RAMIZ Levendula mintás kerámia légnedvesitö 4 darabos szett ( fehér , , barna , kék, rózsaszín)

RAMIZ Levendula mintás kerámia légnedvesitö 4 darabos szett ( fehér , , barna , kék, rózsaszín)

Száma: 29294000
Közvetlenül partnerünktől
NAW0639#/600 Kerámia Légnedvesitő minden házban tökéletes megoldás, különösen télen, amikor a levegő rendkivül száraz. Feltöltése után a radiátorra fellógatva biztositja a szoba levegőjének megfelelő nedvességet.Néhány csepp aromás olaj hozzáadásával az egész szobát csodás illatúvá varázsolj. További információ
7 100 Ft
Partnerünktől: Jazini Bt.

Elfogyott

Termékek partnerünktől: Jazini Bt.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 29294000

Leírás

Cikkszám: NAW0639#/600 Kerámia Légnedvesitő minden házban tökéletes megoldás, különösen télen, amikor a levegő rendkivül száraz. Feltöltése után a radiátorra fellógatva biztositja a szoba levegőjének megfelelő nedvességet.Néhány csepp aromás olaj hozzáadásával az egész szobát csodás illatúvá varázsolja.Méretei: 18×8×3,5 cmA készlet tartalmaz horgot, mely biztositja a fellógatást.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.