RAMIZ Modern 3D mintás kerámia légnedvesitő 4 darabos szett

RAMIZ Modern 3D mintás kerámia légnedvesitő 4 darabos szett

Száma: 29294001
Közvetlenül partnerünktől
NAW0646 Kerámia Légnedvesitő minden házban tökéletes megoldás, különösen télen, amikor a levegő rendkivül száraz. Feltöltése után a radiátorra fellógatva biztositja a szoba levegőjének megfelelő nedvességet.Néhány csepp aromás olaj hozzáadásával az egész szobát csodás illatúvá varázsolj. További információ
4 900 Ft
Termék ára
Partnerünktől: Jazini Bt.

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Jazini Bt.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 29294001

Leírás

Cikkszám: NAW0646 Kerámia Légnedvesitő minden házban tökéletes megoldás, különösen télen, amikor a levegő rendkivül száraz. Feltöltése után a radiátorra fellógatva biztositja a szoba levegőjének megfelelő nedvességet.Néhány csepp aromás olaj hozzáadásával az egész szobát csodás illatúvá varázsolja.Méretek: 18cm x 8cm x 4cmA készlet tartalmaz horgot, mely biztositja a fellógatást.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.