Menforsan Parazitaellenes pipetta kutyáknak 2ks

Menforsan Parazitaellenes pipetta kutyáknak 2ks

Száma: 996042
Teljesen természetes parazitaellenes pipetta kutyáknak, amely ideális az élősködők elleni küzdelemben. További információ
3 590 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
3 290 Ft
-8%
Forgalmazó: MALL

Átmenetileg nem vásárolható

Száma: 996042

Leírás

Mivel kutyájának bundája ideális búvóhely a rovarok számára, amelyek főleg nyáron tudnak idegesítőek lenni, sok állattartó keresi a módját, hogyan oldja meg ezt a problémát. A rovarok ugyanis zavarják a kutyát, ráadásul jópár betegséget is terjeszthetnek. Ez a probléma nemcsak a hosszú szőrű kutyákat érinti, hanem a rövid szőrűeket is, akiknél a rovarok úm. „foggal-körömmel” kapaszkodva tudnak megmaradni.

Senkinek se hiányoznak az élősködők, de hogyan kerüljük ki őket? Fontos a megelőzése, például a parazitaellenes pipetta formájában, amely ideális megoldás lehet az ön négylábú barátja számára is. Hála a gerianol, margóza és levendulaolaj kivonatoknak kiváló védelmet nyújt a különböző rovarok, főleg tetvek, bolhák, kullancsok és röpülő rovarok ellen. A pipetták összetétele teljesen természetes, ezért használható vemhes szukák, kölykök vagy a szokásos rovarriasztókkal szembeni allergiában szenvedő kutyák esetében is. A pipettát helyileg kell alkalmazni és teljes 30 napig nyújt megbízahtó védelmet. Egész évben alkalmazható. Nem ismertek semmiféle kedvezőtlen mellékhatások vagy kontraindikációk.

Térfogat:

  • 2 × 1,5 ml

Felhasználás:

  • A csomagolás 2 db 1,5 ml-es műanyag pipettát tartalmaz (egy pipetta) = egy adag.
  • Alkalmazza a bőrre a nyakon és a mellső lábak elülső részén. Vegye ki a pipettát a védőtokból. Tartsa felfelé a pipettát, törje le a felső részét és alkalmazza a nyakra. A pipettát használja közvetlenül a bőrre utólagos bedörzsölés nélkül és a tartalmát egy helyre ürítse ki.

Figyelmeztetés:

  • Ne használja, amikor az állat bundája vizes. Az állat fürdetése vagy mosdatása az alkalmazás után 2 órával nem csökkenti a készítmény hatását.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.