DKNY Be Delicious - EDT 50 ml

DKNY Be Delicious - EDT 50 ml

Száma: 100051387243
Közvetlenül partnerünktől
Egy illat, amelynek keletkezését a nagyvárosi életstílus és a nagyváros adta lehetőségek ihlették. Merüljön el a New York-i élet fergetegében. Az első kísértés – az Éva illata, amely megkísérti Ádámot, vágykeltő hatású. További információ
8 480 Ft
8 210 Ft
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünknél készleten 2 db

2021.5.25 - 2021.5.26 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100051387243

Leírás

Egy illat, amelynek keletkezését a nagyvárosi életstílus és a nagyváros adta lehetőségek ihlették. Merüljön el a New York-i élet fergetegében. Az első kísértés – az Éva illata, amely megkísérti Ádámot, vágykeltő hatású. Ártatlan, szexi, friss, provokatív, érzéki, barátságos és csábító érzés, amely érintésre ösztönöz. Hagyja magát elcsábítani, és ossza meg másokkal is ezt a felejthetetlen hangulatot. DKNY Be Delicious – felidézi New York izgalmas és energia-dús hangulatát. Vágjon bele a nagyváros fergetegébe!

 

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.