Pampers Premium Pants Mega Box S6 72ks-29%
12 499 Ft

8 850 Ft

Akció

Premium Pants 6 Extra Large nadrágpelenka – 72 darab. A széles puha deréknek köszönhetően a gyermek minden mozgásához kényelmesen illeszkedik és segít megelőzni a kifolyást. Szárazon tartja a baba bőrét 12 órán keresztül, hasonlóan, mint a szokványos pelenkáink.


Pampers Bugyipelenka Pants 6-es méret 15+ kg, 132 db.-16%
14 990 Ft

12 490 Ft

Akció

Bugyipelenka Pants 6-es méret 132 db. Hála a mikropórusoknak, amelyek gyorsan magukba szívják és elzárják a nedvességet a babák bőrétől, így akár 12 órán át szárazon tartják a bababőrt. A bugyipelenka egyszerűen felhúzható, és az oldala elszakításával levehető.


Pampers Active Baby 6 Extra Large pelenka - 66 db
8 090 Ft

6 590 Ft

A Pampers Active Baby 6 pelenkák extra nagy méretűek, 15 kg fölötti gyerekek számára is alkalmasak. A gyengéd felület és ápoló aloe verának köszönhetően az állandóan mozgásban lévő gyerekek bőre sem irritálódik. Akár 12 órán át tartó szárazságot biztosít.


Pampers ActivePants 6 Extra Large pelenka - 44 db
4 899 Ft

4 290 Ft

Akció

Pampers ActivePants 6 Pelenka Jumbo Pack egy 44 darabos kiszerelésű bugyipelenka csomag kisfiúknak és kislányoknak. Középen kialakított, testhezálló nedvszívórétege akár 12 órán át szárazon tart. Könnyen feltéphető oldalainak köszönhetően cseréje rendkívül egyszerű. Rugalmas oldalai és derékgumírozása kényelmes viseletet biztosít játék közben. Könnyen cserélhető akár álló helyzetben is, felvehető mint egy kisbugyi. Külső rétege légáteresztő, tapintása puha mint a pamut. 16 kg-tól ajánlott.


Pampers ActivePants 6 Extra Large pelenka - 88 db
9 990 Ft

8 990 Ft

Pampers ActivePants 6 Pelenka MegaBox egy 88 darabos kiszerelésű bugyipelenka csomag kisfiúknak és kislányoknak. Középen kialakított, testhezálló nedvszívórétege akár 12 órán át szárazon tart. Könnyen feltéphető oldalainak köszönhetően cseréje rendkívül egyszerű. Rugalmas oldalai és derékgumírozása kényelmes viseletet biztosít játék közben. Könnyen cserélhető akár álló helyzetben is, felvehető mint egy kisbugyi. Külső rétege légáteresztő, tapintása puha mint a pamut. 16 kg-os súlytól ajánlott.


Pampers Active Baby-Dry méretét 6 Extra Large (24 db)
2 790 Ft

Pampers Active Baby-Dry méretét 6 Extra Large 24db szárazon tartja gyermekét egész éjjel. Gyermeke kipihenten ébred majd egy tökéletesen száraz, zavartalan éjszaka után. A pelenka belsejében található Micro Pearls gyöngyöknek köszönhetően elzárja a baba bőrétől a nedvességet, és súlyuk akár 30-szorosát képes magába szívni.


Pampers Nadrágpelenka Premium Pants 6 Extra Large - 31 db.
5 990 Ft

Nadrágpelenka Premium Pants 6 Extra Large – 31 db. A széles puha deréknek köszönhetően a gyermek minden mozgásához kényelmesen illeszkedik és segít megelőzni a kifolyást. Szárazon tartsa a baba bőrét 12 órán keresztül, hasonlóan, mint a szokványos pelenkáink.


Pampers Pants Active Baby Giant Pack S6 45 ks
5 990 Ft

Nadrágpelenka ActivePants 6 45 db. Hála a mikropórusoknak, amelyek gyorsan magukba szívják és elzárják a nedvességet a babák bőrétől, így akár 12 órán át szárazon tartják a bababőrt. A bugyipelenka egyszerűen felhúzható, és az oldala elszakításával levehető.


Pampers Premium Care, S6, 38 db
5 890 Ft

Újdonság

Használd kisbabád pelenkázására a Pampers Premium Care pelenkát, amely a Pampers legfinomabb puhaságát és a bőr legjobb védelmét nyújtja.


Pampers Premium Care, S6, 50 ks
7 190 Ft

Újdonság

Használd kisbabád pelenkázására a Pampers Premium Care pelenkát, amely a Pampers legfinomabb puhaságát és a bőr legjobb védelmét nyújtja.


Pampers Active Baby Pelenka, 6 Extra Large, 124 db-19%
13 590 Ft

10 990 Ft

Akció

Pampers Active Baby Pelenka szárazon tartja gyermekét egész éjjel. Gyermeke kipihenten ébred majd egy tökéletesen száraz, zavartalan éjszaka után. A pelenka belsejében található Micro Pearls gyöngyöknek köszönhetően elzárja a baba bőrétől a nedvességet, és súlyuk akár 30-szorosát képes magába szívni.


Pampers Active Baby-dry 6 Extra Large (15+ kg) pelenka - 56 db
7 190 Ft

5 690 Ft

Pampers Active Baby 6 Extra Large pelenka kitűnő választás a folyton mozgásban lévő gyerekek számára. Kettős védelemmel ellátott, mely védi a babák bőrét a nedvességtől, irritációtól. Rugalmas, anatómiai kialakítása a legnagyobb kényelmet biztosítja minden helyzetben.


Pampers Pleny Premium Protection Active Fit 6 Extra Large 120 ks
17 590 Ft

Amikor a gyermeked megteszi az első lépéseket, nem szeretnéd, hogy bármi is gátolja ebben. A Pampers Premium Protection Active Fit pelenka szárazabb marad, és nem lóg úgy, mint a hagyományos pelenkák. A selyem puhaságával csomagolja be a gyermeked egy selymesen puha anyagba. Pleny Active Fit 6 Extra Large pelenka- a csomagolás 120 db-ot tartalmaz.