását teszi lehetővé, ami nagyon hasznos a párok számára.


BLAUPUNKT CR15WH rádiós ébresztőóra
12 490 Ft

Rádiós ébresztőóra 3" LCD kijelzővel, amely fényereje a környezeti fényviszonyok szerint állítható. A Blaupunkt CR15WH 10 rádióállomást jegyez meg, reggel pedig egyikük bekapcsolásával, vagy hagyományos berregéssel ébreszt fel. Különlegessége a Szundi funkció, amely a rádiót egy előre beállított idő után kikapcsolja.


BLAUPUNKT CR6 rádiós ébresztőóra
6 990 Ft

Rádiós ébresztőóra áttekinthető LED kijelzővel, amelyen beállítható a szemednek legoptimálisabb fényerő. A Blaupunkt CR6 nem foglal sok helyet – minden éjjeliszekrényen elfér, ahol vagy berregéssel, vagy rádióállomással ébreszt fel, választásodnak megfelelően. Két különböző időpontban képes felébreszteni, a Szundi funkciójával pedig pár perccel tovább alhatsz.


BLAUPUNKT CR9WH

BLAUPUNKT CR9WH

Értékelés: 4,5
10 900 Ft

9 990 Ft

2 év garancia

Blaupunkt CR9WH rádiós óra képes 10 előre beállítható FM-rádió csatornát tárolni. A LED világítású kijelző fényerejét magasra és alacsonyra is állíthatjuk, így nem zavarja meg az éjszakai pihenést. A reggeli ébredést a„szundi" üzemmóddal nyújhatjuk.


Clatronic MRC 7018 IL
16 265 Ft

13 990 Ft

Rádiós óra, amely mobiltelefonokhoz alkalmas indukciós töltővel rendelkezik. A Clatronic MRC 7018 IL szundi funkcióval és áttekinthető LED kijelzővel rendelkezik. Természetesen rádiós ébresztés és csengős ébresztés egyaránt lehetséges.


GRUNDIG SONOCLOCK 690

GRUNDIG SONOCLOCK 690

Értékelés: 4,5
13 990 Ft

2 év garancia

Teljesítmény: 0,8 W Vételi sáv: URH Ébresztés funkció Méret (SZ x M x H): 27,6 × 60 × 150 mm Órás konyhai rádió (polc alá szerelhető) Gyors óra állítás Időzítő (300 perc) Dinamikusan növekvő ébresztési hangerő


Muse M-12 CR Órás rádió

Muse M-12 CR Órás rádió

Értékelés: 4,5
5 790 Ft

2 év garancia

Muse M-12 CR egy professzionális órás rádió, amely nem csak stílusos és dekoratív kiegészítő, hanem ideális társ a reggeli ébresztésekhez is. Az analóg FM rádió segítségével tájékozódhatunk a nagyvilág híreiről, a jól látható LCD/LED kijelzőt, pedig akár a konyhából is kényelmesen leolvashatjuk.


Nikkei NR151D
7 990 Ft

A Nikkei rádiós ébresztőt megbecsülöd az olvasható kijelzőnek és a kettős ébresztési funkciónak köszönhetően. Ébreszthet hangjelzéssel vagy rádióval. Örülni fogsz a kitűnő dizájnjának.


Nikkei NR160U
7 390 Ft

Nikkei rádiós ébresztő, melyet nagyra fogsz becsülni az olvasható kijelzőjének,kettős ébresztő funkciójának és a telefon töltéshez való USB csatlakozójának köszönhetően. Ébreszthet hangjelzéssel vagy rádióval. Örülni fogsz a kitűnő dizájnjának.


Nikkei NR270P Órás rádió
17 490 Ft

Nikkei NR270P Órás rádió segítségével könnyebben indulhatnak kora reggelek. A projektor révén akár a hálószoba falára is kivetíthetjük az aktuális időt. Két különbőző ébresztési időpont is beállítható a modern formatervezésű digitális órán.


Orava Orava RBD-609S Rádiós Óra
6 590 Ft

Az Orava RBD-605A Rádiós ébresztőóra az ébresztő funkcióval könnyebben indulnak majd a reggelek. Választhatunk, hogy kedvenc rádióadónkra kelünk vagy inkább berregő hangjelzésre. Azoknak, akik nem tudnak elsőre felkelni ott a szundi funkció újraébresztése. Nagy méretű digitális kijelzőjéről könnyen leolvashatjuk a pontos időt.


PHILIPS AJ2000/12 Órás rádió
12 690 Ft

11 990 Ft

2 év garancia

Philips AJ1000/12 Órás rádió lehetővé teszi, hogy kedvenc rádiójának dallamaira induljon a nap! Ébredjen kedvenc rádióállomására, vagy egy hangjelzésre. Egyszerűen állítsa be az ébresztést Philips órás rádióján, hogy azzal a rádióállomással ébredjen, amelyet a legutóbb hallgatott, vagy válassza a hangjelzéses ébresztési módot. Philips AJ1000/12 órás rádión akár két ébresztés is beállítható, ha például partnere és Ön nem egyszerre szeretne ébredni. Amikor eljön a felkelés ideje, a Philips órás rádió automatikusan bekapcsolja a rádiót, vagy megszólaltatja az ébresztési hangot. Stílusos és elegáns kivitelélt a tükröződő LED kijelzőnek köszönheti. Kezelése könnyű és egyszerű.


SENCOR SRC 150 W

SENCOR SRC 150 W

Értékelés: 4,5
5 490 Ft

3 990 Ft

2 év garancia

Sencor SRC 150 W: Digitális időkijelzés és frekvencia-hangolás Fehér vagy piros LED kijelző (2,4 cm) PLL FM rádió 10 előválasztó Duál alarm Rádióval vagy hangjelzéssel ébresztés Ismételt ébresztés Sleep funkció NAP funkció – idő-visszaszámolás Kijelző fényerő beállítás – 2 szint


SENCOR SRC 330 GN Rádiós ébresztőóra
7 190 Ft

2 év garancia

Sencor SRC 330 GN Rádiós ébresztőóra megkönnyíti a reggeleket. A digitális ébresztőóra biztosítja, hogy garantáltan felébredjünk a megfelelő időben. A kompakt méretű készülék rendkívül egyszerűen személyreszabható, a kettős ébresztés és a hétvége funkció lehetővé teszik, hogy csak akkor ébresszen minket az óra, amikor ténylegesen szükség van rá. Választhatunk, hogy rádióműsorra vagy pedig egy beállított hangjelzésre szeretnénk ébredni, s a szundi funkció segítségével akkor sem leszünk késésben, ha úgy döntünk, hogy egy kicsit tovább szeretnénk az ágyban maradni. A látványos kivetítés és a könnyen leolvasható LCD kijelző sötétben is könnyedén leolvasható.