Giorgio Armani Sì - EDP 150 ml

Giorgio Armani Sì - EDP 150 ml

Száma: 7503542
Közvetlenül partnerünktől
„Armani Sì parfümje a nyitott nőt célozza meg, aki igent mond az életre, a szerelemre, az álmodozásra, a szabadságra és saját magának is, ugyanúgy mint ennek az egyedülálló parfümnek a fő képviselője. További információ

Kiszerelés

51 900 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2023.2.06 - 2023.2.07 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Vivantis

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 7503542

Leírás

„Armani Sì parfümje a nyitott nőt célozza meg, aki igent mond az életre, a szerelemre, az álmodozásra, a szabadságra és saját magának is, ugyanúgy mint ennek az egyedülálló parfümnek a fő képviselője.“ – Cate Blanchett „A Sì az én tisztelgésem a modern nőiesség iránt, a báj, az erő és a lélek függetlenségének ellenállhatatlan keveréke“ – nyilatkozta az illatról Giorgio Armani. Anne Fontaine rendező, aki a kampány rendezését vette át azt mondta a parfümről: „Amikor a „Sì-t érzem, olyan mint egy személyiség jelenléte, aki kiszabadította magát és a bőrömhöz simult volna. Nagyon érzéki. "

2013-ban mutatták be.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.