Ceresit Stop pára AERO 360° GOLD 450 g

Értékelés: 4,4 126 értékelés Márka: Ceresit Katalógus száma: 541727

Ceresit Stop pára AERO 360° GOLD 450 g

Ceresit Stop pára AERO egy egyedülálló készülék a kellemesebb, pára mentes otthoni környezetért. Kellemes dizájnú, ami jó illik minden beltérbe. Levegő keringető rendszer az igazán hatékony működésért. Forradalom a páramentesítésben. További információ

4290
4.4 126

4 290 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 541727

Leírás

Termékleírás

Forradalom a páramentesítésben. Az új Henkel páramentesítő optimalizálja a levegő páratartalmát a 360°-os levegő keringetésnek köszönhetően. Nagyon hatékony páramentesítést és szag elnyelést biztosít.

Egyedi 360°-os levegő keringetés Az AERO 360° fizikai alapelven működik – minél nagyobb felületen érintkezik a levegővel, annál jobban mentesíti a párától.

Az aerodinamikus formája egyedi 360°-os légáramoltató nyílással rendelkezik, lehetővé teszi a tabletta teljes felülete körüli légáramlást.

Az ultra abszorbeáló tabletták barázdált felszínnel rendelkeznek, ami még nagyobb és hatékonyabb érintkezési felületet biztosít.

Ez 40%-al növeli a páraelszívó hatékonyságát.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Garnitúra darabszáma 1 Darab

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.