Escada Especiall - EDP 1 ml - illatminta

Escada Especiall - EDP 1 ml - illatminta

Száma: 100003566551
Közvetlenül partnerünktől
Escada especiall luxus női illat, amelyet az öröm szelleme inspirál.  Az illat a rózsa finom aromájára épül.  Az eredmény egy parfüm, amely kifejezi a gyengéd nőiességet.  Az illat az Ambrette egzotikus aromájával kombinálva pezsgő körte-tónusokkal nyílik meg. További információ

Kiszerelés

Partnerünktől: Vivantis
470 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt

Partnerünk által szállítva

2022.1.27 - 2022.1.28 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Vivantis

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.

Száma: 100003566551

Leírás

Escada especiall luxus női illat, amelyet az öröm szelleme inspirál. Az illat a rózsa finom aromájára épül. Az eredmény egy parfüm, amely kifejezi a gyengéd nőiességet. Az illat az Ambrette egzotikus aromájával kombinálva pezsgő körte-tónusokkal nyílik meg. Az illat középpontjában egy csodálatos bolgár rózsa egyedülálló illata áll, amely a parfümnek mélységét és megkülönböztető jellemet kölcsönöz. Az ylang-ylang  és a víz tónusok a rózsával együtt egy lágy, virágos és intenzív nő kihívást alkotnak. Az alapillatban a pézsma fényes tónusai  támogatják a finom rózsa akkordokat, amelyek kiemelik a finom nőiességet.

Figyelemfelkeltő csomagolása van. Egy szilárd, négyzet alakú flakon rózsaszín folyadékkal, amely a klasszikus és dupla - E logó alatt van lezárva. Az illathoz hasonlóan a flakon gyönyörűen kiegyensúlyozott a modern és a klasszikus közötti megjelenésnek köszönhetően. A külső csomagolás ugyanolyan arany „dupla E“ Escada logót tartalmaz rózsaszín alapon.  A hatás  elegáns, egy kis játékos nőiességgel.
Az illat 2011-ben került a piacra.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.