CASIO PROTREK Solar PRW-50Y-1AER

CASIO PROTREK Solar PRW-50Y-1AER

Száma: 100046368497
Közvetlenül partnerünktől
A kedvelt Casio márka műhelyéből származó PROTREK outdoor órája alkalmas olyan férfiak számára, akik kedvelik az adrenalint. További információ
Partnerünktől: Vivantis
182 970 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
152 420 Ft
-16%

Partnerünk által szállítva

2022.1.24 - 2022.1.25 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Vivantis

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.

Száma: 100046368497

Leírás

A kedvelt Casio márka műhelyéből származó PROTREK outdoor órája alkalmas olyan férfiak számára, akik kedvelik az adrenalint. A tokot jellegzetes előlap és szilikon szíj koronázza , és első pillantásra felkelti a figyelmet a fekete színével, amely ebből a darabból sokoldalú darabot alkot, amely minden sportos öltözékhez illik.
napelemes töltést mindenekelőtt megszereti, amelynek köszönhetően nem kell gondolkodnia az elem-cserén- és elég csak napra tenni. Az elem állapotáról a kijelzőn talál információkat. A víz kedvelőinek örömet okoz a 100 méterig terjedő vízállóság , amelynek köszönhetően az órával nyugodtan úszhat is. A rádiójelekkel való szinkronizálásnak köszönhetően akár napi 6-szor is biztos lehet a pontos időben.
Mindenekelőtt az előnyei közé tartozik az LCD kijelző, amely sokféle funkcióval rendelkezik, amely segíthet mindennapi életében és különösen terepen is. Felbecsülhetetlen társa lesz a kalandok során is.

Funkciók:

Ez az óra „Triple Sensor“ technológiával rendelkezik (hármas érzékelő). Ez egy rendkívül kicsi, háromrétegű érzékelő, amely képes mérni a kültéri hőmérsékletet (hőmérő), a légnyomást (barométer), és iránytű ként is szolgál. Ez az érzékelő harmadik verziója, és a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően 95% -kal vékonyabb és 90% -kal kevesebb energiát fogyaszt, mint az elődje.

 • Iránytű: nélkülözhetetlen kellék minden kalandor számára. A segítségével megállapíthatja, hogy melyik irányba kell elindulnia.
 • Légnyomásmérő: a légnyomás szerint lehet tudni, milyen lesz az idő. 260–1 100 hPa tartomány, 1 hPa mérőegység
 • Magasságmérő : másodpercenként mér az első 3 percben, majd 5 másodpercenként 2 percig a mérőegység 1 méter; –700–10 000 m; akár 30 tárolt adat
 • Hőmérő: –10 és + 60 ° C közötti hőmérsékleten – a helyes méréshez vegye le csuklójáról az órát és helyezze el például az asztalra.
 • Intelligens korona: az „intelligens“ koronával gyorsan hozzájuthat az óra egyes funkcióihoz. A gomb megnyomásával aktiválódik, és későbbi forgatással vezérelhető. A véletlen beállítás elkerülése érdekében a korona zár is beállítható
 • Világidő: Ez a funkció bármilyen időt ábrázol a világon. Minden időzónát város képvisel (Tokio, New York,…). 29 időzóna van, könnyedén válthat az otthoni és a második idő között
 • Stopper: időmérés 1/100 s pontossággal és maximális futási idő 24 óra.
 • Visszaszámláló stopper : másodpercenként számol visszafelé, maximum 24 órára lehet beállítani. A beállított idő lejárása után hangjelzést ad ki.
 • Riasztás: napi ébresztés, amely minden nap ugyanabban az időben figyelmeztet. Beállítható akár öt riasztást is .
 • Órajel: minden órában sípoló hangot ad ki.
 • Csendes üzemmód: egy gomb benyomásával be és kikapcsolhatja a hangokat. Ideális funkció a moziba és színházba járó személyeknek.
 • Mutató takarítás – a mutatókat eltávolíthatja számlapról, hogy lássa az egész kijelzőt.
 • Kettős háttérvilágítás

 

Angol nyelvű használati utasítás ITT.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.