Bvlgari Aqva Pour Homme - EDT TESZTER 100 ml

Márka: Bvlgari Katalógus száma: 100002573370

Közvetlenül partnerünktől

Bvlgari Aqva Pour Homme - EDT TESZTER 100 ml

Élénk, pozitív emóciókra ható férfi illat – tiszta mint a reggeli harmat, frissítő eszenciája olyan férfiak számára készült, akik értékelik az önuralmat és a tiszta elmét. További információ

13390

13 390 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100002573370

Leírás

Termékleírás

Élénk, pozitív emóciókra ható férfi illat – tiszta mint a reggeli harmat, frissítő eszenciája olyan férfiak számára készült, akik értékelik az önuralmat és a tiszta elmét. Ez a friss illatkompozíció ötvözi a tenger tónusainak gazdagságát, a narancsligetek illatát és a négy alapelem: a víz, a tűz, a föld és a levegő harmóniáját. Az Aqva Pour Homme illat megalkotását az óceán színe, ereje és frissessége inspirálta. Az Aqva férfi tökéletes harmóniában él a testével, az elméjével és az őt körülvevő világgal. Veleszületett bájjal rendelkezik, melynek köszönhetően sikeresen irányítja életét. Ő az, aki képes felfedezni a természet varázslatát, a gyökerekhez tér vissza, hogy olyan alapvető elemeken alapuló ismeretekkel gazdagodjon. Megbízik az ösztöneiben, döntéseiben az intuícióra támaszkodik, amely lehetővé teszi számára, hogy mindig higgadtan és megfelelő tartással vészelje át az élet tengerének időként viharos vizeit. Valódi férfiassága az egyszerű életmódjában tükröződik. Belső energiája és érzelme egy olyan férfit mutatnak a világnak, aki tudatában van adottságainak és aki képes teljes mértékben kihasználni mindazd, ami neki megadatott. Az Aqva Pour Homme férfi parfüm  ideális választás, a tettre kész és optimista urak számára.

Az illat 2005-ben került a piacra.


Paraméterek

%2% paraméterei

Parfüm típus Eau de Toilett, teszter
Kiszerelés 100 ml
Parfüm kategória férfi
Fejilalt citrus
Oldal illat friss

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.