Pampers Premium Care 1 (2-5 kg) + 2 (4-8 kg) Starter Pack + Aqua Pure nedves törlőkendők 48 db

Pampers Premium Care 1 (2-5 kg) + 2 (4-8 kg) Starter Pack + Aqua Pure nedves törlőkendők 48 db

Száma: 1399375
A Premium Care a mi legjobb pelenkáink, 5 csillagos bőr védelemmel, amelyek selyem finomságot biztosítanak a pelenkán belül és kívül is. További információ
Forgalmazó: MALL
13 890 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt

Elfogyott

Száma: 1399375

Leírás

{{ cleaner() }}

A csomagolás tartalma

 • 1× Pampers Premium Care 1
 • 1× Pampers Premium Care 2
 • 1× Pampers Aqua Pure nedves törlőkendők 48db

Termék leírása

A gyermeked első perctől fogva, ahogy hozzá ér a bőréhez csak szeretet fog érezni a Pampers Premium Care pelenkától a mi legjobb védelmünkkel. Selymes puha és azonnal száraz. A pelenkákat kifejezetten az újszülött bőréhez tervezték, selymes, sima felületű réteggel és 3 nedvszívó csatornával, amelyek azonnal felszívják a nedvességet, és azonnali száraz érzetet keltenek. Annak érdekében, hogy a bőr lélegezzen, a pelenka lélegző anyagból készül, amely lehetővé teszi a friss levegő beszivárgását és a nedves levegő kiszivárgását. A pelenkának van egy nedvességjelzője, amely megváltoztatja a színét, amikor a pelenkát cserélni kell. A baba köldökéhez alakított formája kifejezetten úgy volt tervezve, hogy megvédje gyermeked érzékeny hasát.

A termék tulajdonságai és előnyei

{{ cleaner() }}

Tudjál meg többet

Mikor kell pelenkát cserélni?

Az első néhány hónapban a pelenkát akár 10-szer kell cserélni 24 órán belül. A pelenkát mindig ki kell cserélni, ha az nedves vagy piszkos. A baba általában (de nem mindig), tudatja veled. A szuper abszorbens pelenkáknál, mint a Pampers, csak akkor veszed észre, hogy nedves, amikor kitapintod a nedvszívó anyag csomósodásait.

Néhány gyakori helyzet a pelenka cseréjénél:

 • Közvetlenül minden étkezés élőt, vagy után
 • Minden széklet után
 • Lefekvés élőt
 • Ha a baba felébred
 • Mielőtt kimész sétálni a gyermekkel.

A pelenkázás művészete

A Pampers pelenkák úgy vannak kialakítva, hogy alkalmazkodjanak a baba testéhez, és tökéletesen illeszkedjen a puha érzethez. A pelenka cseréjekor nem kell hajlítgatni, és igazgatni a derekát, vagy a mandzsettákat a lábak körül

 • A rögzítő szalagokat ragaszd párhuzamosan a derékkal és a képes rögzítési zónák középpontjára.
 • A képeket használd útmutatóként a rögzítő szalagok egyenletes ragasztásához.
 • Annak érdekében, hogy a rögzítő szalagok megőrizzék a ragasztási képességeiket, nem szabadna, hogy kapcsolatba kerüljenek olyan gyermektermékekkel, mint a hintőpor.

Hogyan kell tisztítani a baba fenekét

Minden Pampers gyermek törlőkendő segít eltávolítani a baktériumokat, még a fürdés után is. A pelenkázásnál mindig legyen kéznél, segítenek megőrizni a babát tisztán és védetten. Ha egy kislányt pelenkázol, mindig elölről hátrafelé kel törölni, hogy a lehető legkevesebb ürülék kerüljön a nemi szervei közelébe. Szintén alaposan tisztítsd meg az összes többi részét, mert a redők a nemi szervek körül rejthetnek vizelet maradványokat és szennyeződéseket.

Pelenka dermatitis kezelése és megelőzése

Vörös kiütés a gyermek fenekén pelenka dermatitist jelenthet. Ezt számos tényező okozhatja, köztük azt a tény, hogy a vizelet és a széklet sokáig maradt érintkezésben a bőrrel a két pelenka cseréje között, vagy az antibiotikumok szedése miatt. Amikor a baba elkezd szilárd étkezésre váltani, várj mindig néhány napot, mielőtt új étel fajtát adsz hozzá, és figyeld meg, hogy a bőrkiütéseket nem-e az étel okozza. Ha a babának pelenka dermatitissze van, tisztítsd meg óvatosan, de alaposan gyermek törlőkendővel az egész pelenka területét. Ugyancsak hasznos a bőrt levegőzni hagyni. Ha a bőrkiütés nem javul, vedd fel a kapcsolatot a gyermekednek orvosával.

Hogyan találjuk meg a megfelelő pelenka méretét?

Csakúgy, mint te, a gyerekek is az szeretik viselni, amiben jól érzik magukat. Olyan pelenka méretet válassz, amely nem fog felcsúszkálni, vagy lepotyogni a babának még akkor se, ha mászik, vagy játszik. Ez segít megelőzni az átázást. És ne feledd, hogy amikor nagyobb pelenkára váltsz, jobb abszorpciós kapacitása lesz.

Biztonságos pelenkázás

Vásárold a legkorszerűbb játékokat és végül is a gyerekek mindennel játszanak, ami a kezük útjába kerül – például még a pelenkával is. Ezért fontos, hogy a pelenka ott maradjon, ahová való a gyermeked fenekén. Ne engedd meg, hogy a gyermeked a pelenkát a szájába rakja. Dobj ki minden olyan pelenkát, ami elszakad vagy sérült, és olvasd el a figyelmeztetést minden csomagon.

Tények a pelenka abszorbens anyagairól

Az AGM egy abszorbens gélképző anyag, amelyet széles körben használnak a nedvszívó pelenkák feltöltésére. Teljesen normális, hogy időről időre megpillanthatsz egy kis gélt a bőrön, különösen akkor, ha erősen átázott a pelenka. A gél könnyen eltávolítható egy gyermek tisztító törlőkendővel, amellyel megtörlöd a gyermeked bőrét.

Ez az anyag hosszú történelemmel bír a biztonságos használat terén a termékekben és pelenkákban több mint egy évtizede használják. Az abszorbens gélanyag szorosan kapcsolódik az adalékanyagokhoz, amelyeket széles körben használnak a kozmetikumok és az élelmiszer-feldolgozás területén.

Pelenkák tárolása

A pelenkákat olyan helyen kell tárolni, ahol védve vannak a szélsőséges hőmérsékletek és a páratartalom elöl, és távol az aromás termékektől. Javasoljuk a pelenkákat száraz helyen tárolni.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.