Escada Especially - EDP 30 ml + testápoló 50 ml

Escada Especially - EDP 30 ml + testápoló 50 ml

Száma: 100067041901
Közvetlenül partnerünktől
Escada especiall luxus női illat, amelyet az öröm szelleme inspirál. Az illat a rózsa finom aromájára épül. Az eredmény egy parfüm, amely kifejezi a gyengéd nőiességet. Az illat az Ambrette egzotikus aromájával kombinálva pezsgő körte-tónusokkal nyílik meg. További információ
Partnerünktől: Vivantis
15 370 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
11 230 Ft
-26%

Partnerünk által szállítva

2022.1.27 - 2022.1.28 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Vivantis

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.

Száma: 100067041901

Leírás

Escada especiall luxus női illat, amelyet az öröm szelleme inspirál. Az illat a rózsa finom aromájára épül. Az eredmény egy parfüm, amely kifejezi a gyengéd nőiességet. Az illat az Ambrette egzotikus aromájával kombinálva pezsgő körte-tónusokkal nyílik meg. Az illat középpontjában egy csodálatos bolgár rózsa egyedülálló illata áll, amely a parfümnek mélységét és megkülönböztető jellemet kölcsönöz. Az ylang-ylang és a víz tónusok a rózsával együtt egy lágy, virágos és intenzív nő kihívást alkotnak. Az alapillatban a pézsma fényes tónusai támogatják a finom rózsa akkordokat, amelyek kiemelik a finom nőiességet.

Figyelemfelkeltő csomagolása van. Egy szilárd, négyzet alakú flakon rózsaszín folyadékkal, amely a klasszikus és dupla – E logó alatt van lezárva. Az illathoz hasonlóan a flakon gyönyörűen kiegyensúlyozott a modern és a klasszikus közötti megjelenésnek köszönhetően. A külső csomagolás ugyanolyan arany „dupla E“ Escada logót tartalmaz rózsaszín alapon. A hatás elegáns, egy kis játékos nőiességgel.

Az illat 2011-ben került a piacra.

 

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.