Ambi Pur Caribbean Escape Légfrissítő 2 x 300 ml
2 090 Ft

Két darabot tartalmazó légfrissítő, amely az OdourClear technológiának hála eltávolítja a kellemetlen szagokat. A Karib-térség virágainak illatkeveréke elnyeri tetszésedet. A tartály nem gyúlékony gázt tartalmaz. Az Ambi Pur Caribbean Escape Légfrissítő 2 × 300 ml eddig ismeretlen illattal illatozza be otthonodat.

Air wick Maui mangós csobbanás légfrissítő spray 250 ml
1 690 Ft

Az Air Wick termékek biztosítják, hogy otthonod mindig jó illatú legyen. A légfrissítő spray Maui szigetéről származó édes mangó gyümölcsök illatával a kellemetlen szagok kiküszöbölését teszi lehetővé, amely egy trópusi paradicsomba vezet.

Air wick Freshmatic Max Utántöltő Magnólia
1 590 Ft 1 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Otthonának illatos frissességét az AirWick Cseresznye és Magnólia illatú utántöltőnek segítségével kölcsönözheti, mely akár 60 napig is kíváló illatot varázsol otthonában.

Ambi Pur Spring Awakening 3 Volution + Spray 300 ml
2 490 Ft 2 090 Ft

Ajándékcsomagolás az Ambi Pur márkától, tartalma légfrissítő és 3volution utántöltő. Az OdourClear technológia eltávolítja a kellemetlen tartós szagokat, és enyhe, friss illatot hagy 90 napig (napi 12 órás használat mellett, a legalacsonyabb párolgási szinten). A Spring Awakening egy könnyű, a tavaszi természet által inspirált, friss Lenor illattal rendelkezik.

Ambi Pur Szövetfrissítő Spring 500 ml
1 390 Ft

Ambi Pur sprey formájú szövetfrissítő OdourClear technológiával eltávolítja a kellemetlen, megragadt szagokat a textíliákból és könnyed, friss illatot hagy maga után. A Spring Awakening egy könnyű, a tavaszi természet által inspirált, friss Lenor illattal rendelkezik. Űrtartalma 500 ml.

Ambi Pur Spray Anti Tobacco Légfrissítő 300 ml
1 640 Ft 1 390 Ft

Az Ambi Pur légfrissítő az Odourclear technológiája révén megszünteti a makacs és megrekedt szagokat, valamint könnyed, friss illatot hagy maga után.. Megszünteti a dohányfüst szagát és helyettesíti a könnyed és friss citrus illattal. Űrtartalma 300 ml.

Air wick Electric utántöltő Life Scents Erdei patak 19 ml
1 590 Ft

Az AirWick elektromos légfrissítő Electric utántöltő Life Scents Erdei patak 19 ml az otthonod kellemes illatúvá varázsolja. Könnyű használni, elég csak behelyezni a légfrissítőt az aljzatba és máris élvezheted az illatát. A modern technológiájának köszönhetően akár 75 napig is kibírja, és a kisebb-nagyobb szobákat is illattal árasztja el. Élvezd az otthonod kellemes nyugalmát.

Ambi Pur 3Volution Moonlight Vanilla légfrissítő 20 ml  -15%
1 890 Ft 1 590 Ft

Akció

Elektromos légfrissítő utántöltővel maradéktalanul megszünteti a kellemetlen szagokat és friss illatot hagy maga után akár 90 napon keresztül. Megszünteti a szagokat és a vanília kellemes illatát hagyja maga után. A légfrissítő 45 percenként változtatja 3 illatát.

Ambi Pur Thai Orchid textilillatosító spray 500 ml 
1 390 Ft

A textilillatosító Ambi Pur Fabric, Odourclear technológiájának köszönhetően eltávolítja a szövetekbe ragadt kellemetlen illatokat és kellemes, könnyű illatot hagy maga után. Thai Orchid illata megtölti otthonod az egzotikus virágok páratlan illatkeverékével, amiből thai orchidea emelkedik ki.

Ambi Pur Moonlight Vanilla légfrissítő spray 2x 300 ml
1 890 Ft

Az Ambi Pur légfrissítő Odourclear technológiája révén megszünteti a makacsul beivódott szagokat és kellemesen friss illatot hagy maga után. Moonlight Vanilla illat megtölti otthonod a vanília krémes illatával. Duopack 2× 300 ml.

Glade Automatic PACK 3x utántöltő Tisztaság illata 269 ml
5 090 Ft 4 490 Ft

A Glade Automatic Spray utántöltő Tisztaság illata automata légfrissítőbe alkalmas, megszünteti a kellemetlen szagokat és 36 perces beállítás mellett friss illatot biztosít akár 60 napon át. Ideális nagyobb helyiségekbe.

Ambi Pur Car Flowers&Spring Csíptetős Autóillatosító 2 db 
1 690 Ft

Az Ambi Pur Car autóillatosító Odourclear technológiája révén folyamatosan eltávolítja a makacsul beivódott szagokat az autódból és kellemesen friss illatot hagy maga után akár 30 napon át. Flowers&Spring illatok megtöltik autód élettel és friss illatokkal, ami az első tavaszi napsugarak és a rügyező virágok illatát idézi.

Glade Spray Tisztaság illata 2x 300 ml
1 590 Ft

A Glade by Brise Tisztaság illata aeroszol légfrissítő szagsemlegesítő technológiával. Felfrissíti a levegőt és kellemes illattal tölti meg a szobát. Duopack 2 × 300 ml.

Ambi Pur Car Pet autóillatosító 2 ml
1 390 Ft

Az Ambi Pur Car autóillatosító , Odourclear technológiája révén folyamatosan eltávolítja a makacsul beivódott szagokat az autódból és kellemesen friss illatot hagy maga után akár 30 napon át.

TORO Légfrissítő 4 db-27%

TORO Légfrissítő 4 db

Értékelés: 3,5
1 090 Ft 790 Ft

Akció

Finom illat minden helységben. A csomagolás tartalmaz négyféle illatot, amiből választhatsz – Francia vanília, vad levendula, frissen mosott ruha és vad gyümölcs. Mindegyike a légfrissítőnek a szobahőmérséklettől függően akár négy hétig kitart.

Air wick Spray tiszta frissítő illat 250 ml
1 490 Ft 1 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Új sorozat prémium szórással azonnali hatással. Frissítsd fel az otthonodat a tavaszi szellő ízletes illatával, ami a természet által inspirálja az ébredés által előidézett remény és öröm hangulatát. Tartalma 250 ml.

Ambi Pur Plug-In Flowers&Spring illatosító kezdőkészlet 20 ml 
1 490 Ft

Az Ambi Pur elektromos légfrissítő kezdőcsomag Odourclear technológiája révén folyamatosan eltávolítja a makacsul beivódott szagokat és kellemesen friss illatot hagy maga után akár 80 napon át. Flowers&Spring illatok megtöltik házad élettel és friss illatokkal, ami a friss tavaszi virágzást idézi fel.

Ambi Pur Car Ocean Mist Csíptetős Autóillatosító 2 db
1 690 Ft

Az Ambi Pur Car autóillatosító , Odourclear technológiája révén folyamatosan eltávolítja a makacsul beivódott szagokat az autódból és kellemesen friss illatot hagy maga után akár 30 napon át.

Ambi Pur Thai Légfrissítő 2 x 300 ml
2 090 Ft

Két darabot tartalmazó légfrissítő, amely az OdourClear technológiának hála eltávolítja a kellemetlen szagokat. A Thai virágok illatkeveréke elnyeri tetszésedet. A tartály nem gyúlékony gázt tartalmaz Az Ambi Pur Thai Légfrissítő 2 × 300 ml olyan szokatlan illattal tölti meg otthonodat, amelyre minden szomszéd rákérdez majd.

Ambi Pur Car Anti Tobacco Csíptetős Autóillatosító kezdőcsomag 7 ml-17%
1 690 Ft 1 390 Ft

Akció

Az Ambi Pur Car autóillatosító , Odourclear technológiája révén folyamatosan eltávolítja a makacsul beivódott szagokat az autódból és kellemesen friss illatot hagy maga után akár 70 napon át. Megszünteti a dohányfüst szagát és helyettesíti a könnyed és friss citrus illattal.

Ambi Pur 3Volution Spring Awakening Utántöltő légfrissítőbe
1 690 Ft

Légfrissítő, amely olyan 3 utántöltőt tartalmaz, amelyek az OdourClear technológiának hála elnyelik a kellemetlen szagokat. A virágos illatkeverék 90 napon át érezhető. Intenzív illat kettős hatótávolsággal. Az Ambi Pur 3Volution Spring Awakening utántöltő légfrissítőbe kellemes légkört teremt otthonodban.

Ambi Pur Plug-In Flowers&Spring légfrissítő utántöltő 20ml 
1 390 Ft

Utántöltő az elektromos Ambi Pur légfrissítőbe, Odourclear technológiával, maradéktalanul megszünteti a kellemetlen szagokat és friss illatot hagy maga után akár 80 napon át. Flowers&Spring illatok megtöltik házad élettel és friss illatokkal, ami a friss tavaszi virágzást idézi fel.

Ambi Pur Plug-In Moonlight Vanilla légfrissítő utántöltő 20ml 
1 490 Ft

Utántöltő az elektromos Ambi Pur légfrissítőbe, Odourclear technológiával, maradéktalanul megszünteti a kellemetlen szagokat és friss illatot hagy maga után akár 80 napon át. Moonlight Vanilla illat megtölti otthonod a vanília krémes illatával.

Air wick Electric utántöltő Forralt bor 19 ml
1 390 Ft

Elektromos légfrissítő, permetezővel és utántöltővel 19 ml Airwick Electric utántöltő 19 ml forralt bor aromája a beállítástól függően 75 napig frissíti a levegőt. Az intenzitás szabályozható.

Ambi Pur 3VOL légfrissítő utántöltő Flowers 20 ml
1 690 Ft

Flowers & Spring utántöltők megtöltik házad élettel és friss illatokkal, ami az első tavaszi napsugarak és a rügyező virágok illatát idézi. A légfrissítő Ambi Pur 3volution utántöltők OdourClear technológiával rendelkeznek, melyek folyamatosan eltüntetik a kellemetlen és hosszan tartó szagokat.

Ambi Pur Car Flowers&Spring Csíptetős Autóillatosító 1 db 
1 390 Ft

Az Ambi Pur Car autóillatosító Odourclear technológiája révén folyamatosan eltávolítja a makacsul beivódott szagokat az autódból és kellemesen friss illatot hagy maga után akár 30 napon át. Flowers&Spring illatok megtöltik autód élettel és friss illatokkal, ami az első tavaszi napsugarak és a rügyező virágok illatát idézi.

Ambi Pur Flowers&Spring légfrissítő spray 300 ml
1 390 Ft

Az Ambi Pur légfrissítő Odourclean technológiája révén megszünteti a makacsul beivódott szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után **. Flowers&Spring illatok megtöltik házad élettel és friss illatokkal, ami **a friss tavaszi virágzást idézi fel.

Ambi Pur Moonlight Vanilla légfrissítő spray 300 ml 
1 390 Ft

Az Ambi Pur légfrissítő Odourclean technológiája révén megszünteti a makacsul beivódott szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után. Moonlight Vanilla illat megtölti otthonod a vanília krémes illatával.

Glade Automatic PACK 3x utántöltő Tisztaság illata 269 ml
4 790 Ft

A Glade Automatic Spray utántöltő Tisztaság illata automata légfrissítőbe alkalmas, megszünteti a kellemetlen szagokat és 36 perces beállítás mellett friss illatot biztosít akár 60 napon át. Ideális nagyobb helyiségekbe.

Glade Spray Szantálfa Baliról 2x 300 ml
1 590 Ft

A Glade by Brise Szantálfa Baliról aeroszol légfrissítő szagsemlegesítő technológiával. Felfrissíti a levegőt és kellemes illattal tölti meg a szobát. Duopack 2 × 300 ml.

Air wick Electric utántöltő frézia virágok 19 ml
1 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Air Wick Life Scents légfrissítő utántöltő. Az eszköz illóolajokat használ, hogy feltöltse otthonodat vagy más helyiséget kellemes illattal 75 napig. Az illat intenzitása szabályozható a kedved alapján.

Air wick Spray Pure fehér vaníliavirág 250 ml
1 490 Ft 1 390 Ft

Új sorozat prémium szórással azonnali hatással. Illatosítsd az otthonodat édes virágos illatú fehér vaníliával, amely az orchidea színtelenségét és törékenységét kínálja, amelynek köszönhetően ez az illat érhető el. Tartalma 250 ml.

Ambi Pur Ocean Mist Légfrissítő 2x300 ml
1 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Ambi Pur légfrissítő, Odourclean technológiája megszünteti a kellemetlen makacs szagokat és friss, könnyed illatot hagy maga után. Duopack.

Ambi Pur Oriental Légfrissítő 300 ml
1 390 Ft

Légfrissítő, amely az OdourClear technológiának hála eltávolítja a kellemetlen szagokat. A keleti virágok illatkeveréke elnyeri tetszésedet. A tartály nem gyúlékony gázt tartalmaz Az Ambi Pur Oriental Légfrissítő 300 ml olyan szokatlan illattal tölti meg otthonodat, amelyre minden szomszéd rákérdez majd.

Ambi Pur Spray Caribbean Escape Légfrissítő 300 ml
1 640 Ft 1 390 Ft

Az Ambi Pur légfrissítő az Odourclear technológiája révén megszünteti a makacs és megrekedt szagokat, valamint könnyed, friss illatot hagy maga után.. A Caribbean Escape illatot a kókuszdió és más egzotikus gyümölcsök frissessége inspirálta a Karib-tender pálmákkal övezett tengerpartjaival. Űrtartalma 300 ml.

Ambi Pur Spray Ocean Mist Légfrissítő 300 ml 
1 390 Ft

Az Ambi Pur légfrissítő Odourclean technológiája révén megszünteti a makacsul beivódott szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után **. Töltsd meg otthonod a frissítő **tenger illatával.

Ambi Pur Spray Thai Escape Légfrissítő 300 ml
1 640 Ft 1 390 Ft

Az Ambi Pur légfrissítő az Odourclear technológiája révén megszünteti a makacs és megrekedt szagokat, valamint könnyed, friss illatot hagy maga után.. – Fedezd fel Ázsia szépségét a Thai Escape illattal, amely az egzotikus virágok páratlan illatkeverékére épül, ami felidézi a természet harmóniáját és egyensúlyát. Űrtartalma 300 ml.