Bvlgari Aqva Pour Homme - EDT TESZTER
13 740 Ft

Élénk, pozitív emóciókra ható férfi illat – tiszta mint a reggeli harmat, frissítő eszenciája olyan férfiak számára készült, akik értékelik az önuralmat és a tiszta elmét.

Lanvin Eclat D´Arpege - EDP TESZTER
7 690 Ft 6 860 Ft

Az Eclat D´Arpege a nőiesség illata, a nőiességé, amely a szeretet és a szenvedély megtestesítője.   A Lanvin márka védjegye a nőiesség. Az Eclat D'Arpege illat olyan, mind egy melódia – friss, tiszta és örömteli.

Dolce & Gabbana Light Blue - EDT TESZTER 
17 310 Ft 13 320 Ft

A Light Blue parfüm lenyűgöző, megdöbbentő és ellenállhatatlan, mint az élet maga. Varázslatos és lenyűgöző aromája tele van nőies csábítással.

Versace Bright Crystal - EDT TESZTER
19 230 Ft 13 540 Ft

Puszta érzékiség, kristály és csillogás: Versace bemutatja a Bright Crystal-t, mely egy friss és vibráló karakterű, ritka és becses ékszer.

Paco Rabanne 1 Million - EDT TESZTER
16 480 Ft 15 660 Ft

Paco Rabanne 1 Million – ellenállhatatlan és igazán exkluzív illat.  Édeskés, gyengéd és friss. Hagyja magát elkábítani a varázslatos illatcsodával, amely megbízható partnere lesz egész nap. Eggyé válnak, olyan lesz mintha csak a második bőre lenne. Az illat 2008-ban került piacra.

Versace Crystal Noir - EDP TESZTER
16 070 Ft

Ez jelenti a valódi mágikus illat, éteri és érzéki ugyanabban az időben. Keleti gyümölcsös jellegét hangsúlyozza vele bonyolult összetételű, amely nem alapul hosszú az összetevők listája, de csak gondosan kiválasztott akkord, legértékesebb illatos finomságokat.

DKNY Be Delicious - EDP TESZTER
11 260 Ft 8 460 Ft

Egy illat, amelynek keletkezését a nagyvárosi életstílus és a nagyváros adta lehetőségek ihlették. Merüljön el a New York-i élet fergetegében.  Az első kísértés – az Éva illata, amely megkísérti Ádámot, vágykeltő hatású.

Versace Pour Homme Blue Dylan - EDT TESZTER
12 910 Ft

2016-ban a Versace márka bemutatta az új  férfi Versace Pour Homme Blue Dylan illatot.   Ez a  friss, citrusos – fougere illat  megragadja Önt és már soha nem engedi el! A fejillatban kibontakoznak a fügefa levelek tónusai, grapefruit, víz tónusok és a calabriai bergamott illata.

Karl Lagerfeld Bois De Vétiver - EDT TESZTER
6 810 Ft

A Bois De Vetiver egy fás-aromás illat a férfiaknak. A fejillat vörös narancsot, rózsaszín grepfruitet és mentát tartalmaz. A szívillat összetevői közé tartozik a  vetiver, geránium és rózsa. Az alapillatban a pézsma, a pacsuli és az ambroxán bontakozik ki Az illat 2017-ben került a piacra.

Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme - EDT TESZTER
9 150 Ft

L´Eau D´Issey Pour Homme egy keleti-fás illat. Ez az illat kivételes férfiaknak szól, akik nagy  karizmával rendelkeznek, és akik meghatározzák irányukat,céljukat és pontosan tudják, mit akarnak. Ellenállhatatlan és bájos.

Mancera Cedrat Boise - EDP TESZTER
19 230 Ft 17 860 Ft

Cedrat Boise illat a Mancera márkától egy citrusos-aromás illat férfiaknak és nőknek egyaránt.   A fejillat összetevői közé tartozik a bergamott, szicíliai citrom, fekete ribizli és fűszeres tónusok. A szívillatban rejtőzik a  vízi jázmin, pacsuli levelek és a gyümölcs akkordok.

Paco Rabanne Lady Million - EDP TESZTER
17 170 Ft

A Lady Million egy citrusos-virágos női illat a Paco Rabanne termékcsaládból. Az illat egy gyémát alakú flakonban van elrejtve. Egy domináns nőnek készült, aki tüzes jellegű, hihetetlen érzékiséget sugároz ki magából.

Bvlgari Omnia Crystalline - EDT TESZTER
17 860 Ft 15 110 Ft

A természetes kristályhoz hasonlóan, az Omnia Crystal is többféle különböző illat-réteget tartalmaz. Olyan illatok kombinációja, amelyek együtt egy eredeti és egyedi illatot alkotnak. A fejillatot a friss bambusz izgalmas és a lédús nashi egyvelege alkotja.

Mont Blanc Legend - EDT TESZTER
8 460 Ft 7 910 Ft

A Mont Blanc márkától származó  Legend illatot az őszinte és magabiztos férfi inspirálta , aki bátor, szenvedélyes és szeret önmaga lenni.  Ez egy kellemes aromás, figyelemre méltó, mégis nagyon férfias és elegáns illat. A parfüm 2011-ben került a piacra.

Versace Eros - EDT TESZTER
13 320 Ft

Szerelem, szenvedély, szépség és vágy - ezek az alkotóelemei a Versace Eros férfi illatnak. A férfi test tökéletessége, melyet a görög mitológia és a klasszikus szobrászat már számtalanszor megörökített egyben a Versace stílus alapvető jellemzői is.

Versace Bright Crystal Absolu - EDP TESZTER
13 190 Ft

A népszerű Bright Crystal Versace kiadás alapján a Bright Crystal Absolu intenzívebb változatát vezeti be azzal a reménységgel, hogy az eredeti kiadás rajongói örülni fognak.  Donatella Versace kihangsúlyozza, hogy ez egy erősebb, tartósabb illat, amelynek összetétele élénk, szeretettel teli.

Versace Yellow Diamond - EDT TESZTER
13 050 Ft 12 360 Ft

A Yellow Diamond a Versace márkától egy tiszta, virágos-gyümölcsös női illat. Szikrázó és intenzív, mint a sárga szín, de ennek ellenére luxus és nőies, mint a gyémánt.

Baldessarini Secret Mission - EDT TESZTER
6 120 Ft

A Secret Mission a  Baldessarini márkától egy ciprusos-fás, fűszeres férfi illat. Először 2012-ben mutatták be a nagyközönségnek, így felváltotta a 2011-es  Baldessarini Private Affairs illatot. Hagyja magát elvarázsolni gyengéd tónusaival és hangsúlyozza ki megjelenését ezzel az érzéki illattal!.

Bvlgari Omnia Coral - EDT TESZTER
11 540 Ft

Az Omnia Coral egy romantikus virágos-gyümölcsös örömmel teli illat. Felkelti a figyelmet az  optimista színeivel. A fejillatban rejtőzik a bergamott.

Versace Versense - EDT TESZTER
15 400 Ft

A frissesség és az érzékiség. Versense egy  tökéletes kapcsolata a frissességnek és az érzékiségnek. Maga az illat a frisseség ünnepét jelenti, amelyet a természeti elemek ereje ihlette.  Olyan csábító nőnek tervezték, aki készen áll arra, hogy  mindent kipróbáljon az életben.

DKNY Nectar Love - EDP TESZTER
11 260 Ft 9 200 Ft

A DKNY Nectar love minden nő számára alkalmas, aki szereti a rendkívüli keleti-virágos illatokat.  A fejillata nektarint, mandarint, grapefruitot és sárga fréziát tartalmaz.  A szívében rejtőzik a mirabelle gyümölcs, gyöngyvirág és jázmin.

Issey Miyake L´Eau D´Issey - EDT TESZTER 
13 740 Ft 8 930 Ft

L´Eau D´Issey tükrözi  Issey Miyake kreativitását, amely szorosan kapcsolódik az ő értékeihez és követelményeihez.  Személyiségét, szépségét, szabadságát és az élet örömét fejezi ki.   Meglepő, megrendítő, varázslatos és csábító.  Az érzékiség és frissesség forrása.

Abercrombie & Fitch First Instinct - EDT TESZTER
8 930 Ft 7 960 Ft

A First Instinct egy fougere-friss férfi illat az Abercrombie & Fitch termékcsaládból.  Ezt az illatot 2016-ban hozták létre, egyesíti a gyümölcsöket, a citrusokat és az egyéb tónusokat, ezért megfelelő frissitőként szolgál. .

Ferrari Scuderia Black - EDT TESZTER
4 530 Ft 4 110 Ft

Az első akkord a citrusos hangnemek izgalmas harmóniája, amelyet a friss gyümöncsillat tesz ellenálhatatlanná.  Az illat szíve titkozatos és rejtélyes, a meleg fűszerek és a varázslatos virágeszenciáknak varázslatos kompozíciója alkot.

Kenzo L´Eau Kenzo Pour Homme - EDT TESZTER
8 050 Ft

Víz Lenyűgöz téged? Szereted őt frissesség és a tisztaság? L´Eau Par Kenzo Pour Homme illatanyagot ihlette a víz, amelyen keresztül éles frissítő. Ez illata Kenzo tiszta, modern, kék ég és teljesen józan. Lehet viszlek az őrült zaj, köszönhetően ez meg fogja találni a békés harmóniát benned.

Baldessarini Ultimate - EDT TESZTER
6 310 Ft

A Baldessarini márka egy másik illatanyagot jelent az Ultimate nevű ember számára. Ez a férfi illat a keleti-fűszeres illatokhoz tartozik, és minden embernek szól, akik a céljukat szolgálják. 2015-ben indult. .

Lanvin Arpége - EDP TESZTER
10 990 Ft 6 180 Ft

Lanvin Arpege egy romantikus, virágos-aldehid illat. Jeanne Lanvin a lányának, Marguerite-nek szánta ez az illatot, ezáltal a parfüm az anyai szeretet kifejezésévé vált.

Oscar de la Renta Gentleman - EDT TESZTER
6 460 Ft 6 040 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Gentleman egy aromás fouger illat a férfiak számára. A fejillat összetevői közé tartozik a bergamott, grapefruit, kardamom és a pezsgő. A szívillatban kibontakozik a muskátli, rozmaring és oolong tea illatjegyei.

Elizabeth Arden Green Tea - EDP TESZTER
2 960 Ft

Frissítő és élénkítő illat a zöld tea, a menta és a citrom hangjegyeivel. A zöld tea energiával tölt fel, felébreszti az érzékeket, és ösztönzi a lelket. A parfüm középpontjában a  virágos illatjegyek álnak: a finom jázmin, a serkentő szegfű és az érzéki borostyán.

Guess Seductive - EDT TESZTER
4 390 Ft

A Seductive egy varázslatos virágos-fás illat nőknek a Guess márkától. A gyümölcsös-virágos és az érzéki vanília mámorító illatkompozíciója Veronique Nyberg vezetése alatt jött létre. A parfüm alapját vanília, tömjén és kasmírfa illatának szokatlan keveréke adja.

Hollister Free Wave For Her - EDP TESZTER
4 110 Ft

A Free Wave For Her egy ciprusos-gyümölcsös női illat. A fejillata  mandarinból, szederből és agave nektárból készül. A virágos szívillat összetevői közé tartozik a vízililiom, orchidea és almafa virága. Az alapillatban kibontakozik a moha, pacsuli, ambroxán.

Laura Biagiotti Laura - EDT TESZTER 
8 930 Ft

Laura Biagiotti Laura tiszta csendes és nyugodt. A palackot materializált kristály csepp víz ragyogó kék ékszer a tetején. „A lélek egy nő sugárzik nagy mélységben lénye”, mondja Laura Biagiotti „és ez adja neki a meghatározhatatlan aura és báj, hogy talán az ő legértékesebb érték.

Paco Rabanne Lady Million Privé - EDP TESZTER
18 130 Ft 15 110 Ft

2016-ban a Paco Rabanne termékcsalád bemutatta a Lady Million Privé nevezetű illatot.  Ez a keleti-fás illat a kivételes és időtlen parfümök szerelmeseinek szól.

Bentley Momentum - EDT TESZTER
6 860 Ft

A Momentum egy keleti-fugere illat férfiak számára. A fejillat bergamotból, tenger gyümölcseiből, szerecsendióból és ibolyából készül. A szívillatban jázmin, szürke borostyán és kasmírfa illatai érezhetőek. A kompozíciót  a szantálfa, tonkabab, a moha és a pézsma kombinációja zárja be.

Dior J´adore - EDP TESZTER
35 040 Ft 33 670 Ft

Rendkívül nőies, virágos illat, mely egyesíti az egyszerűséget a kifinomultsággal. A nőket elcsábította! Csak annyit mondtak:  J'adore és máris beleszerettek. Felfedezték az érzelmeik új dimenzióját. Még több érzékiség, még több személyesség, titkos pillanatok az illattal – szívben és a testen.

Guerlain Vetiver - EDT TESZTER
10 110 Ft 9 480 Ft

Samsara egy virágos-keleties illat által Guerlain. Azt jelenti, végtelen ciklus a születés és újjászületés addig ismételjük, amíg a tökéletesség és megvalósítását nirvána. A fej illata jele gyümölcs, virág szíve tiszta. Az általános benyomás fokozza a szantálfa, tonkabab, vanília és ámbra.

Dior Sauvage - EDT TESZTER
25 830 Ft

A Sauvage illatot  a Dior márkától a lenyűgöző tónusok robbanása jellemzi! Az illatot a kék égbolt, a nyitott terek és a forró sivatagi levegő ihlette. Túlnyomórészt természetes összetevőket tartalmaz.  Az illat 2015-ben került a piacra, amelynek reklámarca Johnny Depp lett.

Kenzo L`Eau Par Kenzo - EDT TESZTER
8 240 Ft

Egyszerűség. Őszinteség. Ezt a két tulajdonságot képviseli a Kenzo.  Az illat a tiszta frissesség ünnepe. Csillogó, modern, tiszta, ég kék, tökéletesen mérsékelt, távol az őrült zajtól. Elegáns, jellegzetes illat, minden feleslegtől mentes. Kifinomult, őszinte harmónia.

Salvatore Ferragamo Incanto Shine - EDT TESZTER
6 310 Ft 5 080 Ft

Ragyogó öröm az álmok, a harmónia és a tiszta boldogság világában. Ecsábítja az érzékeket és megnyitja a kaput a paradicsomi öröm titkos kertjébe, ahol Ferragamo csodálatos alapanyagai virágoznak. Incanto Shine egy csillogó virágos-gyümölcsös kompozíció, amely ragyog, mint egy színes szivárvány.

Versace Eau Fraiche Man - EDT TESZTER 
11 950 Ft 10 520 Ft

„Versace férfi – a csábító elegancia szinonimája. A Versace Eau Fraiche Man a modern férfi előtt tiszteleg, aki karizmatikus és öntudatos. " Donatella Versace A Versace férfi illat az erős, és magabiztos férfit célozza meg, aki szereti a luxust és jól kiismeri magát a legújabb divattrendekben.

Bentley Infinite Rush - EDT TESZTER
7 000 Ft

Infinite Rush egy új illat minden modern férfi számára. A fejllat összetevői közé tartozik a rozmaring, mandarin, rózsaszín bors. A szívillatban rejtőzik a cédrus, vetiver és elemi illatok. Az alapillatban keverednek a fás illatok, pizsmával, mohával és arany borostyánnal együtt.

Boucheron Ambre D`Alexandrie - EDP TESZTER
24 730 Ft

Ambre D`Alexandrie keleti női illat. Titokzatos és érzéki. A fejillatot vanília, benzoeviasz és dohány kombinációja alkotja. A szív balzsamos szuhar és ámbra illatfelhőben dobog. Az alapot a szürke ámbra és a  pézsma sejtelmes vegyülete biztosítja. Az illatot 2017-ben mutatták be. .

Elizabeth Arden Green Tea Summer - EDT TESZTER
2 740 Ft

Ismert illat sorozat Green Tea dúsított friss virágillat és a citrusfélék. Green Tea Summer gyengéd, vidám, frissítő, ízletes illat csillogó virágos jegyek, gyümölcsös aromák adagot. Azt 2005-ben indult.

Escentric Molecules Molecule 01 - EDT - TESZTER
18 080 Ft

Az Escentric Molecules márka  2006-ban mutatta be a Molecule 01 Eau de Toilette-t. Ezt egy virágos-fás illat, férfiak és nők egyaránt használhatják, az uniszex illatokok közé sorolható. Az összetételében megtalálható az iso e super kémiai vegyület.

Givenchy Gentleman (2017) - EDT TESZTER
13 740 Ft

A 2017-es Gentleman parfüm egy fás-aromás férfi illat. A fejillat összetevőihez tartozik a  körte, kardamom és az ananász. A tiszta virágos szívillatban érezhető a levendula, az írisz és a pelargónium. A kompozíciót a patchoulit,  bőr illatösszetevői és az édes vanília kombinációja zárja be.

Guess Double Dare - EDT TESZTER
5 490 Ft 4 660 Ft

A Guess Double Dare női parfümöt a divat, az érzékiség és a játékosság ihlette.   A Double Dare illat bemutaja a modern nőt, amely önmaga szeret lenni.  A kompozíció egyesíti a virágos tónusokat egy kis lédús gyümölcs érintéssel. Ez a korlátozott kiadás 2015-ben került a piacra. .