Azzaro Chrome - after shave 100 ml

Márka: Azzaro Katalógus száma: 100002575171

Közvetlenül partnerünktől

Azzaro Chrome - after shave 100 ml

Férfiasság, identitás, erő, frissesség, fényerő, felszállás, modernitás, mozgás, energia, akarat.  Erős és egyszerű történet, amely a mai jó generációk közötti kapcsolatokban gyökerezik. További információ

6550

6 550 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100002575171

Leírás

Termékleírás

Férfiasság, identitás, erő, frissesség, fényerő, felszállás, modernitás, mozgás, energia, akarat. Erős és egyszerű történet, amely a mai jó generációk közötti kapcsolatokban gyökerezik. Olyan történet, amelynek az a célja, hogy összegyűjtse és megünnepelje a különböző generációk férfiak által megosztott erős, érzelmi élményeket. Chrome -  rezonáns, mérsékelt és modern név, amely a világ minden országában ragyog, mint egy banner. Kiválasztott anyagok, színek és formák, amelyek ellenálnak az időnek. Kifejezi az identitás, az érzések és az örömök keresését, a kölcsönösség és az egyéni tapasztalat kombinálásának szándékát. A tisztaság és a frissesség utáni vágy, amely az 1990-es években jelent meg, és amely 20 éve képviseli az aromás illatokat.


Paraméterek

%2% paraméterei

Parfüm típus borotválkozás utáni arcvíz
Kiszerelés 100 ml
Parfüm kategória férfi
Fejilalt citrus
Oldal illat friss

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.