LEIFHEIT 41418 Tisztítószer erősen szennyezett padlóhoz
2 290 Ft 2 190 Ft

Leifheit 41418 tisztítószer kiválóan alkalmas a makacs szennyeződések eltávolítására. Megbirkózik a régi tisztítószerek visszamaradt rétegeivel is, így tökéletes végeredményt garantál. Kül- és beltéren egyaránt használható, ideálisan padlón és köves burkolaton. 1 literes kiszerelésű, 5 liter vízhez 40 ml tisztítószer keverendő a várt eredmény érdekében.

Ceresit Fuga felújító Reno Fuge 7 ml, fehér
1 790 Ft

Ceresit fuga felújító Reno Fuge a régi és használt fugából ismét ragyogó fehéret varázsol, mintha újak lennének. Toll formájú csomagolása pontos és egyszerű felvitelt tesz lehetővé, és elegendő akár 60 m fúgára. Alkalmas falra és padlóra.

Frosch Eko Vízkőoldó, Ecetes, 3 x 1 l
2 690 Ft 896,67 Ft/darab

Frosch Eko univerzális tisztítószer, 3 × 1 l, ecetes kiváló választás mindenki számára. Magasfokú hatékonysággal távolítja el a vízkövet, víz foltokat, szappanmaradékot. Megfelelő adagolással költséghatékony, ezen felül még környezetkímélő hatás érhető el. Használható fürdőszobában, konyhában, vagy a WC-ben.

Pronto 5v1 Fafelület tisztító, 3x750 ml
3 190 Ft 2 790 Ft 930,00 Ft/darab

Az SC Johnson Pronto 5v1 Fafelület tisztító egy szempillantás alatt eltünteti még a legmakacsabb szennyeződést is a parkettáról. Az anyaggal óvatos, a mocsokkal szemben viszont kíméletlenül lép fel. Hidratál, ápol és felfrissít bármilyen fából készült padlót és bútort. Használatával a fafelület úgy ragyog majd, mint újkorában, pornak pedig írmagja sem marad. A csomaggal három darab, egyenként 750 ml-es flakonhoz juthat hozzá.

LEIFHEIT Care ápolószer olajozott/viaszos parketta, 625 ml
2 690 Ft 2 490 Ft

színtelen Leifheit Care ápolószer gyengéden tisztítja és ápolja fapadlóit és természetes anyagaival megakadályozza a csúnya kopásnyomokat. A speciális ápolókeverék megszünteti a foltokat és vízmaradványokat. Havonkénti használatra javasolt. A 625 ml töltési mennyiség kb. 65 m²-re elegendő.

LEIFHEIT Protect ápolószer olajozott/viaszos parketta, 625 ml
2 663 Ft 2 490 Ft

Az olajos és viaszos padlók Leifheit Protect színtelen ápolószere természetes lenolaj tartalmával megújítja fapadlója védőrétegét és visszaadja a felület eredeti szépségét. A lenolaj réteg véd a dörzsölés és az érzékeny fafelületet folyamatosan károsító napi kopásnyomok ellen. Félévenkénti használatra javasolt.

Frosch Univerzális Tisztítószer
2 790 Ft 2 590 Ft 863,33 Ft/darab

Frosch univerzális tisztítószer tökéletesen eltávolítja a különféle szennyeződéseket, akár kerámia, fém vagy üveg felületekről is. A megtisztított felületen nem hagy foltot és kellemes levendulaillatot áraszt. Alapanyaga a levendula kivonat és különböző növényi anyagok, így amellett, hogy higiénikusan tisztít, környezetbarát is. Használja a konyhában vagy a fürdőszobában, garantáltan tiszta és friss eredményt ér el. A megfelelő mennyiségű tisztítószer adagolásával óvja a környezetet. A csomag 3×500 ml tisztítószert tartalmaz.

Pronto 5v1 Laminált padlótisztító, 3x750ml
3 190 Ft 2 790 Ft 930,00 Ft/darab

Az SC Johnson Pronto 5v1 Laminált padlótisztító egy szempillantás alatt eltünteti még a legmakacsabb szennyeződést is a laminált padlóról. Az anyaggal óvatos, a mocsokkal szemben viszont kíméletlenül lép fel. Használatával a padló úgy ragyog majd, mint újkorában, pornak pedig írmagja sem marad. A csomaggal három darab, egyenként 750 ml-es flakonhoz juthat hozzá.

Pronto Extra Care Fapadló tisztító, 3x750 ml
3 190 Ft 2 790 Ft 930,00 Ft/darab

Az SC Johnson Pronto Extra Care Fapadló tisztító egy szempillantás alatt eltünteti még a legmakacsabb szennyeződést is a fából készült padlóról. Az anyaggal óvatos, a mocsokkal szemben viszont kíméletlenül lép fel. Használatával a padló úgy ragyog majd, mint újkorában, pornak pedig írmagja sem marad. A mandulaolaj ápolja és hidratálja a fát, nem utolsó sorban pedig fantasztikus illattal árasztja el a szobát. A csomaggal három darab, egyenként 750 ml-es flakonhoz juthat hozzá.

Real Green Clean padlótisztító, 4 x 1 l
2 990 Ft 747,50 Ft/darab

Real Green Clean Padlótisztító 4 × 1 l kiváló választás mindenki számára. Minden fajta padlófelület tisztítására alkalmas, legyen az , csempe, vagy akár fa. Eltávolítja még a legmakacsabb szennyeződéseket is, emelett pedig kellemes illatot kölcsönöz használat során!

Frosch Ecological Citrusos Súrolótej
2 590 Ft 863,33 Ft/darab

Frosch Ecological Citrusos súrolótej tökéletesen eltávolítja a különféle szennyeződéseket, akár kerámia, fém vagy üveg felületekről is. A megtisztított felületen nem hagy foltot és kellemes citrusos illatot áraszt. Alapanyaga a citrom és különböző növényi anyagok, így amellett, hogy higiénikusan tisztít, környezetbarát is. Használja a konyhában vagy a fürdőszobában, garantáltan tiszta és friss eredményt ér el. A megfelelő mennyiségű tisztítószer adagolásával óvja a környezetet. A csomag 3×500 ml tisztítószert tartalmaz.

LEIFHEIT Protect ápolószer védőbevonatos parketta/laminált padló, 625 ml
2 862 Ft 2 290 Ft

A laminált padlók és védőbevonatos parketták Leifheit Protect színtelen ápolószere megújítja a védőbevonatos felületek védőrétegét és ezzel egyidejűleg visszaadja a felület elegáns megjelenését. A polimer védőréteg lepergeti a vizet és ezáltal megvédi a padlót a megdagadás ellen. Ezzel egyidejűleg a padlót tartósan károsító csúnya kopásnyomokat is megakadályozza.

Frosch EKO Tisztítószer keményfa padlóhoz, 3 x 750 ml
3 990 Ft 1330,00 Ft/darab

Frosch EKO tisztítószer ideális választás a keményfa padlók és egyéb fa felületek tisztítására. Higítatlanul használva a karcolások hatását és láthatóságát is csökkenti. Az anyagok védelmében a fenyőolaj összetevő segít, így nem csak tisztít, hanem gondoskodik a padló megfelelő kezeléséről is. A palack és maga a szer is környezetbarát technológiával készült.

Well Done Bútortisztító méhviasszal 750 ml
1 390 Ft 1 290 Ft

Tisztítószer fa és laminált felületek ápolásához. A méhviasznak köszönhetően a bútorok és a padló fényes, tisztább és jó illatú lesz. Az egyszerű használatot a permetező biztosítja. A Well Done tisztítóhab térfogata 750 ml.