Órás rádió

AIWA CR-90BT

AIWA CR-90BT

30 990 Ft

Gyengéden ébreszt egy új napra a rádióval – az elegáns rádiós ébresztőóra az Aiwa CRU-90BT lehetővé teszi 2 ébresztési idő beállítását, és annak kiválasztását, hogy hangjelzéssel vagy rádióval szeretnél-e ébredni. Sleep funkció időzített kikapcsolás, Snooze funkció késleltetett ébresztés Rendelkezik Bluetooth, microSD foglalattal, AUX In bemenettel, dimmelhető kijelzővel, mikrofonnal a kihangosított hívásokhoz, FM PLL tunerrel és újratölthető 4000mAh akkumulátorral.

Forgalmazó: MALL
AIWA CR-15
1x

AIWA CR-15

9 890 Ft

Gyengéden ébreszt egy új napra a rádióval – az elegáns rádiós ébresztőóra az Aiwa CR-15 lehetővé teszi 2 ébresztési idő beállítását, és annak kiválasztását, hogy hangjelzéssel vagy rádióval szeretnél-e ébredni. Sleep funkció időzített kikapcsolás, Snooze funkció késleltetett ébresztés A fehér háttérvilágítással ellátott LED kijelző sötétíthető.

Forgalmazó: MALL
AIWA CRU-80 BT

AIWA CRU-80 BT

22 990 Ft

Finoman ébredj fel egy új napra a rádión keresztül – Az Aiwa CRU-80 BT elegáns rádiós ébresztőóra lehetővé teszi, hogy 2 ébresztési időt állíts be és kiválaszd, hogy hangjelzésre vagy rádióra szeretnél ébredni. Sleep funkció időzített kikapcsolás, Snooze funkció késleltetett ébresztés Bluetooth, USB port, microSD slot, AUX In bemenet, szabályozható kijelző, mikrofon kihangosított hívásokhoz, FM PLL tuner és újratölthető 2000 mAh akkumulátor található benne.

Forgalmazó: MALL
SENCOR SRC 340 Ébresztő óra
39x

SENCOR SRC 340 Ébresztő óra

11 490 Ft

Sencor SRC 340 Ébresztő óra elegáns megjelenésével praktikus kiegészítője lesz hálószobájának. Az óra többfunkciós, PLL FM rádió 10 előre beállított rádióval, szundi lehetőséggell és állítható fényerővel is rendelkezik. Hálózatról és akkumlátorról egyaránt működik.

Forgalmazó: MALL
AIWA CRU-19, fekete

AIWA CRU-19

11 490 Ft

Finoman ébredj fel egy új napra a rádión keresztül – Az Aiwa CRU-19 elegáns rádiós ébresztőóra lehetővé teszi, hogy 2 ébresztési időt állíts be és kiválaszd, hogy hangjelzésre vagy rádióra szeretnél ébredni. Sleep funkció időzített kikapcsolás, Snooze funkció késleltetett ébresztés AUX In bemenettel, szabályozható kijelzővel és két USB porttal rendelkezik a mobiltelefon töltéséhez.

Forgalmazó: MALL
BLAUPUNKT BT16CLOCK BLUETOOTH SPEAKER, bluetooth hangszóró ás ébresztőórás rádió, microSD csatlakozó, 7.6 W, FM turner, fekete
1x

BLAUPUNKT BT16CLOCK BLUETOOTH SPEAKER, bluetooth hangszóró ás ébresztőórás rádió, microSD csatlakozó, 7.6 W, FM turner, fekete

14 990 Ft

A Blaupunkt BT16CLOCK főbb jellemzői: Kiváló hangvisszaadás kiegyensúlyozott hangokkal Bluetooth vezeték nélküli technológia 10 m hatótávolsággal Beépített akkumulátor akár 8 órás élettartammal 1 feltöltéssel Digitális FM hangoló 50 rádióállomás memóriával Óra funkció, Snooze és dupla riasztás

Partnerünktől: Mall Partner HU