Frais Monde Eau de Toilette az Orange és chili (Spa Fruit Orange And Chilli Leaves) 30 ml

Márka: Frais Monde Katalógus száma: 100002636291
Frais Monde Eau de Toilette az Orange és chili (Spa Fruit Orange And Chilli Leaves) 30 ml

Közvetlenül partnerünktől

Frais Monde Eau de Toilette az Orange és chili (Spa Fruit Orange And Chilli Leaves) 30 ml

Frais Monde Spa Eau Frais Monde Toilette Frais Monde A narancssárga és csípős levelek finom narancssárga árnyalatait fűszeres chili levelekkel fűszerezik. Az ellenállhatatlan illat érzéketlenséggel és szokatlan hangzásokkal büszkélkedhet. További információ

2340

2 340 Ft ÁFA-val együtt

A partner raktárán

A termék jelenleg külső beszállítói raktárban van. Várható beérkezés ideje 1-3 munkanap.

Prémium szállítással Budapestre várhatóan :2019.01.28.

Ezeket a termékeket Partnerünkön keresztül értékesítjük. A szállítási feltételek eltérőek lehetnek az általánostól. Bővebben

Partnerünk általi értékesítés

A termék partnerünk raktárában elérhető és készen áll a kiszállításra. A vásárlási folyamat teljesen ugyanaz, mint a korábban megszokott. Gondoskodunk a teljes megrendelésről, kommunikációról és szükséges panaszkezelésről. Különbség csak a szállításban van. A termékek a partnerünk különálló raktárából, a partnerünk által megbízott futárszolgálattal történik, ezért a termékek átvételi pontjainkon történő átvételére nincs lehetőség.

Az ajánlott termékek a következő matricával vannak ellátva: Közvetlenül partnerünktől

Leírás

Termékleírás

Frais Monde Spa Eau Frais Monde Toilette Frais Monde A narancssárga és csípős levelek finom narancssárga árnyalatait fűszeres chili levelekkel fűszerezik. Az ellenállhatatlan illat érzéketlenséggel és szokatlan hangzásokkal büszkélkedhet.


Paraméterek

%2% paraméterei

Parfüm kategória nőknek

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.