shumee GRANIT TANÁCS SÜTEMÉNYEKHEZ Mosolyogva

Márka: shumee Katalógus száma: 100046664613

Közvetlenül partnerünktől

shumee GRANIT TANÁCS SÜTEMÉNYEKHEZ Mosolyogva

Nehéz serpenyő pitékhez, mosolygós Ø27cm Hatalmas öntött alumíniumból készült. Új generációs gránit bevonattal borított. A klasszikus, könnyű serpenyőktől eltérően ez jobban felmelegszik és tovább tartja a hőmérsékletet. A felhordott gránitbevonatot gránitfinomokkal dúsítják, amelyeknek köszönhetőe További információ

7348

7 348 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100046664613

Leírás

Termékleírás

Nehéz serpenyő pitékhez, mosolygós Ø27cm Hatalmas öntött alumíniumból készült. Új generációs gránit bevonattal borított. A klasszikus, könnyű serpenyőktől eltérően ez jobban felmelegszik és tovább tartja a hőmérsékletet. A felhordott gránitbevonatot gránitfinomokkal dúsítják, amelyeknek köszönhetően nagyobb keménységet kap. Nehezebb, mint a teflon, ugyanakkor megőrzi előnyeit: nem ég, jól elosztja a hőt. Egyesíti az öntöttvas és a teflon edények előnyeit. Megvan a teflon összes előnye, de jobban ellenáll a sérüléseknek, még a kerámia bevonatokat is jobban teljesíti. A serpenyő gránitbevonata az edényeket rendkívül karcállóvá és tartóssá teszi. Ez a fajta serpenyő lehetővé teszi a minimális zsírtartalmú sütést is, mivel a serpenyő kőként melegszik fel, és teljes felületén hőt ad le. Alkalmas minden típusú tűzhelyhez, beleértve az indukciós tűzhelyeket is.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Serpenyő típusa palacsinta

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.