Merial Frontline TRI-ACT spot on Dog XL 6 ml

Értékelés: 4,5 2 értékelés Márka: Merial Katalógus száma: 880006
Merial Frontline TRI-ACT spot on Dog XL 6 ml

Merial Frontline TRI-ACT spot on Dog XL 6 ml

Frontline TRI-ACT spot-on Dog élősködők elleni pipetta 40–60 kg közti nagytestű kutyafajoknak. Bőrre csöpögtethető oldat, amely védelmet nyújt a bolhák, kullancsok, szúnyogok és tetvek ellen, illetve eltávolítja azokat. 24 órán belül elpusztítja a bolhákat. További információ

4490
4.5 2

4 490 Ft ÁFA-val együtt
Átmenetileg nem vásárolható
Bővebben

Ismeretlen elérhetőség

Ezen terméknek sajnos nem tudjuk garantálni a pontos szállítási időpontját.
Amennyiben szeretné, ha tájékoztatnánk a pontosabb beszerzési időről, használja a Termékfigyelő opciót.

Ebben az esetben amint a termék szállításáról több információ áll rendelkezésre, tájékoztatni fogjuk.

Leírás

Termékleírás

Frontline Tri-Act M készítmény nagytestű kutyáknak (40 – 60 kg) védelmet biztosít a bolhák és kullancsok ellen, valamint repellens hatással bír a lepkeszúnyogokkal, vérszívó legyekkel vagy szúnyogokkal szemben.

24 órán belül elpusztítja a bolhákat.

Egyetlen kezelés 4 héten keresztül véd a további fertőzéstől. Előfordulhat azonban, hogy a kullancs megkapaszkodik kutyája bőrén, de 24 órán belül lehullik. A termék szagtalan, nem piszkolja be és nem zsírosítja a kutyája szőrét.

Ne alkalmazza a készítményt a macskákon!

Hatóanyagok:

  • fipronil, permetrin

Az alkalmazás módja:

  • Tartsa a pipettát függőlegesen felfelé és törje le a spiccét. Pöcögtesse meg a pipetta keskenyített részét és győződjön meg róla, hogy a tartalma a pipetta fő részében maradt. Válassza szét a kutya szőrét a nyaka tövénél a lapockák előtt úgy, hogy látható legyen az állat bőre. Tegye a pipetta élét a bőrre és néhányszor nyomja meg úgy, hogy a tartalma egy helyre, közvetlenül a bőrre kerüljön.

Figyelmeztetés: Fontos, hogy a készítményt olyan helyre vigyük fel, ahonnan az állat nem tudja lenyalni, a felvitelt követően pedig ne engedje, hogy az állatok nyalogassák egymást.

Rovarriasztó hatás a leishmaniózis és dirofilariosis betegségeket terjesztő bogarak, valamint a bőrszívó legyek/bolhák ellen: lepkeszúnyogok (Phlebotomus perniciosus): > 90% 3 héten keresztül és > 80% 5 héten keresztül, szúnyogok ((Culex pipiens): 90,4% 4 héten keresztül, szuronyos istállólégy (Stornoxys calcitrans): > 88,6% 5 héten keresztül, Perzisztens inszekticid hatás a lepkeszúnyogokkal 3 héten keresztül (P. perniciosus), szuronyos istállóléggyel szemben 5 héten keresztül.

– – – – – – –


Paraméterek

%2% paraméterei

Ellenszenves fajta cseppentő
Macskáknak nem
Kutya igen
Méret nagy

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.