Prada La Femme - EDP 50 ml
1x

Prada La Femme - EDP

32 820 Ft

A Prada La Femme egy olyan női illat, amely pontosan azoknak szól, akiknek nincsenek határozott kapcsolataik. Ezek lehetnek barátok, haverok, szeretők, esetleg randiznak egymással. Csak hagyják, hogy magával ragadja őket az élet. Ez az illat fűszerekből és mézből áll.

Partnerünktől: Vivantis
Gucci Bloom Nettare Di Fiori - EDP 100 ml

Gucci Bloom Nettare Di Fiori - EDP

44 010 Ft

A Bloom Nettare Di Fiori egy virágos illat  a Gucci Bloom kollekcióból. A rózsa és a savanyú gyömbér kombinációjával nyílik meg, majd egy tisztán virágos szívbe jut át, amely tuberózból, jázminból és loncból készül,  a kompozíciót pézsma, pacsuli és osmanthus tónusok egészítik ki.

Partnerünktől: Vivantis
Shiseido Ever Bloom - EDP 50 ml
2x

Shiseido Ever Bloom - EDP

30 320 Ft
Utolsó darab!

Ever Bloom a Shiseido márkától egy virágos női illat. A fejillat összetevői közé tatozik a lótusz, jázmin, bolgár rózsa és ibolya. A szívillatban érezhető a gardenia és narancssfa virága. A kompozíciót a pézsma és a hinoki fa kombinációja zárja. Az illat 2015-ben került a piacra.

Partnerünktől: Vivantis
Moschino Funny - EDT 100 ml
30x

Moschino Funny - EDT

11 540 Ft

A Moschino Funny illat kellemes, játékos, bátor, merész, sugárzó és serkentő.  A gyümölcs tónusú virágos akkord a varázst és a vitalitást, a gyengédséget és a spontaneitást ötvözi. Már a Funny megnevezése is mosolyt csal az arcára.

Partnerünktől: Vivantis
Mancera Cedrat Boise - EDP 120 ml
2x

Mancera Cedrat Boise - EDP

27 800 Ft

A Mancera Cedrat Boise egy citrusos aromás illat, amelyet férfiak és nők számára egyaránt terveztek. A fej bergamottból, szicíliai citromból, fekete ribizliből és fűszeres tónusokból készült. A szív vízi jázminból, pacsuli levelekből és gyümölcs akkordokból áll.

Partnerünktől: Vivantis
Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra (9325) Pour Elle - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra (9325) Pour Elle - EDP

1 080 Ft

A Rumz Al Rasasi Zebra (9325) Pour Elle virágos-fás illat nőknek. A fejjegy szegfűszeget és ibolyalevelet tartalmaz. Cédrusfát és íriszt fog érezni a szívében. A kompozíciót pacsuli, borostyán, vanília, pézsma és szantálfa zárja.

Partnerünktől: Vivantis
Giorgio Armani Sì Fiori - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

Giorgio Armani Sì Fiori - EDP

1 800 Ft

A 2019-es Sì Fiori egy ciprusos-virágos illat a nők számára a Sí márka gyűjteményből. A gyümölcsös fejillat összetevői közé tartozik a  zöld mandarin és feketeribizli, a szívillatban  a  rózsa, pacsuli, tölgyfa moha és keserű narancsolaj (neroli) kombinációját fogja érezni.

Partnerünktől: Vivantis
Giorgio Armani My Way - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

Giorgio Armani My Way - EDP

1 810 Ft

A My Way a nők felfedezésének illata. Jelentős pillanatokat fog megélni vele, és ezzel együtt készen áll majd arra, hogy felfedezze vele a világ új zugait. A calabriai bergamott és az egyiptomi narancsvirág fényes kezdetet ad az illatnak.

Partnerünktől: Vivantis
Creed Aventus - EDP 100 ml
1x

Creed Aventus - EDP

137 660 Ft

Az Aventus márka Creed egy chypre-gyümölcsös illat, amelyet férfiaknak terveztek. A fej bergamottból, fekete ribizliből, ananászból és almából áll. A szív rózsából, pacsuliból, nyírból és marokkói jázminból készült. Az alapon a pézsma, a tölgymoha, a vanília és a szürke borostyán dominál.

Partnerünktől: Vivantis
Dolce & Gabbana Light Blue - EDT 25 ml
16x

Dolce & Gabbana Light Blue - EDT

13 480 Ft

A Light Blue egy szenzációs parfüm, lenyűgöző és ellenállhatatlan, csakúgy mint az életöröm. Varázslatos és lenyűgöző illata tele van nőies csábítással.

Partnerünktől: Vivantis