Salvatore Ferragamo F By Ferragamo Free Time - EDT 100 ml

Salvatore Ferragamo F By Ferragamo Free Time - EDT 100 ml

Száma: 100003115521
Közvetlenül partnerünktől
A F By Ferragamo Pour Homme Free Time ötvözi egy faragamoi férfi természetes eleganciáját a lazasággal és a világiasság egy csipetjével. Az eredmény tökéletes illat egy olyan férfi számára, aki a maga módján irányítja az életet, és csak jelenlétével képes bárhol barátságos szellemet kiváltani. További információ
8 640 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2021.10.26 - 2021.10.27 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100003115521

Leírás

A F By Ferragamo Pour Homme Free Time ötvözi egy faragamoi férfi természetes eleganciáját a lazasággal és a világiasság egy csipetjével. Az eredmény tökéletes illat egy olyan férfi számára, aki a maga módján irányítja az életet, és csak jelenlétével képes bárhol barátságos szellemet kiváltani. Stílusa nagyon informális, mintha minden nap nem lenne tele kötelességekkel számára, hanem csak egy újabb lenne a kalandok sorozatában. A sötétkék pontosan illusztrálja a nyugodt és egyben kifinomult életmód ötletét.

A világoskék árnyalat tökéletesen megragadja a könnyedséget, a palackot körbefogó kék sáv pedig a frissesség érzetét hangsúlyozza. Az öv végén egy Pour Homme logóval ellátott fémlemez halványan csillog, megerősítve – a férfiasság szimbólumaként – a gyűjtemény összetéveszthetetlen aláírását. A kifinomult fehér papírdoboz 100% -ban Olaszországban készült. A felhasznált anyag az Erdészeti Tanács (FSC) ökológiai tanúsítvánnyal rendelkezik. A doboz jobb oldala kék árnyalatban tovább fokozza a frissesség érzetét.

Az illat 2011-ben került a piacra.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.