Lacoste Lacoste Pour Femme - EDP 90 ml

Márka: Lacoste Katalógus száma: 100002572613

Közvetlenül partnerünktől

Lacoste Lacoste Pour Femme - EDP 90 ml

Lacoste Pour Femme illatot olyan nő számára alkották, akinek valódi vonzereje és bája van. Egy olyan nő számára, aki nem fél kimutatni a belső érzelmeit és megosztani érzéseit. A Lacoste nőt a báj, a ragyogás és a segítőkészség jellemzi, nem flörtöl és nem akar minden áron csábítani. További információ

10170

10 170 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100002572613

Leírás

Termékleírás

Lacoste Pour Femme illatot olyan nő számára alkották, akinek valódi vonzereje és bája van. Egy olyan nő számára, aki nem fél kimutatni a belső érzelmeit és megosztani érzéseit. A Lacoste nőt a báj, a ragyogás és a segítőkészség jellemzi, nem flörtöl és nem akar minden áron csábítani. Éppen ez teszi a legtöbb férfi számára igencsak vonzóvá. Megeshet, hogy néha a spontaneitásnak köszönhetően rossz irányt választ, de tegyen bármit is, mindig maximális bevetéssel cselekszik.

Az illat 2003-ban került a piacra.


Paraméterek

%2% paraméterei

Parfüm típus Eau de Parfum
Kiszerelés 90 ml
Parfüm kategória női
Fejilalt virág
Oldal illat fas

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.