Pampers Premium Care 4 (Maxi) Pelenka - 168 db
15 890 Ft

13 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pampers Premium Care 4 (Maxi) pelenka ideális 8 kg és 14 kg közötti babák számára. Három nedvszívó csatornájának köszönhetően szinte azonnali szárazságérzetet biztosít. Selymes puhasága védi a baba bőrét az irritációtól.


Pampers Active Baby 4 Maxi Pelenka (9-14 kg) - 174 db
13 590 Ft

11 690 Ft

Akció

Pampers Active Baby 4 Maxi Pelenka – 174 db használatakor már az első alkalommal tapasztalod, hogy más, mint a korábbi Pampers pelenkák. Forradalmi technológiája a 3 nedvességfelszívó csatornán keresztül segít egyenletesen eloszlatni és jobban elzárni a nedvességet, ami annyi jelent, hogy a pelus kevésbé duzzadt reggel.


Pampers Pure Protection S4, 112 db (4x28 db), 9-14 kg
15 990 Ft

Újdonság

A Pampers Pure Protection pelenkák segítenek megvédeni gyermeked bőrét. Prémium pamutból, lágy növényi rostokból és egyéb gondosan kiválasztott anyagból készülnek. 0 % parfüm, klórral és latex-el fehérített, 100% szárazság érzet a Pampers-től.


Pampers Active Baby 4 Maxi pelenka - 76 db
15 090 Ft

5 690 Ft

Pampers Active Baby 4 Maxi prémium minőségű pelenkákat biztosít a 7–14 kg közötti gyerekek részére. Rendkívül gyors nedvszívó képesség jellemzi, így a kicsik bőrét szárazon és egészségesen tartja. Az oldalsó gumírozás pedig gondoskodik arról, hogy mindenféle mozgás kényelmes lehessen.


Pampers Premium Care 4 Maxi pelenka - 68 db
6 799 Ft

5 490 Ft

Pampers Premium Care kiváló tervezésű pelenka csecsemőknek. Az anyai, óvó érintés inspirálta, kellemes tapintású és minden eddiginél puhább pelenka egyedülállóan vékony kivitelben, mely jelentősen növeli a babák komfortérzetét.DryMax maggal ellátott pelus megóvja kisbabája bőrét a kellemetlen pelenkakiütéstől, gyorsan felszívja és magába zárja a nedvességet. Az innovatív formatervezésnek köszönhetően a Pampers pelenka 20%-kal vékonyabb elődeinél, mégis segít szárazon tartani az érzékeny bababőrt. A pelenka belső felületén aloe vera tartalmú krémezőcsíkok védik a kicsik bőrét a kipirosodástól, irritációtól.


Pampers Active Baby 4 Maxi pelenka - 90 db
8 299 Ft

7 150 Ft

Pampers Active Baby 4 Maxi pelenkákat a 7–14 kg közötti gyerekek számára fejlesztették. A bőr irritációja és kiszáradása ellen az aloe vera balzsam veszi fel a harcot. Könnyen felvehető, anatómiai kialakítású darabok puha felülettel, remek nedvszívó képességgel.


Pampers Active Baby 4 Maxi pelenka - 36 db
7 190 Ft

3 190 Ft

A Játék még sohasem volt ilyen felhőtlen, mint amilyen a Pampers Active Baby pelenkák segítségével. Különlegesen magas nedvességfelszívó képességének köszönhetően akár a legmozgékonyabb gyermekeknek is maximális védelmet biztosít a szivárgástól. Megóvja a bőrt a kipirosodástól, így a mosoly, és a kényelem garantált. 36 db-os kiszerelésben kapható.


Pampers Pelenka S&P Jumbo Pack Maxi 68db
7 399 Ft

3 990 Ft

Pampers pelenka S&P Jumbo Pack Maxi 68db legkiválóbb pelenkája. Méhsejtszerkezetű és légáteresztő anyaga pamutpuhaságú, így a tökéletes felszívódás és szellőzés mellett óvja kisbabánk bőrét is. Az oldalán lévő nedvességjelző csík jelzi nekünk a pelenkacsere esedékességét. Akár 12 órán át tartó szárazságot biztosít. Ideális 11–18 kg-os gyermekek számára.


Pampers Premium Protection Active Fit 4 Maxi pelenka 168 db
17 590 Ft

Amikor a gyermeked megteszi az első lépéseket, nem szeretnéd, hogy bármi is gátolja ebben. A Pampers Premium Protection Active Fit pelenka szárazabb marad, és nem lóg úgy, mint a hagyományos pelenkák. A selyem puhaságával csomagolja be a gyermeked egy selymesen puha anyagba. Active Fit 4 Maxi pelenka – a csomagolás 168 db-ot tartalmaz.


Pampers Pure Protection S4, 28 db, 9-14 kg
4 290 Ft

Újdonság

A Pampers Pure Protection pelenkák segítik megvédeni a gyermeked bőrét. Prémium pamutból, lágy növényi rostokból és egyéb gondosan kiválasztott anyagokból készülnek. 0 % parfüm, fehérítés klórral és latex-el, 100 % száraz érzés a Pampers-tól.


Pampers Sleep&Play 4 Maxi Pelenka, 150db
9 399 Ft

Pampers Sleep&Play 4 Maxi eldobható pelenka maximális kényelmet és szárazságot nyújt a babák számára. A speciális dupla elnyelő réteg magába szívja a nedvességet és képes akár 9 órán keresztül magában tartani. A pelenka rugalmas anyagának köszönhetően könnyen illeszkedik a baba testére. Megfelelő védelmet nyújt a babák számára napközben és éjszaka egyaránt, kamilla kivonatot tartalmaz, amely gyengéden ápolja a babák érzékeny bőrét.